Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

želim brzo ozdravljenje svim bolesnima. i malima i velikima.

summer, takvi likovi su mi baš degutantni. ići komentirati nečiji izgled pri prvom susretu u tom kontekstu je baš bez veze. ja sam ti vidila slike i mislim da si baš super zgodna.

večeras sam odradila svoj uobičajeni trening. 30 min. pokretne trake sa mijenjanjem brzina i nagiba i poslije još toliko vremena sam bila na spravama za snagu. ruke i dalje slabašne valjda ću ih uspjeti ojačati.

neko me je pitao za kćerine godine. ima 19 godina i zapravo se jako dobro slažemo. jedino u ovakvim situacijama dođe do negativnih vibri. i kad joj prigovorim za neurednost sobe . vježba i ona. prije je isto išla u teretanu, sad s neta trenira neki program trčanja koji traje 8 tjedana. mislim da su joj ostala 2 tjedna do kraja, a ona će valjda na neki napredniji nivo. princip je da trči određenu kilometražu određenim danima u tjednu, a između toga je hodanje i vježbanje. toliko sam uspjela skužiti kad mi je objašnjavala. trenutno je zaljubljena, baš je jučer slavila 1. godišnjicu veze s dečkom pa se brzo odljutila.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 30.04.2015. at 02:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •