Stranica 97 od 126 PrviPrvi ... 47879596979899107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Anci, kad to kod mene stvarno tako je. Samo se ti baci na trcanje, nisu to ni duzine ni brzine koje bi te ubile.
    Viktor je na kraju dobio ime po meni (na rodi) :D a i simbolicki, moje sesto zaceto dijete koje je junacki izdrzalo do samog kraja Moj je stari htio da bude Bozo na njega, a MM da bude Mirko po njegovom ocu, Dalmatinci, nisu imali sanse :D
    Ja bih trebala one elasticne trake za neke vjezbe za koljena, jesu to samo prije par dana bile na popustu u konzumu ili ih jos ima, zna li netko?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Viki kako mozes zivit u neznanju

Ja cu vjv i danas i sutra opet trcat jer uz ovi njegov kamp nista drugo ne stignem.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vikki ja imam ovo. danas idem do danci po ljesnjake pa mogu proci i kraj tebe i dati ti, stavila sam ih u auto. ja ih ne koristim, imam neke iz lidla koje mi ja dala inesica.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vikki imaš u Konzumu, kupila ja nekidan, unutra su 3 kom., cijena je oko 50 kn, ne sjećam se točno...
    čine mi se ok. za ove moje potrebe
    Viktor mi je lijepo, snažno ime

cure hvala
    danas je kod mene sunce pa sam već dobro
    ostare roditelji pa to ni ne skužiš nego te odjednom opali posred čela
    nego, recite ima li tko iskustva s dječjim pubertetskim smetnjama tipa uzlupanog srca, mantanja, I tako to...

jučer sam ipak uspjela ubaciti ripped in po rasporedu I imam osjećaj da me je to spasilo
    tako ću I danas....

betty kako su te ovdje opisale cure, ja nekako ne spajam smjernost s tvojim likom
    neka žaluzina...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MMov nesuđeni Ante je Jure
    nije Ante toliko loše ime, samo mi ne paše da se moj sin zove tako
    Viktor je jako ime

jučer sam u Konzumu gledala sve to za vježbanje je na akciji
    skoro sam kupila onaj balance plate za 49kn (sa 79kn)
    ima li to netko? jel čemu?
    to bi mi bilo super i za klince, ne samo za mene

sunce i kod mene djeluje pozitivno, odmah mi je lakše, jer znam da će bit bolje čim izađemo van svi skupa, inače bi izludila da praznike moram provest u kući sa svih troje

flopice, neki dan sam tako došla svojoj mami, a ona stavila na glavu neke ukosnice i izgleda kao moja pokojna baka
    odmah sam joj rekla da ih makne, jer je ona moja mama, a ne baka
    i da, koma je kad počnu pobolijevati

a za pubertet, iskustva imam samo svoja od prije 20ak godina

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vikki, u sličnom smo sosu i kod mene bi bio SF, ali također ignoriram kašnjenje od 20 dana. Tako je i vilenjak najprije bio od dr. potvrđena crijevna viroza, a poslije sam živjela u uvjerenju da imam neku opaku bolest. Pa sam onda samo 7 mjeseci bila trudna (ako ništa ignoriranjem si skratimo trudnoću ).
    flopice, mene je to lupanje srca strefilo negdje sa deset godina, možda neka dva-tri mjeseca, otišli kod dr. preventivno i prošlo je samo od sebe. Najava puberteta koji je na kraju prošao mirno u mom slučaju.

Jučer nisam stigla trčati jer je potomak odlučio ne biti bez majke ijednog trena - ali sam ga držala satima za mikro bicikl pa su leđni itekako radili. Vjerojatno smo izgledali kao dio cirkuske svite. Danas ću probati produžiti na 10 km.
    Stalno hvalite to lijepo vrijeme, a ovdje na moru užas. Čekam sunce da odem na post.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

palči odličan recept za kratku trudnoću
    značli I tio si imala tu uzlupanost...
    ja nisam, ali sam čulamo tome
    mrvu si me umirila
    iako, idemo liječniku danas

rahela, ma je, to mi je baš neki novi moment u životu
    šok mi je kad netko tko je bio odrješit, vispren, snalažljiv odjedno postane oronulo I bespomoćno staro čeljade, al eto..
    ja sam svoje odradila, odoh sad pod tuš pa imama neke sastanke..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cimavica se znala zalit na srce al na utrazvuku je sve bilo ok

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Flopi, vec si vrijedna

Na uzv ce biti sve ok, samo odi da si mirna! Koliko je stara?

Palci, ne mogu vjerovati da vam je ruzno! Hoces da ti fotkam svoj trkacki environment?

Danas sam se dosta rano probudila, sama od sebe. U pola 6, za dalmatince 5 i po :D
    Odradila vadljenje zeljeza s djetetom, plac i sad sam umorna. Jede mi se kruh, imam topli kukuruzni, a ne jedem ga preko korizme. Zlo mi je od smoothija
    Posljednje uređivanje od Anci : 31.03.2015. at 08:46

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja gledam va i tako me mami to sunce, a i klinci šize već sat vremena da bi išli van
    ali sve je mokro, potpuno
    ako pustim velike u čizmama, mali će htjeti za njima, a njega ne mogu pustit na travu, bit će mokar čim prvi put zatetura i sjedne
    sad smišljam kud bi mogli ići, a ne mogu daleko, jer imam samo mali auto doma

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anci
    I meni je zlo od smothia, ni ja ne jedem kruh u korizmi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je kruh utjeha
    Jedem ga kad sam umorna. Najvise navecer. Zato sam ga se i odrekla.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Flopi

Ja sam takva pospanica. Uredno spavam svojih 7-8h ali mi se svejedno stalno spava za krepat....i baš mi fali kruh u zadnje vrijeme, vjerojatno zbog te pospanosti

Jutros:
    1. 100/100 sumo squat & step up challenge
    2. 3R: 15 TRX hamstring curls & abductors + 15 TRX roll ins & abductors
    3. 4x 50 side lunge jumps
    4. 4x 15 weighted bridges (BV 14kg).
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 31.03.2015. at 09:18

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutro!
    Tek sam se zbudila i vec mi pun kuki
    Nis nisam spala, sama sam s njih tri
    I mrzim cijeli svijet

flopi grlim i kuzim
    i moja mama je bila zmaj do nedavno, sad jedva hoda
    trenutno je u bolnici i oporavlja se od operacije, cekaju je jos tri...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vikki, ajme, kako mozes cekati?
    ja bih pisala test vec 15 puta

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Palci, jesam te dobro shvatila da si ti tek sa 7 mjeseci shvatila da si trudna? pa ti si skoro kandidat da onu trash emisiju I didn't know I was pregnant
    Meni je menga oduvjek tako uredna da mi je kasnila samo kad sam bila trudna. Prvi put sam mislila da kasni zbog stresa oko svadbe i tri dana prije iste napravim test reda radi i bum, plus i sok i nevjerica. Drugi put smo ciljali i na prvi dan kasnjenja mi je mm samo rekao: ma trudna si, sta ce ti test al sam ga napravila (reda radi ) i tako je i bilo.
    Sad imam mirenu i bila bih mirna da me ova sasa ne plasi nemogucim scenarijima.
    Ja sam odfurala djecu u instituciju, obavila kupnju i idem se sad bbacit na onaj zuzkin x-ic.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Aha, sad vidim da sam krivo shvatila palci.
    Ne znam kako neke zene u toj emisiji dodju do poroda a da ne znaju da su trudne. Pa ha bih na psihijatriji zavrsila

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Betty, ja sam u tjednu svog vjencanja povracala do iznemoglosti. Odveli me na hitnu po infuziju. Da mogu jesti sarmu. Pita dr na hitnoj koliko mi kasni. Ja se zbrojim: 19 dana
    Koja uboga djevojka.
    Bila sam trudna, ako je itko posumnjao :D

Drugi put sam ostala trudna iz prve (otprilike, tesko je reci). Muz mi je rekao da ne mogu iz prve ostati trudna
    I tako sam uz 20-mjesecno trckaralo radila doma test i eto ti "Ante". :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 31.03.2015. at 10:57

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Prijavak: 10 km!
    Vidjet cemo sutra koliko je to bilo pametno
    Nisam mogla odoljeti, nekad i ja moram svojim porivima uciniti uslugu :D

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mene je na poslu jedna koja je zavrsila s posla na rebro na hitnu s uzasnim bolovima u trbuhu i rodila za par sati. Svi smo bili u cudu jer se zbog debljine nije ni kuzilo da je trudna. A vec je imala jedno dijete. Uvjerena sam da je iz nekog razloga zapravo skrivala trudnocu.
    Spajka, moze, samo sam sad na salati, cekam previjanje, od 12 bih trebala biti opet u uredu.
    Palci <3
    Moram virnuti i u konzum da vidim sta ima.
    Kad sam pocela raditi najesen nisam imala 3 mjeseca periodu. Da sam trudna, to bi sad vec bilo sedmi tjedan, dakle moguce je neko vrijeme ne znati ako nema simptoma. Ali sigurna sam da nisam.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

rikavam na sarmu i ubogu djevojku
    Ja sam bila jadna jer sam morsla biti trijezna na vlastitoj svadbi. Eto, vikki zalila zbog polumaratona a ja zbog alkohola.
    Bravo za desetku anci!
    Ja sam ovaj novi zuzkin. Nije tako tezak s mojim laganim bucicama al me iato izmorilo, puls mi je bio u visinama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vikki sad si mi jos blize saljem ti na pp mob, javi se ako hoces da odmah obavimo primopredaju

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bravo Anci!
    Meni priznajem nije prejasno kako se dogodi da "samo" odeš rodit, makar znam jednu ženu koja je imala uredno mjesečnicu prvih 5mj trudnoće i bez drugih simptoma, a i poprilično je okrugla, pa joj se eto prikrilo....

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kuzim da netko nema pocetne simptome al ne mogu shvatit kako ne osjetis micanje bebe. Hebate il si trudan ili si trudan s alienom, ne moze biti peristatika crijeva ta koja ti gura lakat u rebra i mjehur.
    Meni je stariji bio na zadak u njemu sam mogla doslovno glavu obujmit preko trbuha. Ne znam kako se ta kasnija trudnoca ikako moze ignorirati

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam jednom gledala tu emisiju u TLC. nisam mogla vjerovati, da se to moze nekom dogoditi. i jos obje koje su prikazane su vec bile majke, pa nisu skuzile. ja sam isto bila osupnuta pa kako??????
    ja sam skuzila da sam trudna i prije nego sam trebala dobiti. sjedila sam sama i mjerila i podrignula. a to mi se dogadja samo u trudnoci, na taj nacin. mam sam isla kupiti test. i crta tamo. a MM je bio u americi, drecala sam na njega da me cuo i bez telefona

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma ne moze, s ovom nasom curom nije sve u redu, mislim da je tako i s ostalima.
    Kad sam napravila test imala sam jos pola litre domaceg kupinovog vina i popila sam ga do kraja u iducih par dana misleci da ni od te trudnoce nece nista biti. Iz istog sam razloga trcala negdje do 11. tjedna. I ispala najurednija moguca trudnoca.
    Anci, bravo za 10 km, divno je vani.
    Balance plate je odlicna stvar, vrlo dobra za koljena (opcenito balansiranje na jednoj nozi) i za trkace.
    Anci, betty, vi ste to sve skolski zapravo obavile

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mlado, ludo

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

na sve

Anci ja sam se iz istog razloga odrekla kruha
    Bravo za 10 km!!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

S obzirom na policistične jajnike i menge svake prijestupne mi smo već mislili da nema šanse za dijete, nikakve. Tako da mi nije palo na pamet da smo ipak imali velikesreće. Do tada bih i ja to pripisala nekoj luđakinji. Bila sam trudna punih 8 tjedana kad sam saznala. Ko zadnja seljanka. A bila kod dr. mjesec dana ranije pa kad se viroza jako produžila, dijagnosticirala sam si neku drugu bolest.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ok placi, ali nisi dosla do poroda i onda se iznenadila da si trudna

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stariji bio na zadak u njemu sam mogla doslovno glavu obujmit preko trbuha.
    čitam čitam i ne razumijem
    šta si mogla?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a što se tiče kako je moguće
    mogu zamislit neki nategnuti scenarij gdje se iskombinira mirna beba i krupna mama sa jačim denialom

znam jednu ženu koja je kao hodala s dečkom neko vrijeme, i onda joj je kasnila menga pa su zaključili da je trudna, i vjenčali se. I nešto vremena nakon vjenčanja ode ona napokon prvi put kod ginekologa, koji ustanovi da je trudna, ali tek od nedavno tako da je bila trudna iznimno dugo

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

wo7

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajd ajd Ginger, poslije toga ce hlace biti jos jedan broj manje.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bravo, Ginger!
    Za trkačice: http://www.3sporta.com/9965.html

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prebrzo čitam zaostatke, Anci, sad mi je sinulo da si pitala za utrke. Evo link na ovogodišnji kalendar: http://www.trcanje.hr/utrke/najave/
    Ovaj vikend je savski polumaraton na nasipu s utrkom od 5 km, a sljedeći MZ cener.
    Ja ne planiram ništa do lipnja i volim trčanje na nasipu (11,5 km). Na maks. cener neću jer nisam trčala ovih dana niti ću do daljnjeg zbog puta (možda ne bude li najavljene kiše na moru), a ipak je to brdo, crkla bih tih par kilometara, ne da mi se.
    U planu mi je 5 km run&trek u svibnju (trči se u centru grada) 11,5 volim trčanje u lipnju, run&trek 5 km u srpnju ne bude li prevruće taj dan, Murter 12 km u kolovozu, dugo čekani zagrebački polumaraton u listopadu, i za kraj sezone ZG cener u studenom. Naravno, ovisit će o zdravstvenom stanju, vodi u koljenima i ev. trudnoći :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala puno, vikki!
    Bitan mi je tvoj post, a kalendar ima svega
    Super, super.
    Ja cu razmisliti sto cu.
    Pm mi je jos predalek. I u stvarnom i prenesenom znacenju.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    čitam čitam i ne razumijem
    šta si mogla?
    dok sam bila trudna, preko trbuha bih mu napipala glavu. Al ne dio glave nego skoro cijelu glavu, sve osim lica. ma taj zadak je skroz bizaran osjecaj, on bi se gurao, protezao i preko trbuha vidis obrise glave

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nakon cavrljanja s vikki na parkingu, pa sa Danči u birtiji dosao na red speeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed3
    mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim burpee pike up mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

odoh pod tus

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja danas imam neplanirani rest day
    muž se malo prekasno pojavio doma, pa dok smo jeli, klince potuširali, više nisam imala snage još i za vježbanje
    sutra ću nadoknaditi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Veceras opet 7 km, pinku sporije nego sinoc, nekako smo obe bile umorne. Sutra rest

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja moram do petka uzeti off. U cetiri dana imam 4 grada i stvarno nema kada utrpati treninge.
    Vikki na denial. Sad zivo iscekujem kada ces napraviti test.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MB, to ti je zato sto trcis dva dana zaredom :D
    Spajka je jako simpa i moram reci da su sve vjezbacice koje sam upoznala bas zgodne i nemaju se sta zaliti da nema rezultata, itekako ima
    Mrzim testove kao malo sta u zivotu, ali napravit cu sutra ili prekosutra, i to samo da znam radi konzumiranja alkohola (u dane kad ne vjezbam :D).
    Veceras nista, pakiram se za more, i opet me stislo grlo, ovo nije normalno, vec mjesec dana par dana je ok, a onda par dana boli.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Vikki genijalna si mi!
    Mene kuc kuc nista ne boli, a skupila sam u dva dana (tj. 24 sata :D) 18 km trcanja.
    Sutra nesto od zuzi. Nisam je ni pratila, steta je bilo propustiti godisnji i sunce.

Ja volim sve vjezbacice koje sam upoznala, bas su mi sve
    Vikki, veselim se da cu i tebe uskoro upoznati na kavi na koju zadnji put nisam mogla stici.

Sad sam morala odraditi nesto za posao, sta sad... Lakse mi je napraviti samoj nego sad zvati u ured pa opet dogovarati i provjeravati. Ovako sam bila brza. I volim biti u poslu

Danas sam se sisala pa se nadam da se sutra necu jako znojiti :anci: :frizura:

Nisam se previse sisala, ali sam promijenila frizuru. Inace mi je kosa bila gotovo jednake duzine, sad sam osisana stepenasto i imam manje kose :D
    Nesto slicno Alison u Affair ako je tko gledao :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 31.03.2015. at 23:24

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ajd ajd Ginger, poslije toga ce hlace biti jos jedan broj manje.
    ako preživim
    OMG!!!!!
    horor...

vikki za crknut si od smijeha
    Anci super za friz, a i za trčanje
    mb, odmori, zaslužila si
    spajka i ti se samo družiš okolo :zavidna:
    zhang, joooj, al ćeš imati za nadoknaditi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ginger, dobra si, ne daj se!!!

Gdje nam je gdja sasa?
    Cudno je bez nje

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anci super za frizuru sigurno ti lipo stoji!

Zhang dobro ce ti doc odmor

Vikki uzivajte na moru i javi nam kad napravis test.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jučer sam kupila topić za vježbanje u Lidlu - bio je na 35kn snižen
    uzela sam S, jer lijepo piše da je 36/38
    i djelovao mi je nekako prilično usko i onako, jako čvrst materijal
    i kako sam bila u šetnji s klincima i svojom tetom, izkomentiram s tetom kako će mi valjda biti ok. jer cica više nemam, jer su me "pojeli" njih troje
    a K. me pogleda i pita "a tata, jel te i on pojeo??"

da tata, jadan samo s nostalgijom razmišlja o nekim prošlim vremenima

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vikki, vibram za rezultat kakav želiš ~~~~~~~~~~~~~~~

i da, vježbačice koje znam otprije, sve super izgledaju

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno