Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

....
što se tiče ovog stizanja, nestizanja, prioriteta... svi smo si posložili više manje onako kako nam paše. već sam rekla, meni nije problem ubaciti vježbanje od 20, pa i 30 minuta (rjeđe :D) jer su mi djeca veća i imaju i potrebu biti malo nasamo jedna s drugom. ili pišu zadaću/lektiru/sviraju klavir. nije da moram biti ful posvećena cijelo vrijeme djeci od skoro 11 i 8.5 godina.
naravno, mi i razgovaramo, jadaju mi se, tješimo se, prepričavamo događaje iz škole, propitujemo ih prirodu i provjeravamo lektiru (nekad moram malo i pročitati da vidim jel valja :D). drugačija je posvećenost djetetu od dvije i djetetu od skoro pa 11 koje samo jede, tušira se, oblači. samo si čita iz debelih knjiga :D ali opet, moram biti prisutna i jesam jer to i trebam i želim, volim.
kad imaju glazbenu u isto vrijeme, nekad ostanem doma sama, a često odemo svi 4 pa dok one muziciraju, muž i ja pijemo kavu i pričamo. u miru, bez prekidanja. mobiteli zabranjeni :D jer nam to treba, nama dvojima, baš ono 1 na 1.

ne znam više što je bit ovog mog traktata osim da svi imamo slične potrebe i slične obveze- i brinuti o djeci i obitelj, provoditi s njima vrijeme, čitati, vježbati, uživati u serijama. pa to nekako iskombiniramo kako možemo.
Ajme ne mogu ni zamislit da ću tako moći jednog dana iako ne mogu reći moji se stvarno znaju zaigrati a kad je lijepo vrijeme i stalno su vani mogu si osigurat mir i samoću u stanu a bome i kavu s mužem 1 na 1. Jedino što se onda tad rekreiram vani