Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Promjena i izmjena teta u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma riječ je o velikom vrtiću s jako puno vrtića, stalno negdje tete uskakuju na zamjene, zadnjih je mjeseci bilo nekoliko rošada, na žalost ne po kriterijima duljine staža i blizine radnog mjesta. Mogla je drukčije, sigurno to znam, ali ne mogu objašnjavati dalje jer bi prešla liniju anonimnosti, a tema bi uplovila u vode koje izlaze izvan okvira vrtića i djece.
    No, to nije srž ove teme.

Zabrinuti smo zbog česte izmjene teta i ja čekiram s vama je li to normalno, podnošljivo ili problematično po klince.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku

Zabrinuti smo zbog česte izmjene teta i ja čekiram s vama je li to normalno, podnošljivo ili problematično po klince.
    ako hoćeš u obliku ankete
    b ) podnošljivo

mislim i da je u dobrom postotku za ostatak i normalno, a u manjem dijelu problematično

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    ako hoćeš u obliku ankete
    b ) podnošljivo

mislim i da je u dobrom postotku za ostatak i normalno, a u manjem dijelu problematično
    Da, slažem se - podnošljivo!

Sjećam se svoje djece u vrtiću..dan danas pamtimo najdražu tetu koja je otišla, prvo na porodiljni, a zatim u drugi vrtić gdje je dobila stalni ugovor...koliko god nam je falila, i koliko god je nikad nismo prežalili niti dobili ijednu s kojom bi bili pola zadovoljni kao s tom, poželjeli smo joj samo sreću...sve je to život

a danas u školi, moje dijete svaku godinu ima drugu razrednicu...i što sad..pričati o tome kako je to nezgodno i užas...ništa od tog...idemo dalje, sve je to život..

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    i što sad..pričati o tome kako je to nezgodno i užas...ništa od tog...idemo dalje, sve je to život..
    A gle, ja bih ipak malo pričala pa sam došla na forum, tome služi, zar ne?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ma riječ je o velikom vrtiću s jako puno vrtića, stalno negdje tete uskakuju na zamjene, zadnjih je mjeseci bilo nekoliko rošada, na žalost ne po kriterijima duljine staža i blizine radnog mjesta. Mogla je drukčije, sigurno to znam, ali ne mogu objašnjavati dalje jer bi prešla liniju anonimnosti, a tema bi uplovila u vode koje izlaze izvan okvira vrtića i djece.
    No, to nije srž ove teme.

Znaš na ovo pitanje se ne može baš tako lako odgovoriti, puno ovisi i o klincima neće svako dijete to promjenu doživjeti jednako što ovisi i o njihovom karakteru kao i o klimi kod kuće ako dijete odraste u nekoj normalnoj, toploj obitelji neće imati toliko problema sa izmjenama, ako ne onda je to malo drugačije.
    Ja i dalje smatram da bi barem preko godine (znači ne kad su godišnji i ta spajanja grupa) trebalo ipak gledati da ukoliko se može da se ne rade stalne rošade teta, a u ovom slučaju kod Zuske mislim da je moglo i drugačije, samo što njih nije briga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •