-
Hvala Ginger, evo i to sam isprintala. Ma kod mene je stvar u tome da imam na raspolaganju super kvalitetni skupi NOVI orbi koji mogu koristiti besplatno do mile volje a za koji nisam dala ni kune. Jednostavno mi ga je žao pustiti da skuplja prašinu. Nije moj, pa odreći ga se ne mogu, ali ne mogu ga niti gledati da samo stoji, jelte. Recimo da ga čuvam kroz godinu. I glancam ga. I kad prođem pored njega, ne mogu se ne odazvati pozivu..pa me s vremenom to trčanje na njemu počelo i veseliti, te se stvarno radujem našim sastancima- i to dok su mi djeca na njihovim sportskim aktivnostima – što im isto traju po sat vremena – pa taman smo onda svi vježbači. A dok nije orbi došetao u našu kuću, maštala sam o tome da imam bilo kakvu spravu na raspolaganju, jer stvarno nemam nikako vremena za sport izvan kuće. I to bi onda stvarno bilo koma ne iskoristiti. E sad- dok čekam da dobijem BR, danas sam nastavila sa 30 DS. hmm.. meni je to pre malo zagrijavanja, ja trebam duže dok dođem u radnu temperaturu..recimo, osjećam mišiće od jučerašnjeg vježbanja, normalno se meni kod trčanja/orbija nakon što se zagrijem bol više ne osjeti, nestane, imam snage za sve i mogu dalje. Danas na 30DS sam jedva došla do pola, sve boli, krcka i škripi, vjerujem da to ne bi bilo tako da sam došla prethodno radno zagrijana.. sad za usporedbu ipak idem odvrtiti orbi da vidim. Da li se vi prethodno zagrijete nekako? Opet mi se čini onda bolja varijanta prvo orbi- ok, možda onda ne sat vremena, a onda druge vježbe? Ugl, idem sada probati pa da vidim… ipak, molim zhang da iznese mišljenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma