Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    cool!!!! Bicom na posao je super! I ja bi da mogu (imala jednu kratku među trudničku-teta čuvalica fazu kad sam i išla), ali sada nema šanse i morat će pričekat da klinci krenu u školu. Idu u korporativni vrtić u zgradi pored moje pa se svo četvero vozimo skupa na posao.
    Ja ti vježbam svakako: i ujutro i navečer, ovisno o umoru (čitaj spavanju/nespavanju). Zadnjih 10-tak dana mi se zalomilo da u većini slučajeva vježbam navečer. Kad dođemo kući, zadovoljim sve njihove potrebe i onda im kažem da me sad nema dok se ne vratim jer idem vježbati. Odem u njihovu sobu i zaključam se. Oni se zabavljaju sa crtićima, igrama, crtanjem. Mm ih nadzire. Prije nije bilo šanse, vježbanje je bilo isključivo dok su spavali, ali eto, trebalo je neko vrime dok im je sijelo, doduše još se zna zalomit da dođu nešto pitat, ali sve rjeđe i rjeđe. Ja samo vičem :nema me, a oni zbunjeno odgovaraju da kako me nema kad sam tu Onda im kažem da čim završim, dobiju što god da im treba. I tako i bude.
    vidiš vidiš to mi nije palo na pamet, ja vježbam u boravku koj ije protočan pa svako malo netko dolazi iz sobe jer oni se uglavnom igraju u svojoj dječjoj sobi.
    Eventulano bih mogla otići u spavaću, manje je mjesta al sad se sjetih da nemamo ključeva sve pogubili u fazi dok se maleni obožavao zaključavati.
    Da trebam se maknuti i od muža koji non stop visi negdje po boravku, zapravo samo želim da me nitko ne ometa u aktivnosti jer na to poludiiiim.

thanx za advice.
    jedva čekam popodne vraćat se doma na bicu, mozak mi se fino propuše ....i ko nova dođem doma.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.02.2015. at 13:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •