Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Pubertet i higijena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dezić smo riješili, šampon još tražimo a sad nas muče prvi prištići. Gel za umivanje? Nekakva kremica? Cura ima 9,5 godina i jako nježnu i svijetlu kožu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    Dezić smo riješili, šampon još tražimo a sad nas muče prvi prištići. Gel za umivanje? Nekakva kremica? Cura ima 9,5 godina i jako nježnu i svijetlu kožu.
    Imaš Bubchen (mislim da se tako piše) liniju za malo veću djecu, moj se već ufurao da je velik pa koristi njihov šampon od breskve, lol. Oni ne sadrže parabene, a pokazali su nam se odlični. Što se njege lica tiče, toplo preporučujem Avene cleanance gel i emulziju, to možeš nabaviti u ljekarnama. Malo su skuplji, ali stvarno vrijede. Doduše, ako se stanje pogorša, nema ti druge nego odvesti je dobroj, provjerenoj, kozmetičarki koja će očistiti lice. Nemojte same istiskati prištiće doma, na jedan istisnuti, pojavi ih se novih pet.
    Posljednje uređivanje od rehab : 11.02.2015. at 09:38

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa Vidi poruku
    za čišćenje lica ja sam svom klincu ( sad prek 13.5 kupila) http://www.malaodlavande.com/sapuni/...inaugljen.html i veli da mu je super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •