-
na početku ove godine činilo se da sve ide po mom planu. božićnica je pokrila minus, mačku se uho nije moralo operirati pa smo umjesto toga sterilizirali našu novu macu, čak smo uštedili par tisuća koje smo mm i ja htjeli uložiti u umjetne zube (to nam je zdravstvena opsesija zadnjih nekoliko godina, posebno meni) ali smo morali još jednom popraviti auto.
i onda sam ja kao neizlječeni ovisnik zaključila da uzalud štedim i opet prestala razmišljati o troškovima. da se nisam sjetila ove teme, vjerojatno bi skroz zaboravila koliko sam bila odlučna da se pretvorim u racionalnog štedišu.
npr. kupili smo na rate novi tv tako da se djeca ne svađaju što će gledati ili se igrati, posebno kad su moji roditelji (opsesivni gledači tv-a) u posjeti. jednostavno ne volim tv, a posebno mrzim kad je program izvor prepirke i nezadvoljstva.
stvarno se sramim svojih loših navika, i nadam se da ću ih uspjeti držati osvještene cijelo vrijeme.
je li netko od vas smislio nešto novo ili ste poput mene, ponekad manje, a ponekad više pažljivi s financijama?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma