-
Seni 
Ma u konačnici svodi se na isto. I nekad i danas je manjina živjela propagirani standard, većina nije. Samo su normativi drugačiji. Nekad je većini pojam bila kočija, danas, ne znam Audi S8 recimo. Nije li?
Sad stvar je kako tko gleda na stvari, netko će danas biti nezadovoljan jer si ne može priuštiti super fini španjolski pršut i iPhone, a drugi će biti sretan sa picekom na blagdanskom stolu umjesto purice i nekim starim mobitelom koji isto telefonira i šalje poruke. Ne znam točno što znači to srozavanje standarda koji pogađa samo Hrvatsku, ali i izvan granice Hrvatske prosjećni ljudi žive jednako kao i prosječni Hrvat, pa to znaš. Velikom većinom su udaljeni od propagiranog standarda i današnjih normativa.
Muzičkih škola ima privatnih i državnih. U privatnu može ići svatko i plaćati 120 eu mjesečno, u državnoj mjesto dobije samo dijete koje u predškolskoj grupi, koja je obavezna, pokaže neki određeni talent. Zato državna košta samo 250 eu godišnje.
I koncerti 
Jeste mi si priuštimo koncerte, ali nam zato oba auta zajedno vrijede 4000 eu, krtnije za pojmove grada u kojem živimo. I nemam iPhone niti ga namjeravam nabaviti.
To sam htjela reći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma