Quote Originally Posted by cvijeta73 View Post
šafran, aj rasporedi kućni budžet četveročlane hrvatske familije, gdje je jedan od supružnika bez posla, od 5.400,00 kn i to tako da ti ostane za zlatne novčiće i polugice. aj da te vidimo .

nek oboje rade, to je 10.800. aj sad opet. i s ovim potonjim, odreći ćeš se svega i svačega prije nego dođeš do iphona i skupog auta.

mislim, ovo o čemu ti pričaš je - način života. oš trošit na iphon i auto il na obrazovanje, knjige, potkrovlje, putovanja, zlatne poluge il strane jezike - ma koga briga.
a oni koji troše preko svojih mogućnosti i plaćaju iphon na rate koje ne mogu otplatiti...k'mon. ti su statistički - beznačajni.
a kamoli da su bit svega ovog potrošačkog kaosa, kako ti kažeš.
oš jednu novost? štednje mi je već preko glave. te štednje koju propagiraju oni koji imaju.
Nisi shvatila point. Odnosilo se na Riječanku i na ulaganje u nekretnine. Alternativa imaš, ulaganje u nkretnine, u zlato, akcije ili privatno poduzetništvo. Pa biraj što je prosjećnom građaninu kao što smo svi mi ovdje, uglavnom, pristupačno, koliko toliko da osiguraš bolje sutro bar svojoj djeci.