Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
I koliko ima djece, kojeg su spola i koliko kose imaju :D

Ovo je sala, kosa je samo banalan primjer i zato kazem da ovo sto svaka od nas pise, ne mora uopce biti mjerilo za sve i ne trebamo se gristi zbog obicnih stvari.

Nije isto jel imas dva deckica kose 2 cm ili djevojcice s pola metra guste kovrcave kose.
Nije isto jel radis u "uniformi" pa ti je svejedno gdje kupujes robu ili imas poslivne sastanke i za robu moras izdvojiti vise. Ili cesce.
OK, klinci su 3 i 6, ona ima kosu do ramena a on malo kracu (ali ne puno )
Ne radim u uniformi, u stvari stalno visim na poslovnim sastancima, ali dress code nije jako formalan, iako nije ni da sam u japankama i bretelicama (iako... kad sam radila u formalnom dress codeu odjeca me dosla mislim jos manje - 2-3 kostima, kosuljice i salonke, i mozes tak cijelu godinu prakticno). Mi ne peremo bas svaki dan sudje, iako se zna zaredati, pa ako i kutija tableta nije 6 nego 4 mjeseca opet nije tako strasno mjesecno. Vesmasina radi svaki dan, ali stavljam malo detergenta (opet zbog kemije, ne stednje) i ono malo pakiranje mi traje 2 mjeseca.

Hranu kupujem u Konzumu i sl, ne brijem na eko-domace-... i sl, industrijski mi je cisto ok. Ionako ja rucam u firmi i djeca u vrticu pa nam je vecina obroka vec u startu iz masovne proizvodnje..