Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

znači, i kod vas ima komentara :/

ja sam mislila da sam jedina. baš mi je kćer neki dan par puta ponovila kako sam sad premršava i da mi ne stoji. malo me ubola u žicu pa sam netaktično izvalila kako je sigurno ljubomorna jer imam manje kila od nje i kako mi više neće krasti robu. rekla sam to nekako u šaljivom tonu, ali vidila sam poslije da ju je ipak pogodilo i da sam bila baš nepromišljena naravno da sam se izvinila i da sam se posipala pepelom, ali mi je krivo kad tako bubnem jer je ona jako osjetljiva na svoju težinu. zapravo je baš zgodna cura, samo je totalno drugačije građena od mene pa izgleda "jače". ja sam tipična jabuka kojoj su ruke i noge mršave, a ni cice mi nisu bog zna što za razliku od nje koja ima jače grudi i općenito je krupnije konstitucije. meni kad se debljam najviše ide oko struka pa sam zasad s tim i najzadovoljnija jer mi se više ne prelijeva preko gaća.

i još jedan komentar od prije neki dan... došao jedan mužev frend (zapravo više poznanik) po nešto i ja mu idem to dati, a on me nekako sažaljivo odmjeri pa prokomentira: ajme bodulice, u tebe više ni cica ni guzica inače je lik sam po sebi "osebujan" pa mu nisam uzela za zlo nego smo se kasnije smijali tome kako je on to onako sućutno izgovorio

mm baš voli mršave pa sam s te strane mirna. jedino mu malo žao cica pa me već pita hoću li da mi plati silikone
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 29.04.2015. at 20:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •