Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Jedno novo igralište

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Jedno novo igralište

Ipak ima pomaka na bolje, pa je tako na Trešnjevci (u blizini tržnice), nakon nekoliko mjeseci nesvakodnevnog rada napokon uređen mali park s dječjim igralištem!
    Ovo me pogotovo veseli kad se uzme u obzir da je na tom mjestu prije bilo divlje parkiralište u kombinaciji s blatom i smetlištem.
    Igralište je pun pogodak za ovaj kvart, pa je čak šteta što nije malo veće, jer je svaki dan djece ko u priči.
    Nekoliko brzinskih slika možete vidjeti ovdje:

http://public.fotki.com/tanjab/igraliste/

A veselilo bi nas i da ga dođete isprobati, pa još ako ste zainteresirani za druženje...

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

8)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nama je blizu! Dolazimo s prvim suncem

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D
    mislim da grad planira urediti sva vrtička igrališta na ovaj/sličan način.
    u našem vrtiću su bili izmjeriti dvorište (ista firma koje je i ovo malo, ali prekrasno uredila )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jako je lijepo. Kod moje zgrade isto rade nekakav park, nadam se da će biti ovakav, sa gumenom podlogom i nekim zanimljivim penjalicama, i da će biti gotov što prije.

(popne li se Andrej sam na ovaj tobogan?)

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mima, nisam pojma imala da se radi novo igralište; kaj su već počeli, gdje je to, pobliže ?!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma andrea, rade nekakav park, neće to biti ništa veliko i nemam pojma kakvo će biti - to mi fantaziramo da bi moglo biti nešto ljepše od starih parkova. Tek su počeli, javit ću kakvo je kad bude gotovo.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

a ja se ponadala- boćarski 2

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šmrc
    i mi bismo takav

kod nas je još uvijek beton i one stare željezne penjalice i ljuljačke ...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Zato se na Bundeku radi nešto kao Boćarski! Baš sam danas m rekla da ovaj naš kvar i nije tako loš!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    (popne li se Andrej sam na ovaj tobogan?)
    Ne, ali se jako trudi. Zasad puže po onoj kosini, povlači se na ruke, a netko ga pridržava. Noge su mu još prekratke.

Otkako je pušteno u pogon, igralište je stalno prepuno djece, naročito školske. Vidi se da je tako nešto baš nedostajalo u kvartu, jer u blizini nema novijih igrališta (samo zapuštenih).
    Inače, čula sam da će se dječje igralište urediti i u obližnjem parku Stara Trešnjevka (na zapadnom dijelu), a tamo je i prostor veći, pa bi moglo biti i više toga u ponudi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea se ne zna niti spustiti niz tobogan, moramo je držati.

Eh, kad bi bilo više parkova kao Boćarski :/ MM je nedavno bio u Švedskoj, i bio je u nekom malom mjestu skroz na sjeveru, pa kaže da je tamo, u tom malom mjestu, vidio nekoliko parkova tog tipa. A kod nas, jad i bijeda.

Početno

Joj, Tanja, da znas da si me rasplakala!
    TO JE TOCNO ISPRED NASEG ULAZA!!!! :D
    (jos da je samo malo, maaaaalo veci...)

A Andrej je prekrasan! kako je veliki!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa cure na Bundeku bu bila ove godine Floraart 2006., počinje 31.05., a 30.05. je koncert Prljavog kazališta na Bundeku, na otvorenju povodom Dana grada Zagreba (bar je tako pisalo u novinama)!
    Jako me iznenadila nova lokacija Flore, ali po slikicama iz novina sam vidjela da super izgleda!!! :D
    Zavidna sam vam jer se u našem gradu ništa tako ne dešava!
    Parkić koji je blizu centra, kod kina, već dugo zjapi bez ljuljački, a zaorali su valjda za novu travu i već duže tako vrijeme, možda i nas iznenade izgledom tog parkića, ali predugo nam je čekati

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

tanja, jel to tamo iza tržnice, kod onog kafića?
    di je bilo divlje parkiralište?
    super izgleda, i definitivno se vidimo tamo.
    čoksa, vas sam danas vidjela na placu, ali kasno reagirala :/

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kad idem na plac sama s A. uvijek zirkam okolo ima li morti koga "poznatog" , a kad je i MM s nama...moram paziti na njega da se ne unervozi među kumicama (mrzi plac), pa kupujemo brzinom svjetlosti

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    tanja, jel to tamo iza tržnice, kod onog kafića?
    di je bilo divlje parkiralište?
    Baš tamo.
    Naročito me veseli što se takve "zapuštene" površine u gradu ipak rješavaju na način koji je i djeci prihvatljiv (plašili smo se da će na tom mjestu umjesto parka izrasti još jedna zgradurina!).

dille, i ja sam se nadala da će površina za igranje biti bar malo veća (očekivala sam koju ljuljačku), ali i ovako smo zadovoljni. Naročito kad vidimo kako su dobar tobogan postavili... (a što da pričam, već ćete ga isprobati...)

Glavno da nema pješčanika (odahnula sam kad sam shvatila da neće biti pijeska, nego ona gumena podloga). Btw, moja sveki je bila time razočarana, pa je pitala radnike iz Zrinjevca zašto nema pješčanika, a oni su joj odgovorili "zato što cucki pišaju u pijesak"...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tanja, pa nisam znala da svaki dan prolazim kraj tvoje zgrade (radim u zgradi Industrogrdanje)...I vidjela sam park i baš je lijepi samo šteta da ga nisu malo većega napravili, malo više sadržaja, npr. nisam vidjela da imaju ljuljačku. I da, prije je bilo stvarno očajno!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Curke, Tanja, Dille, Čoksi...ima da se nađemo na kavi kad ste već sve tako blizu a ja sam tamo svaki dan...A i imam tamo jednu frendicu sa jednim slatkim malim Janom

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Što da ne... javite kad kome paše!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

super mi je kad vidim koliko je djece taj tobogan razveselio! ko male osice su, ima dana kad se uopce ne vidi kaj je to, samo gomila dječice...
    mi smo bili jučer navečer i već su neki veliki klinci "isprobavali" one konjice, pa smo ih naterali
    još kad bi na školskom igralištu napravili neke sadržaje...ono je fakat ogroman neiskorišten prostor...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •