Betty bravo bravo jeeee
Daj reci nam detaljnije sad!!
Bravo bravo jeeeeeeeee. Betty super vijesti. Bas se radujem![]()
sasa, aj priznaj da nas muljas
bravo!
spajka, ja disem svakak i nikak pa i mene zanima
olja![]()
da, cudnovato djeluje ovak topic
mb, super ti ide!
mob mi je na popravku pa mi je teško vježbati
ma serem, mogla sam, ali ovo ali ono....
u nedjelju sam bila anksiozna pa sam izribala cijeli stan, preložila ormare, popeglala svu robu, zakrpala sve što se moglo zakrpati
onda sam jučer malo slavila
onda sam se jutros jedva digla na posao
onda smo popodne bili vani s djecom, pa pravi večeru i tak...sad samo gledam kako ću u krpe
al sutra ujutro, obavezno! a kako sam nedosljedno do ibera, ako ne ujutro onda sigurno popodne, najavljuju ružno vrijeme pa sigurno nećemo van
hvala vam cure![]()
Betty, braaaaaaavooooo![]()
sasa, ti si vjetar
Ja sam danas 10 rundi:
5+5 swing, high pull, snatch
10 plank rows
10 strict dead lift
5 shoulder press
10 bw lunges
Ktbl je 12kg, a novi utezi 7,5kg
morala sam ih isprobati![]()
10 rundi loool!
Betty, cestitam! Divno, divno!
Ti to zasluzujes :loreal:
Olja, prioriteti se mijenjaju, za poklon pocnemo prizeljkivati utege ukrasene masnicom
Ja sam poslijepodne trcala, bilo mi je zao propustiti lijep dan. Jest da je vec zaslo sunce, no svejedno.
5 km, brzina se lagano popravlja.
Posljednje uređivanje od Anci : 03.03.2015. at 21:34
Kupljeno! Utezi ipak od 1,5kg, nisu imali na stanju one od 2kg, ali bolje ista nego nista.
A ako dogodine pozelim girju - vi ste krive![]()
Ponijelo me
Ipak su to novi utezi.
Mozda se cini puno, ali to je nekih 40ak min.
Eh, samo da dodam da do prije 3 mjeseca nisam znala ni sta je girja...
Kad smo kod girji, na akciji je 12 kg na fitnes hr.
betty, cestitam!!! bravo, bravo!
sasa kmi-kmi
a konacno da sam je vidjela na slici i potpuno obucenu
ja nakon nekoliko dana pauze odradih combat 60
uh sto je dobar osjecaj nakon 11-satnog radnog dana
a sad odoh citat u krevet dok me ne uspava
Betty brrrrravvvooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhang, odličan trening. Mogla bi ga i ja večeras
Cure trkačice sve ste trčale, super!!!!! Vrijeme je baš bilo idealka.
Ja jutros S&S.
jutro!
betty odlično!
meni je isto pao kamen s leđa I srca, bio mi je posao u pitanju
ali se sve ipak dobro završilo
jučer rip inn 30 week 2, na kraju užasno stresnog dana
odradila sam ga u nekom polusnu, uopće se ne sjećam vise od polovice vježbi
samo znam da me umorio vise od week 1
olja, tako to krene, preobražaj čisti!![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 04.03.2015. at 06:51
Danci, bas mi je drago da ti se svidjaju treninzi.![]()
Anci, hvala za Pavelamoram prouciti.
negdje imam jednu njegovu stariju knjigu, trebala bih potraziti. Kada sam ju nabavila, nisam jos bila na tom levelu. Mozda sam sad spremna.![]()
a vezano za trčanje, mislim da ću s eprijaviti da čisto simbolički dam svoj doprinos
iako mi se trčanje kao takvo u ovom trenutku ne čini primamljivo
sad se želim fokusirati na kućne programe i tesati se na taj način
a onda trčanje jednom možda dođe sasvim spontano, ko zna...
Betty, super, bravo![]()
Daj i meni detalje! Baš me zanima di si sad!!!
a jesmo babe, nakon vas i ja bi znala nesto o betty![]()
Betty, čestitke velike!!!!
Sasa i sve ostale ptice trkačice, duboki naklon.
sigurno si na tom levelu!!!!
S&S je jednostavan i traje nekih 20-25min a daje mrak napredak. TGU sam do njega radila isključivo sa 8kg, a sad od 10kom 4 radim sa 16kg! A mislila sam da ja to nikada neću moći
I baš su mi dobri ovi tvoji workouti. Imam laganu upalu i danasVečeras radim ovaj zadnji, samo ću plank row zamijeniti sa renegade rows.
bravooooo Betty!
trkačicama i ostalim vježbačicama
da se i ja prijavim... ovo je treći tjedan BR W5, W6 i C2...danas je C2 na rasporedu!
sad u trećem tjednu mi vježbe idu skroz dobro!
super super, jelda da je bolji od 30DS.
i sad se sjetih da je neko pitao za C3, meni je on bio super super.
Anci kako tvoja ledja? pomislim pa zaboravim napisati.
je, bolji je...
ono 10 dana isto je zamorno...ovo mi bolje ide!
i baš sam ponosna na sebe (ko sasa s njenim trčanjem) što fakat vježbam, ne zabušavam i odradim skoro sve po rasporedu!
samo što vježbam tri tjedna a ne dva...jer mi se dogodi da ipak koji trening preskočim i da mi budu baš teške vježbe pa si mislim bolje da utvrdim gradivo!
Betty bravo!!!! Cestitam!
Jucer sam w10 i nije strasno. Ja sve ocekeujem da cu doci u situaciju da dalje ne mogu ali polako postajem sviesna da se kraj nadzire. Poslije sam mislila focus, koliko on traje? Spajalice ti si ga radila sad? Jel slicno BR-u? Nisam se nikad druzila sa Shaunom.
Do kraja tjedna nisam sigurna hocu li ista moci, MM na putu![]()
I ja, i ja! Cestitam, betty, divna vijest!!!
Sasa, bravo za kilometrazu!!! pejs nas vise ne iznenadjujepredvidjam ti pm za 1:40 barem.
Olja, zadovoljstvo je jednako, ako ne i vece, kao da kupujes ne znam kakve krpice!
Zhang, to se zove trening!
Anci, MB, bravo za trcanje! Moja bol u gleznju se nakon nedjeljnih 10 km jako pojacala, na momente kao da me nozem netko bode. Napipala sam nekakvu kuglicu, najprije sam pomislila da je ugrusak u veni, no ispalo je da je kalcifikat (tako rece ortoped-kirurg veterinar :D, provjerit cu iduci tjedan i kod ovog za ljude). Masirala sam, ledila i mazala ibuprofenom pa se valjda malo pomaknuo, vise ne pritisce zivcano tkivo i ne boli.
Sinoc sam otrcala 5 km i ne boli dok trcim, vidjet cu s ortopedom sto dalje.
Za veterinara
Bitno da je prave specijalizacije, sve je to isto! Nadam se da ce proci uskoro. Kad si rekla da trcis utrku?
Focus je puno puno dinamicniji od BR, Shaun voli brze izmjene i skakutanje. puno ljudi ga zbog toga ne voli, npr. inesica (jedna od ovih narpednih koja se ne javlja na forum) ga ne voli, kaze da se sva splete.
no ja ti nisam napredna, ali mi ide, i pase mi. u pocetku sam kmecala za utezima, jer ih kod njega u alphi nema, ali ih ima nesto u beti.
ja sam ovaj tjedan gotova s betom i ako mi MM nabavi gammu idem na nju. vidjeh da je u pon ondam speed3, sta ce biti ne znam.
edit: vikki ortoped je ortoped, samo sto njegovi pacijenti ne brinu o tenisicama![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 04.03.2015. at 09:34
Cure, svima bravo!
Ja mislim da sam ja danas napokon spremna vratit se u vjezbu, drzite mi fige , imam cak tremu kako ce mi bit vratit se u trening nakon ovolike pauze
Tnx, Spajalice. Ma tog sam se i bojala da mi nece dobro leci jer sam jednom radila one njegove hip hop abs i totalno nije moj cup of tea....
Tangerina samo naprijed! Gdje si ono stala?
Holjevka? Pa šta nisu zatvorene prijave?
mislis stvarno za pejs? ja sam si prvo rekla da samo želim istrčat cijelo vrijeme, pa sad mislim kako ću možda uspijet ispod dva sata..
danas novi kbell, i jrc#3.
sad vidim da ima vremena još, moram vidjet jel mm slobodan da shendla klince.
jao, super! jel ti to prva utrka?
ja sam bila taaaako uzbuđena prije svoje utrke i baš sam bila sretna.
ovu sam utrku nekako propustila uočiti pa mi je sad žao, a nisam dugo istrčala više od 7 km pa me strah ići. mislim da mogu 10 km, ali bi mi rezultat bio loš. pa neću :D
jutros sam imala baš malo vremena jer je mm morao na posao u 4 AMjer ima nešto. morala sam se sama probuditi :shock: što inače ne radim, on me budi :D i malu odvesti u školu pa na tramvaj
tak da je za vježbanje ostalo malo za neki 12 min AMRAP, ali bio je super:
40 air squats
10 PU
20 reptile
40 MC
napravila sam preko tri runde.
spajka, hvala na pitanju, leđa su dobro. ne znam jel da krenem danas s KB ili ne, vidjet ću.
danci, koja je razlika između renegade i plank row?
betty, kaćmo na kavu? imam frizuru![]()
Jel se tu mogu hvaliti i jadati oni koji su krenuli u teretanu?
Pročitala sam dosta od ovog topica, gledala neke linkove, ali nisam ja za to...odlucila sam se za teretanu. Nakon 12,13g pauze...Upisala sam teretanu u kvartu, išla ovaj tjedan 3x od 7-8 ujutro. To će mi biti uobičajni termin, ili kasno navečer, popodne teško,možda vikendom, najviše radi klinaca i njihovih obveza. Planiram ići 2-3x tjedno (poželjno 3x).
Skužila sam da sam u zadnjih godinu dana dobila nekih 4-5kg viška, guzica se objesila, oko struka sam dobila neke "ručke", nadlaktice se opustile...postajem pravi babac...Uglavnom odradim 15-20 min na Orbitreku (probala sam traku za trčanje, ali ja ne znam trčati...jednostavno ne znam...), onda nekoliko sprava i završim sa 10 min bicikla. Nemam ambiciozan plan, malo da se vratim u formu i usporim propadanje
I napadam celulut sa nano masažerom svaku večer po 20 min...
Imam doma utege, male, mislim od 1kg, pa da li imate kakav link sa vježbama za tricepse - onaj donji dio nadlaktice, da to još koji put doma malo povježbam?
Superrrrrr!!! Limit je 1000 ljudi, naravno da nije popunjen, rekreativci spavaju zimski san i pobolijevaju od gripe pa su otvorene prijave i dalje. Sad smo bar tri s foruma![]()
Deaedi, nek te ne prestrase ove napredne, ja sam isto u tvom timu, trudim se skakucem, jer s godinama vrijeme mi narusava izgled, pa se trudim da bar ne izgledam onako opusteno.
sto se tice samostalnih vjezbi ne znam sto bi ti rekla, meni je lakse kad imam program, di je ukljuceno i zagrijavanje i haldjenje.
sasa, ma daj, zadnjih dana si toliko prevalila iza sebe, da ova utrka ti treba biti gust i uzivancija.
e kak to ide? dodjem već obučena? samo u trkačku robu? ili kak? ja mislim da ću ić bicom, gdje mogu ostavit stvari?