-
Traperice:
Vidjela sam neke klasične neki dan u Peeku u CCO istok. Ne znam koja marka, ali negdje odostraga desno stoje posložene. Nisam zapamtila cijenu, ali nije bilo skupo. Bio je i popust 20%, al ne znam do kada. Meni su nekako izgledale možda i preduboko. Mene kod traperica u RH nervira što dućani nabavljaju duljinu 32, pa ako ti ne paše skrati. Rijetko nađem traperice svoje duljine. Obično kad sam negdje na putu pokušam kupiti traperice, ali u zadnje mi vrijeme i ne ide i isto žudim za jednima i nadam se da ću nekamo za Božić u veću zemlju s većim tržištem gdje imaju sve veličine. Žao mi je da trgovci misle da je OK platiti 500 kn traperice pa ih onda skraćivati, jer postoji i neki kroj, a ne samo duljina. Je l ima još malih ljudi koji znaju gdje ima traperica za male ljude?
Sapuni:
U javnim wcima mislim da je jedino ok pjena na senzor da ništa ne diram. Kod kuće koristim isključivo čvrsti sapun, jer se od tekućeg previše suši koža. A tekstove po žutim časopisima koji počinju s "nećete vjerovati" zapravo jednako doživljavam kao one u kojima mi pokazuju kome je na zadnjem nastupu ispala cica.
Tabs za suđericu:
Malo ste mi bacile bubu u uši s tim prepolavljanjem. Meni se zna dogoditi da ne ispadne tableta kako treba iz kutijice pa se dio tablete ne otopi i nakon toga imam malo flekavo suđe, kao od kamenca, što nije tragedija, al nisam ni sretna. Je l ima netko ideju zašto mi se to događa? Kupim ona maxi pakovanja po 100 kom Calgonita na akciji pa mi uglavnom ispadne neskupo.
Što se tiče potrošnje vode (i detrdženta), mislim da je optimalno slagati suđe u "škaf" s vodom pa premjestiti u suđericu i prati na najkraćem programu. Ja na žalost ne šparam iz svog novčanika ni na vodi ni na grijanju, iako se trudim odgovorno ponašati i ne curi mi ni voda bez veze, niti hladim stan tako da otvorimi prozore, kao što to moji susjedi rade.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma