-
Osoblje foruma
prvi korak je svakako sve staviti na papir (excel ili neki drugi slican program) i tamo se osvijestiti koliko novaca ide na kartice, koliko na rate i sl.
ja kupujem na rate ali na 2-3. ali treba odluciti da li ce se kupovati na rate (sto je trosak nezaradjenog novca) ili ce se stedjeti pa kupiti (tad je to trosak zaradnjenog novca). razlika je u sigurnosti, jer ako zbog necega jedan mjesec prihod jako padne onda rate postaju omca oko vrata.
kupovina na akcijama, isto kako je rekla i silly kupujem samo ono sto zbilja kupujem. ali tad se ogranicavam na kupovinu toga u tom ducanu i eventualno onog sto mi trenutno treba, ne hodam po ducanu i ne gledam sto imaju zgodno da mi se svidja.
kartice peglati samo ako si odredite limit potrosnje, no u danasnje vrijeme bolje ih je ostaviti doma i koristiti debitne kartice vezane za racun.
i sve ovo su samo mjere ako covijek ne vidi nacin povecanja prihoda. jer iskreno vec smo svi iscrpljeni krizom te smo si htjeli ne htjeli vec brdo stvari ukinuli. ali ja sam ostavila sebi jos neke moje guste, za koje se nadam da ce prezivjeti i ovu krizu. jer meni su oni bitni, da ne potonem duhom u potpunosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma