Results 1 to 4 of 4

Thread: metastaze

Default metastaze

znam da vas ovdje ima svakakvih (u pozitivnom smislu) pa vjerujem da će mi netko znati pomoći. svekru prije 10 godina izvađen komad debelog crijeva i kemoterapijom sanirane metastaze na jetri. sada opet ima metastaze na jetri i plućima. sutra ću znati točniju koliko, za sad je prva informacija više od 5 na jetri i da nije operabilno. na netu pronalazim svakakve informacije da se od metastaza na jetri i plućima umire, ono pitanje mjeseci..., ali i da se cijela priča može rastegnuti još koju godinu. budući da je svekar u prilično dobrem općem stanju to mi zvuči kao SF. znam, svaka je priča za sebe i vidjet ću što će nam sutra reći, ali ono me zanimaju i tuđa iskustva. s čime dizati imunitet ako će opet na kemoterapiju, koje su opcije alternative...može ovjde može na pp. hvala svima unaprijed

i da, zna li netko hoće li liječnik preporučiti najbolje ili ono što je na listi hzzoa pa mi moramo tražiti dalje 'pametne lijekove'

Tanči's Avatar

imaš pp

palčica's Avatar

Mom svekrvu su otrkili metastaziran rak grla u proljeće i prognozirali mu ni šest mj. života, a on je sada super. Prebacili su ga na sirovo ili na lešo ponekad. Pije puno smoothija, zelenjave, ulje crnog kima, svašta zdravo, ne jede šećer, doduše zapali koju tu i tamo, ne znam sada točno što i kako konzumira.....i rak se jako primirio. On je odlično.