Pokazuje rezultate 1 do 50 od 581

Tema: dobar, loš, zao - financije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a moj moto:"Jednom se živi!" potpuno pada u vodu na ovoj temi. Još kad pomislim kako volim (trošit i) uživat jer sam po prirodi pravi hedonist.
    Meni novac ne znači ništa kao novac nego da si mogu priuštiti svoje gušte putovanja, hobije, masaže,.... (ok i krov nad glavom).

A jooooj....ja ne znam štedit, jedini mi je način povećat prihode. Nepopravljiv slučaj. Jedino mogu štedit na kratke staze npr. imam neki cilj i u stanju sam nekoliko mjeseci odvajat sa strane da bih to nešto kupila. Evo nedavno sam se "ubila" od dodatnog posla da si platim zahvat na venama (zdravstv. problem), jedno obiteljsko putovanje i pokrivanje minusa u nadolazećim mjesecima.

Jednostavno prihodi iako su nam dobri nisu dovoljni za našu 4-članu obitelj (da ne budemo u minusu). Naravno MM kaže da trošim previše, ja ne mislim tako al želim nam priuštit i neka zadovoljstva. Dobro u priči je da on stavlja na štednju sa strane, tako da smo u poziciji da smo u minusu na tekućem al imamo sa strane (sanjam cijeli život o nekom malom apartmanu negdje dole u meni najljepšoj Dalmaciji).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.12.2014. at 14:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •