Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    u nekom trenutku puknem i odustanem, zaključim da današnjem vježbanju više nema spasa i briznem u plač (evo i za onu temu plačete li pred djetetom) onda sam se obukla i izašla u šetnju po kvartu 20 minuta da prozračim glavu i dušu i saberem se
    eto ispovijed kako sam spasila petak 13
    povod za otvaranjem teme mi je sjećam se bio nešto drugačiji al vjerujem da je osjećaj nemoći isti...
    ja sam se rodila na petak 13ti,uz to sam jos i ljevoruka,cijela naopaka, tako da su meni ovo uvijek sretni dani...

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas prvi dan da mogu reci OK. ova gripa me satrala,
    vjezbati mislim poceti od ponedjeljka. ovaj vikend mislim jos skupljati snagu.
    e ovo mogu skroz potpisat, samo umjesto gripa stavit viroza...danas mi se konacno zaustavio proljev i pojela prvi normalni objed od nedjelje!
    izgubih 2kg na vagi (sad sam na 50) i odma sam fuul ispijenija u licu,bas mi govore da me pojelo...uf...
    ja cu se mozda veceras malo istezat,cisto kao pripremu za udarnicki tjedan,za vikend moram samo puuuno jesti! jedva cekam,vraća mi se i apetit....

danci,pa zar nisi vec imala 16tku,ne kuzim? nije to to sad valjda jos vise kg???

Anci,ja ti odavno vec govorim da ti je 8ica premalo...jesi kupila tezu?

dobrodosla malo plavo!
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 13.02.2015. at 20:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •