Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Skulirana žao mi je drž'se! Sve savjete za proljev koji su mi pali na pamet su cure već napisale...
    ~~~~~~~~~~za sve bubane. Najgore je kad su maleni bolesni, doduše, ni kad su muževi bolesni nije puno bolje
    Bety, poslat ću ti u pp ove upute koje sam našla za Pavela, a imam i još jedno iznenađenje
    Ginger, ja ti vježbam kako kad, od 1/2 - 1h dnevno, ovisno o danu, raspoloženju, treningu, sjećaju. Nekad u 2 puta, nekad odjednom. Sve ovisi.

Naručila sam si sinoć profi girju od 12kg (to mi je mamin poklon za rođendan) i sad ću moći mirno radit vježbe sa 2 iste girje još kad bi odmah danas bila i isporučena, obzirom mi je snaga na redu, baš bi bilo savršeno..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Skulirana žao mi je drž'se! Sve savjete za proljev koji su mi pali na pamet su cure već napisale...
    ~~~~~~~~~~za sve bubane. Najgore je kad su maleni bolesni, doduše, ni kad su muževi bolesni nije puno bolje
    Bety, poslat ću ti u pp ove upute koje sam našla za Pavela, a imam i još jedno iznenađenje
    Ginger, ja ti vježbam kako kad, od 1/2 - 1h dnevno, ovisno o danu, raspoloženju, treningu, sjećaju. Nekad u 2 puta, nekad odjednom. Sve ovisi.

Naručila sam si sinoć profi girju od 12kg (to mi je mamin poklon za rođendan) i sad ću moći mirno radit vježbe sa 2 iste girje još kad bi odmah danas bila i isporučena, obzirom mi je snaga na redu, baš bi bilo savršeno..
    Danči vidim da su nam djeca približno ista godišta, u kojem dijelu dana utrpaš treninge?
    Mislim baš me to muči jer sam inače jako organizirana, al mi organizacija vježbanja doma radnim danima nekako šteka. Vježbanje bilo gdje van kuće ok, al doma nikako na zelenu granu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •