I još jedan tekst na prethodnu temu: http://www.fightsite.hr/fitness/mitovi-o-treningu-snage Većina tekstova je pisana površno, tj. krivo koristi terminologiju, pod oblikovanjem mišića se misli na oblikovanje tijela, i to se, dakako, može, ali u okviru onoga što ti je majka priroda dala.
Uglavnom, Lili, ako si kruška i želiš taj dojam ublažiti, kardio ti je za definirati se, tj. izgubiti salo, snaga za učvrstiti mišiće, i poradit na gornjem dijelu radi proporcionalnosti.
Meni je s trčanjem otišlo dosta sala s bokova i dupeta, sklekovima i najosnovnijim vježbama s bučicama 3 kg sam dobila nešto u ramenima i rukama, i to odmah drukčije izgleda. Stavila bih slike, ali sam u toplesu na jednoj , a ne znam to prekriti.

Sasa, super su hlačice, i u boji mojih adidasica, baš bi mi dobro došle Jedino što ja te kratke hlače moram probati prije nego ih kupim, nžalost još nisam nala nešto što mi stoji.
Otrčala sam 6 km, spustila sam malo ispod 6 min/km i puls mi je jako visok, ili je nespavanje, ili južina, ili anksioznost, ili jednostavno nisam trčala redovito. Super mi je što nakon mjesec dana pauze od ikakvog vježbanja bez problema otrčim 6-7 km, s druge strane koma mi je što opet ispočetka moram ići postupno da bih dobila pristojnu brzinu a da ne crkavam.