Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
ja, kao neko ko s novcima bas nije vican, mogu ti reci samo da vam ovo financijski gledano i nema smisla.
kamate na minus su najvece. pa gledano onako laicki ti u banci drzis svoj novac po kamatnoj stopi npr od 4% (ovo vi znate najbolje po kojoj stopi cuvate taj novac) a od nje istvremeno uzimas po kamatnoj stopi od 11%.

ako imas taj problem, a sad si radila ko luda da bi minus zatvorila, onda ti je najpametnije nakon podmirivanja minusa, otici u banku i traziti da ti isti ili ukinu ili smanje na npr. 1000 kn, koje ces moci vrlo brzo vratiti.
Spajka ma nisu to neki veliki minusi pa tako ni kamate na minus. Ne mogu tražit da mi ga ukinu jer mi jako varira od mjeseca do mjeseca, imam neke nepredvidive puteve u inozemstvo (komplicirano za objasnit) koje trebam platiti iz svog džepa pa mi ih se refundira naknadno (nakon2-3 mj). A nikako ne mogu predvidjet koliko će ih biti i kada.

Štednja je puno veći iznos nego ovih mojih 50 kn kamata. Tješim se da muž ne odvaja sa strane nego da stavljamo na zatvaranje minusa, onda ne bih ništa imali sa strane, to je 100%.

Naravno sve zajedno je neusporedivo sa štednjom koju smo imali npr. 2005-2006.