Koja pasta za zube dostojno mijenja Sensodyne, a ima nizu cijenu?
Koja pasta za zube dostojno mijenja Sensodyne, a ima nizu cijenu?
Ima izreka "stedi se kad se ima" - stediti kad se nema je jako tesko, jer nemas. Trenutno smo u koliko ono, sest godina recesije? I sve vlade su uspjele u samo jednom - da zacementiraju status quo koji nas je tu i doveo i sad nas vodi jos dublje. Ne vjerujem u skori oporavak. Nema razloga za njega.
Drago mi je da je mamitzi kupila fen i frizider, ipak zivimo u 21 stoljecu, u EU, valjda se to ipak (jos uvijek) podrazumijeva.
Ja sam osobno zbog svega ovog izgubila onaj prethodni optimizam i polet, nekad sam troskove planirala do maksimuma financijskih mogucnosti, danas planiramo stednju i bjezimo od bilo kakvih dugorocnoh obveza. Imamo premali stan, stare aute itd ali snasli smo se, dobro nas sluze. Ne znam samo sto za dvije-tri godine, ici u 40-ima u avanturu jos jednog stambenog kredita ili ne. Vidjeti cemo kako je situacija s radnim mjestima, i opcenito ekonomija. Jer prije sam uvijek mislila - ako necemo imati iznajmiti cemo ili prodati, sad vec vidim da bi to vise nije brzi izlaz, jer se na prodaju ili najam ceka mjesecima pa i godinama...
Sensodyn pasta za zube je na akciji u Plodinama, 16,88 još 4 dana ili do isteka zaliha. Neki dan sam vidjela.
Lakalut je u Metrou 17,49
Popustolovac je dobra stranica, ako ne idete često po dućanima ili vam ne nose katalogehttp://www.popustolovac.hr/proizvodi...ji-kozmo-64262