Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Promjena i izmjena teta u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naša najstarija je bila neko vrijeme u vrtiću gdje su se tete mijenjale kao da su na tekućoj traci. Jedna je bila stalna. Više nego nju je to smetalo meni jer bi bila došla po klinku kad ono - opet neka nova teta koja nema pojma kako se moja klinka zove, šta je radila itd...(ta teta koja je bila stalna je uvijek išla doma poslije ručka).

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Naša najstarija je bila neko vrijeme u vrtiću gdje su se tete mijenjale kao da su na tekućoj traci. Jedna je bila stalna. Više nego nju je to smetalo meni jer bi bila došla po klinku kad ono - opet neka nova teta koja nema pojma kako se moja klinka zove, šta je radila itd...(ta teta koja je bila stalna je uvijek išla doma poslije ručka).
    isto tako.
    krenula je s dvije i pol godine, imala jednu stalnu tetu, a ostale su se stalno mijenjale.
    j je isto stalno mijenjao tete, al on je i vrtić mijenjao.
    međutim, njih dvoje nisu ni jedan ni drugi nešto bili povezani s tetama. nikad. pa ih nije to previše diralo.
    a i do zadnje godine, sve te tete od m su bile, onako...niš posebno. pa je i to valjda jedan od razloga što nisu bili povezani.
    tek zadnje godine je imala super tete.
    i sad opet fasuje s učiteljicama, ova koja je super je na zamjeni za porodiljni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •