nažalost nisam financijska stručnjakinja nego romantična feministkinja koja voli čitati knjige i peći kolače. nemam pojma o ulaganju, kako treba štediti, koji je dućan najjeftiniji a koji operater najpovoljniji. nisam rasipna, ali sam slaba prema dječijim željama.
u zadnje vrijeme moja mm i ja smo skoro cijelo vrijeme "u minusu" i to me sve više i više tišti. mislim da sam uglavnom ja kriva jer je mm praktični inženjer s nogama na zemlji (zbog mene imamo kućne ljubimce načetog zdravlja i ludog ponašanja, stari auto kojeg volim i sl.)
noćas sam sanjala da planiram kako ću putovati vlakom prijateljici u nizozemsku i onda je došao gavran (više je izgledao kao vrana) i kreštao je : nikad više! gavran reče nikad više!
stalno razmišljam o snu, umjesto da se saberem i smislim kako riješiti svoje financijske probleme. mislim da mi je htio reći da nikad neću više biti dovoljno imućna za bilo kakvo putovanje. ili mi je želio reći da trebam čitati poeziju?
jel se netko od vas borio s financijskim neuspjehom i strahom od neizvjesne budućnosti?
kako to racionalno riješiti?