-
metastaze
znam da vas ovdje ima svakakvih (u pozitivnom smislu) pa vjerujem da će mi netko znati pomoći. svekru prije 10 godina izvađen komad debelog crijeva i kemoterapijom sanirane metastaze na jetri. sada opet ima metastaze na jetri i plućima. sutra ću znati točniju koliko, za sad je prva informacija više od 5 na jetri i da nije operabilno. na netu pronalazim svakakve informacije da se od metastaza na jetri i plućima umire, ono pitanje mjeseci..., ali i da se cijela priča može rastegnuti još koju godinu. budući da je svekar u prilično dobrem općem stanju to mi zvuči kao SF. znam, svaka je priča za sebe i vidjet ću što će nam sutra reći, ali ono me zanimaju i tuđa iskustva. s čime dizati imunitet ako će opet na kemoterapiju, koje su opcije alternative...može ovjde može na pp. hvala svima unaprijed
-
i da, zna li netko hoće li liječnik preporučiti najbolje ili ono što je na listi hzzoa pa mi moramo tražiti dalje 'pametne lijekove'
-
-
Mom svekrvu su otrkili metastaziran rak grla u proljeće i prognozirali mu ni šest mj. života, a on je sada super. Prebacili su ga na sirovo ili na lešo ponekad. Pije puno smoothija, zelenjave, ulje crnog kima, svašta zdravo, ne jede šećer, doduše zapali koju tu i tamo, ne znam sada točno što i kako konzumira.....i rak se jako primirio. On je odlično.