Hahahaha moj taman ide sutra, a ja si mislim kako ce mi falit, al ce mi bar bit cisto par dana :feministkinja u teoriji:
jesam.
ma daj Ginger, Speed 3 je brz, ali to je tek u gammi, ovo ostalo je OK. mozes ti to, ali koljena pazi, ja sam proslo ljeto ih zeznula na T25. bas okrutno, pa sam sad puno pazljivije radila neke vjezbe.
:sing: Čestitam, spajka :-D
I ja volim učiti i polagati, baš volim. U 20-ima sam odradila jedan faks, pa sam u 30-ima još jedan trogodišnji za dušu, pa sam u 40-ima upisala pds (i prekid sad :škartoc: draže mi navečer trčati nego učiti).
I muž mi ne fali toliko kao vama kad ga nema, zapravo mi baš nekad paše da sam sama :škartoc:
Joj, te torte bez brašna, što su laganije to više mogu pojesti pa mi dođe na isto.
Spajka bravo
Kod nas sam ja ta koja sve ujutro tjera na dizanje. Nekad je gori muz nego njih dvoje![]()
al zato mrzim kad pocme sezona pa sve moram
sama po kuci i oko dice jer je on stalno na poslu.
moj muz je moje trece dijete. zato se bojim 4.
toooooooooo spajkaaaaa
vidis, kad mi mislimo na tebe
spajka, ma ja sam mislila na c3 iz br-a da me strah
a ne volim previse skakutati pa zato mi se cini da t25 nije bas za mene
upravo odradila wo9 sa hrpom prekida, grrrr
uglavnom, lovila sam vjezbe kako koja ide, al nije mi tezi od sedmice
ipak mislim da cu raditi bar 2,5 tjedna (da sve polovim)
i ne mogu vjerovati da sam ovako daleko stigla![]()
bravo vidis kako ide, tako ako pozelis ce ti ici i T25, pogledaj video pa onda odluci. ali meni i dalje c3 najdrazi iz BR-a
Spajka, bravo!
I ginger, bravo, ti si se sva ocelicila zadnjih dana sa duplim treninzima u danu
Necemo se ni okrenut a objavit ces da si gotova![]()
Bravo spajka!!! Jesu beta i gamma puno teži od alfe?
Ginger ti baš rasturaš zadnjih dana, super!
thnx cure!
spajka pogledat cu, ne odbacujem odmah, moram prvo ovo zavrsiti
al imam vec hip hop abs, to su mi cure preporucile zbog dijastaze
iako, bas sam neki dan provjeravala - smanjila se! sa kojih 2,5 na 1,5 prst
s tim da ja u BR-u izbjegavam neke vjezbe za trbusne misice i umjesto njih radim za dijastazu (ono sto je bilo na fitmami)
tang, ja ubacim dupli trening kad stignem, jer uvijek u tjednu imam vise od jednog dana pauze, neplanirano, naravno
al nije to cesto da stignem
ivana s, svidja ti se t25?
al ga danas tipkam
htjela sam samo reci da se ja divim svima vama koje radite i uspijete redovno vjezbati
ja ne znam kako cu kad se vratim na posao
osim ako ne nadjem neki drugi posao, a to je malo vjerojatno
ma, zapravo, ne znam kako sve to stici uz bilo koji posao
zato, cure moje, kapa dolje!
spajalice čestiram
meni moj isto fali kad ga nema, iako ja imam jedno dijete pa stignem sve i bez njega a i on bez mene, no ovako nam je oboma komotnije
meni t25 nije uopće pasao, bio mi je previše cupkav ne samo zato što je cardio
:ina niz:
i pitanjce, jel se vi jako oznojite dok vjezbate?
ja se inace, jos od prve trudnoce, dosta znojim, al kad zavrsim wo, komplet sam mokra
roba se moze cijediti, i jos sam crvena ko rak
betty hvala!
to ću sad maloj za roćkas uz tortu
treba mi lagano, bezbrašnasto...
spajka bravo
Ginger ja se znojim
onako, sva sam mokra
kosa mi je najveći problem
I to pranje poslije, imam osjećaj da mi je to najteži dio vježbanja...
Ginger, sviđa mi se t25. Nisam ni ja baš za cupkanje, nemam ritma uopće pa sam se bojala da ga neću moći polovit ali evo, tek sam se jučer na ovom tbc-u malo stiltala, inače je ok.
I MM na putu ovaj tjedan, najgore mi je kad moram spremat ovih dvoje malih zbog razvažanja velike na aktivnosti. Prošli tjedan sam sat vremena meditirala u autu jer su oboje zaspali dok smo je odvezli pa čekala ispred kuće u autu da idemo po nju, koma!
Ginger, znojim se malo, uglavnom se zacrveni, a znojim znojim kad narastu tempretaure.
A posao i vjezbanje, uglavis nekako, negdje. sjecas se da ti je bilo nezamislivo igdje ga ubaciti i sad, a eto te. i bez sna stignes. zato bravo.
ivana, meni je alfa bila najteza. speed je sve tezi, ali nekako ga guras, nije nesavladiv.
a sto se tice MM i ostalog, on ujutro odveze djecu, sve ostalo je na meni jer njega nikad doma nema.
Posljednje uređivanje od spajalica : 20.04.2015. at 14:04
spajka, čestitam!
znojim se prilično kad vježbam, ako baš udarim ritam i odradim sve kako spada, budu mi i gaće mokre
a vježbam u tajicama ili trofrtaljkama i gore top - ako mi je hladno kad krećem imam i majicu, pa se skidam nakon zagrijavanja
najgore mi je kad mi se cijedi s čela u oči, a uvijek zaboravim pripremiti mali ručnikić da se obrišem
Ja se uvik dosta oznojim! I meni je to pranje kose najmrze al ajd sve za vjezbanje![]()
Spajka, bravoooooo!!!
Ja isto volim uciti :psiho:
Meni je problem kad nema muza jer ja nikad nemam novaca. I onda ne mogu djeci kupiti pizzu pred glazbenom :D
I nekad nemam ni za prijevoz
No sad sam uspjela do bankomata pa mogu i na taxi
Sad jurim doma i malo sam pod stresom. Hocemo li sve stici, a ponedjeljak nam je najgori dan.
Mozda odem do pollea malo vidjeti mladog prodavaca.
Nesto je komentirao koliko ima godina i kaze on: pa vi ste mladi.
A ja njemu: nisam ja tako mlada, samo se dobro drzim loool:pubertet:
I da, i ja volim nekad biti sama![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 20.04.2015. at 16:15
pa to fakat dodje ko terapija tamo otici.
nego za citacice, sad kad obrisem ovo cudko koje je iza mene s kindla, mislim da cu biti najsretnija. jer me fakat to grizlo. di god se okrenem to iskoci. a danas radim cistku. idem vidjeti sto cu ja danas. di mi je ludjacki trening spremljen. nadam se da cu ga naci i iskustva javiti.
na desnoj ruci imam zuljeve od noza, vadila sam jucer maslacke po vrtu kao psihoterapiju. sad se pitam da li mi trebaju ipak rukavice :danci:
Mene nije nista nazuljala girja : manualac:
napravila ovo, stim da lijevom rukom ne mogu clean and press ovih 8 kg.
komentari djece: mama razbit ces nam kucu, izadji van stim. mama vidis da za to moras imati plocice (trbusne) nije to za tebe. i da zasto ti uopce vjezbas kad ti je trbuh uvijek isti. razbila kucu nisam, ostalo sem tog clean and presa nisam napravila. e sad kako to napraviti. manje kg nemam. dakle ruke su mi u komi kao sto sam i rekla ili barem ova lijeva koja je i defektna u laktu.
idem nesto jos odvjezbati jer nemam neki osjecaj da sam ista napravila. e da i nisam nabila zulj, niti su mi ovi vrtlarski pukli.
Posljednje uređivanje od spajalica : 20.04.2015. at 18:20
TBC iz alfe, nisam nasla program
ja sam na poslu imala neku situaciju, i sinoc sam spavala niti dva sata
veceras svejedno planiram duplic, total synergetics i onaj dynamics sto ipak sinoc nisam uspjela
vjezbam dva tjedna redovito 7 treninga, pazim na hranu osim subotom kad djeci radim palacinke pa pokleknem, i teza sam kilo
samoubit cu se
a ja sam tip koji treba napredak, pa makar 10 dag
no dobro, mozda je do ciklusa
spajka, bravo!
ja skoro nikad nisam bez muza doma, ali povremeno ja odem
e to mi je najbolje![]()
Summer
Ja volim kad ti odes jer onda pijemo kavu
Ja trcala i zamislite- naletim na brata i curu mu!![]()
Spajkacestitam
anci
Bravo svima za girje.
ja prijavljujem da plandujem i ubijam se u sasinim receptima.![]()
ja sam danas novi bodycrush i kbell 2. o učenju bolje da ne pričam. učim već desetljećima kontinuirano. najesen moram spremiti specijalistički. uz polumaraton.
Spajka, kombinacije swing + clean + rows + iskoraci + čučnjevi. Press radi sa utezima dok ne krene sa girjom
Sasa, zaboravih prije, svaka čast za polumaraton! Bit ćeš super!!!!! Rođena trkačica
Anci
Ivana_s bravo bravo bravo!!!!
nema još mjesta za čestitke. nisam ga još istrčala. prijaviti nije neki napor![]()
Ja danas odmaram, ali baš mi se vježba makar sam u komi
Al fakat moraš biti moron iskoristit rest day tako da se digneš u 5h za peglanje fu...g košulja (izvadila sam sve ljetne i oprala).......
Mali mi je zakurio, sad smo 2 dana sigurno doma, bit će vremena za neki dobar trening![]()
jooooj,nemojte da ja krenem sa odsutnim MM-om i kako on meni kontinuirano ruši ritam i koncepciju svojim dolascima i odlascima....puno sam organiziranija kad ga nema i sve stižem...lakše je kad znaš da je sve na tebi,nema ko' drugi nešto napravit,a kad je doma ostane mi kefir neprocjedjen,smeće ispred vrata 2dn isl....
do maloprije sam pegalala jedno 15ak komada robe što nisam napravila godinama, mrzim peglat,ne znam peglat,imam glupu peglu iz koje curi voda i zvuči ko' da ima bronhitis....
al zato obožavam fregat kuću,u nekim smo radovima i sve mi je bijelo od prašine po DB i kuhinji,kupila sam paket rukavica i jedva čekam generalku....![]()
on topic,vježbala sam jučer,danas nisam stigla a od sutra smo na putu 4dn...planiram samo puno šetnje i hrane...
prije par sam dana dobila jako ružni komentar od prolaznica (žene starije od mene,ne neke klinke), bilo je izrečeno glasno i odmah nakon što sam im prošla s ledja, ostala sam civilizirana pa nisam uzvratila (samo sam se okrenula i mrko ih pogledala) al' mi se nekako ideja da izgledam strong (ili barem fit) a ne skinny razbila ko' mjehurić od sapunice...![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 20.04.2015. at 21:19
znaci, ima vas jos koji se tak znojite
ja budem komplet mokra, i gace, skoro svaki put
Anci
ivana s bravo!
Danci, a je ti rest, mislim stvarno
nek malac ozdravi sto prije
kad smo kod ucenja, nije da sam luda za tim, al trenutno razmatram u sto bih se mogla prekvalificirati
sa sto manje muke
i nakon toga naci neki dobar job
volim i ja biti malo sama, a to je skoro nikad, uvijek je tu bar jedno dijete
e, moja girja stize sutra, al mislim da ce cekati vikend
ako prezivim cardio3
mene ceka sad peglanje (Anci, dodji mi) i ako stignem, stavim slike na fotki
skulirana, ajme, kakav komentar?
i kakve su to zene uopce koje nepozvane dijele komentare
a za tm-a, znam, nemamo se mi sta zaliti
Sasa, ti si meni cudo i znam da ces biti super!!
nešto u stilu: a je*ote mršavu da te je*o, pogle joj nogu ko' čačkalica....
od osnovne (ili srednje) me škole netko nije tako počastio,mislila sam da to prestaje nakon puberteta....
obukla sam jako kratku kotulu(suknju),u biti kotula-hlače a dolje crne bječve,ima bit da mi vizualno sužavaju noge,ne smijem ih više oblačit,skrivaju mi mišićave kvadricepse....![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 20.04.2015. at 21:41
ne bi rekla,nijedna nije imala ni kilo viška,baš sam obadala da vidim od koga takav komentar....
to je meni ko' da ti netko kaže (a vježbaš ono dulje vremena):pa izgledaš isto,nisi ni kila izgubila?
i dodjem doma,potužim se MM-u a on meni:pa dobro što hoćeš,ti jesi mršava,ne vidi se da vježbaš u robi,tek kad se skineš....
ja se inače ne smijem nikom žalit (što ja uopće vježbam,jel'), ali vjerujem da na ovoj temi smijem i da me se može razumjet jer kad mašeš dulje vrijeme tamo nekim girjama očekuješ da se to na tebi vidi....![]()
to ne znaci da ne zele biti jos mrsavije
uostalom, sta te briga za tamo neke babce
a sigurna sam da oni koje ne vjezbaju niti ne kuze kako to izgleda netko tko vjezba (a ne izgleda ko rambo)
u svakom slucaju![]()
Skulirana, koji god im motiv bio, nepristojne su! Zaboravi ih!
Ma daj skulirana, baš te briga što babe komentiraju! Bitno je da si ti , i TM naravno, zadovljni i da se dobro osjećaš. A istina da se u robi ne vidi puno od mišića, zato će uskoro ljeto pa nek se na plaži odmjere s tobom
Ja sam danas abs intervals i zuzin kbell#5. I meni je osjetno teži press s lijevom ali uspijem 10 komada, jedva...
A dva tjedna, od Uskrsa se ubijam u kolačima, stalno neka fešta, danas mi moj malcom u sredini ima rođendan i uz sve za večeru im išla spremat palačinke pa sam morala i ja koju.
Ginger daj fotke pliz...