... da postoji, sigurno bih mu bio barem u upravnom odboru, ako vec ne na celu.

Sjetio sam se luka kad sam pisao o kruhu u jajetu, a luk mi je bio najdrazi prilog. I sad me zanima kak je kod vas sto se tice ovog mozda cak najkontroverznijeg povrca u povijesti vrtlarstva (mislim da cesnjak nije toliko problematican)!

Znam da ce mi popularnost na forumu radi ovog "outinga" sigurno opasti barem 17,8 %, no zaista sam veliki ljubitelj luka - najfinije uz kefir, jela od jaja, pastetu na kruhu, spek, friski sir ... uz cevape obavezno trazim "malo vise", a u Subwayu me obicno cudno gledaju kad ih zamolim za luk kao prilog i to isto malo vise.
Dobro je uz pivu, iako onda ima malo gorkast stih,a najfiniji je ipak kad je sladak.

Osobito mi pase kad naginjem na prehladu ili kad sam bolestan i kad bas ne osjecam okuse i onda luk nekako rastjera tu tupost i manjak apetita.

Na srecu, MZ ne smeta taj aspekt mog jelovnika, a ostatak okoline ... ako me bas ceka neka drustvena prigoda onda ga ipak ne jedem (bar ne puno), no inace klopnem neki osvjezavajuci bombon, operem zube pa bude prihvatljivije (pretpostavljam ... nije se jos nitko zalio )

Kako vi s time?