Ajme koliko ste natipkale, meni guzva na poslu..
Betty, tang lool
Danci, bravo za bic turu!
Balarosa, ako sam dobro shvatila, trebala bi uzeti model tenisica sa sirim prednjim dijelom. A ima u dm-u nesto za namazati prste koji se dodiruju, to koriste ovi koji idu na maraton i ultre, nazalost zaboravila sam kako se to zove jer nemam takvih problema. Svaka cast ako ne volis trcati, a trcis, jos nisam cula da je netko tko ne voli dulje izdrzao.
Sasa, bemu, pod hitno uspori. Bit je u tome da na treninzima trcis sporije i kontrolirano da bi na utrci mogla izvuci maksimum, a ne obrnuto da personal best napravis par dana nakon utrke. Za koljena bi bilo dobro odmah malo deep reliefa i postediti da ne bude gore.
Ti si rodjena trkacica, joj curke, da vidite fotku u cilju, po njezinoj posturi i polozaju ekstremiteta vec se vidi da je stvarno nadarena i brza (za razliku od moje lool, sasa ulazi u cilj ko balerina koja je upravo usla na pozornic, a ja ko da me netko tukao sat vremena) i trebas ciljani trening da bi napredovala, a ne se iscrpljivati do krajnje granice svaki put.
Napisat cu ti primjere treninga, jedva cekam zapravo :D (treba varirati brzinu i duzinu za bolji napredak).