Onda je dalje išlo...a išlo je teško.
Dakle, moj minus je tad zatvoren. To sam se isto izmaltretirala da mi naprave. Morala sam pisati rukom pisanu izjavu da ne želim minus i navesti razlog zašto. Pa sam napisala "jer to tako hoću" kao razlog. Pa su ga zatvorili.
Onda sam išla napasti Diners, a to je bilo ful teško, jer sam stalno imala cca 12-15 000 troška na kartici. Dio se uvijek sastojao od 6 000 keša dizanih na bankomatima (da uopće mogu platiti račun

) pa sam se prvo morala odvići od dizanja love, odnosno disciplinirati da dižem manje, a ne u punom iznosu. To je tada bilo izvedivo jer sam imala 2 500 kn više koji je prije išao u minus, a sad je išao na karticu. Ali sam morala i od kartice se odvići, jer je meni tada bila navika naprosto sve vući na Diners, a onda plaću samo prebaciti na karticu. Pa sam pazila da nemam ništa kod sebe, ni novac ni karticu.
Onda je tako išlo par mjeseci, dok nisam karticu svela baš na nulu i odvikla se njom plaćati automatski.
Onda je išao minus od muža, a njegov je bio velik, bio je između 18 - 24 000 kn. To je napadano u ratama. Svaki mjesec kad je dobio plaću, odmah je otišao u banku i tražio da mu se minus smanji za dvije tisuće. I to smo dugo guslali.
Al je 5 000 ostalo nedirnuto.