Cubana, bravo za densericu!!!
Anci, MB, super za trčanje! Kod mene još ništa od trčanja, ne smijem vlažiti zavoj na vratu što znači da ovlaš operem kosu pa izbjegavam znojenje. Večeras sam sedam vježbi: dvije za core, dvije za ruke i ramena i tri za noge i guzu. Bila sam na UZV koljena, ipak ima malo vode od onog pada što znači da bih trebala malo dužu pauzu da se resorbira. Pokretljivost, ligamenti, meniskus, sve pet, samo ta voda. Kaže fizijatar da mogu i brzo hodati, ne moram baš trčati, koji naivac
Što se testa tiče, zaista se ne usudim raditi ga, živjet ću u neznanju još malo. Brine me što sam cijelu zimu jedva održavala kilažu na 50, a jučer sam stala na vagu i imam 53,5 i nitko me ne može najesti (i s Viktorom sam najviše dobila u prvih par tjedana dok nisam ni kužila da sam trudna). No to bi sad stvarno bio SF, i zaista se nadam da je u pitanju menopauza, bit će gadno ako nije.
Flopi, hug za starce, potpuno te razumijem.
Betty, za smjernost, ne vjerujem ti :D
Što se ciklusa i vježbanja tiče, obavezno vježbam. Teško mi je pokrenuti se, ali nakon što otrčim osjećam se stoput bolje nego da sam ostala vegetirati na kauču.
I tko to ide u rijeku s magriz