Hmmmm, ovo spajkino me zamislilo, ja sam sad npr. napunila spajzu orasastim plodovima iz Slavonije sa Njuskala...
puno ih trosim a na Njuskalu su skoro duplo jeftiniji nego odi u butizi....ali naravno,morala sam moc iskesirat sad skoro 500kn na to...

Sjecam se da me odi sokiro iznos koji je netko dao na pidjamu...pogotovo jer su moje sve odreda neke stare raspecene iz Mane i muz mi je nedavno kupio neku u Njemackoj za 40EUR i ja poludila da koliko je para dao za pidjamu...

...maloj odi na burzi kupujem rabljenu robu (sto prifali od nasljedjene) ,pa bila bi luda u butigama davati nebulozne iznose...
.iako bi joj to mogla priustit..ali ne zelim,to smatram bacanjem para...

po tim nekim stvarima ispadam skrta,pogotovo kad se uporedim sa familijama koje imaju niza primanja od nas....
(a npr. ispod casti im je da im djeca nose rabljenu odjecu)

No, i ja smatram da sam u duznickom ropstvu jer dok ne izadjemo iz kredita, da se ne do Bog MM razboli, nakon par mjeseci mi ne bi imali odakle vraćati ogromne rate...
Tako da ima pravo onaj tko je napiso: Kažu da je čovjek bogat onoliko koliko može vremenski financijski izdržati bez prihoda/plaće.