Stranica 246 od 299 PrviPrvi ... 146196236244245246247248256296 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,251 do 12,300 od 14903

Tema: Gimnazije i srednje škole

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajmo raščistiti terminologiju. Nacionalni ispiti NISU mala matura i neće to ni postati.

https://www.telegram.hr/politika-kri...ganom-budi-50/

Ne znam čija je bila genijalna ideja lansirati priručnike za ponavljanje osnovnoškolskog gradiva kao ponavljanje za "malu maturu", očito je dobar marketinški trik, ali male mature u našim školama nema i ne uvodi se. Još.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam čija je bila genijalna ideja lansirati priručnike za ponavljanje osnovnoškolskog gradiva kao ponavljanje za "malu maturu", očito je dobar marketinški trik, ali male mature u našim školama nema i ne uvodi se. Još.
    Pa danas se, uz dobru priču, sve prodaje pa tako i pripreme za nacionalne ispite za osmaše, a čiji ishodi učenicima ne utječu ni na što!
    Zapravo me čudi da nema u ponudi i priprema za četvrtaše i petaše, ali kako je krenulo, bude i to skoro)
    Posljednje uređivanje od ekica : 29.01.2023. at 13:20

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja je prosle godine isla na prijemne. Isla je na tri.
    Za pripremu smo je poslali kod moje sestre koja radi u osnovnoj skoli kao matematicarka.
    Ideja da ide tamo mal9j se nije svidjela jer je mislila da ima dovoljno zananja. Ima la je, ali ju je brzina zezala. 9na je onaj tip polako sa svakim korakom. Bez preskakanja ijednog.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pisala je tri prijemna u Lucijanki, u X i V. Tim redosljedom. Lucijanka je po komentarima svih imala najtezi ispit. Nakon rezultata ostali smo blago receni sokirani brojem bodova koje je imala. No ni drugi nisu bas blistali.
    X je puno bolje prosla.
    V joj je bila najjaksa.
    Upala je u sve tri.

Dakle ruper treba pokrpati. Tako da silly ja se slazem s tanjom_b. A i tv9je razmisljanje je na pravom tragu.
    Moja nije vjezbala po nikalvim knjigama. Sestra je isprintala prijemne iz MIOCa, i prve.
    Imala je neke inicijalne iz prvih srednje, plgomnazije PM smjer i to jpj je bio smjer sto gledaju profesori iz tih skola.

Sretno. Nama je taj period bio stresan. Jer je pisala 3 prijemna u jednom tjednu iz matematike i 1 iz engleskog.
    Jutro na trecem se drzala dobro al su joj suze same isle niz obraze.
    Meni je to bas bila tuzna slika. No danas nam se sve cini tako daleko. Mala je zadovoljna sa svojim izborom. Jer naravno kad je prosla muka prijemnog isla je muka sto izabrati. Nije ni to bilo jednostavno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme spajka sad meni oči pune suza kad sam ovo pročitala,jadna djeca da takve stresove prolaze u toj dobi

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stres je, itekao! 4 prijemna (5 predmeta!!) u tri dana je moja imala s tim da joj je onaj najbitniji, u Prelogu, bio drugi dan i to je već u 8 u jutro trebala biti pred školom. Taj dan je i engleski popodne pisala, za dvojezični program.
    Kada se sjetim stresa taj dan dok nisu došli rezultati, samu bi sebe istukla koliko smo se nervirali, a nema potrebe: na kraju, u većini slučajeva, ispade baš onako kao treba, čak ako i ne upadnu u školu koja im je prvi izbor u startu (takvih primjera imam nekoliko da su djeca supet zadovoljna, a upisali su školu koja im je bila drugi/treći/četvrti izbor)!

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Već smo mislim i pisali na ovoj temi o tome, ja stvaro mislim da kada već toliko škola ima prijemni da bi tebalo uvesti jedinstven prijemni matematike za sve PM gimnazije, da djeca pišu jedan, a ne 3-4 prijemna.
    Prijateljica je sina vozila iz Preloga u X i stigli su na knap. Dijete je već bilo umorno i gladno i žedno, popio je vodu u prvih 15 min u X.... Prijemni tamo je napisao loše, jako loše. Ali evo sreća da je upao u prvi izbor pa mu taj loš rezultat nije ništa značio.
    Još ću podsjetiti da je tih dana bilo silno vruće, 30+ stupnjeva što dodatno iscrpljuje.

Obzirom da nema nikakvih govorkanja da će ove godine biti išta drugačije od prošle, mogu samo reći - sretno svima koji upisuju, a koji će pritom nekoliko prijemnih morati odratiti!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kad sam ja upisivala srednju isto sam pisala prijemne iz 4 različita predmeta. Nije me to nešto posebno stresiralo, svi su pisali.

Ja sam mojoj rekla da su prijemni super stvar jer se ne mora nervirati što je novi profesor iz geografije takav kakav je i vjerojatno neće imati pet. Možda nece imati 5 ni iz fizike, i o toj prof bi mogla svasta napisati ali necu. A i zakaj bi se nervirala, napise malo bolje prijemni i nadoknadi. Ima prilike 6 skola probati, ja sam imala mislim priliku samo 2 ili 3. Niti sam u osmom imala 5.0 pa sam bez problema i uz dosta malo ucenja završila program gimnazije s odličnim uspjehom.

Uglavnom uzela sam ovaj od Elementa "za malu maturu" jer su detaljno raspisani primjeri na početku pa može ona prvo sama proći a onda joj ja samo pomoći ako negdje zapne... Ona je zbog cijele te situacije prilicno dobro svladala da sama uči novo gradivo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kod nas stari(ji)h generacija mogao si birati samo između dvije škole i ići na 2 prijemna
    isto je bilo i za faks

barem što se izbora tiče, njima danas je ipak puno bolje, imaju veći izbor i teško da neće nigdje upasti u prvom krugu

ali da, koma je pisati 5 prijemnih u par dana, onda ipak možda gledati dobrobit djeteta i kad je već tako glupa situacija, možda ograničit maksimalno 3 škole s prijemnim a ostalo bez...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Smatram da dobro hendlam stres al da sad kao odrasla osoba idem na 5 testiranja/intervjua za razgovor u 3-4 dana, ono mislim da bi mi bio pun kufer već na trećem
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.01.2023. at 16:01

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni se čini (uz kvalitetnu nastavu i sudjelovanje na raznim natjecanjima) da se dovoljno počet pripremat za prijemne od Uskrsa.

To mi je nekako realno.
    A prije toga će imat i taj Nacion.ispit za koji se djeca vjerujem neće ni pripremat, niti trebaju.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.01.2023. at 16:05

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo svojoj 3 ogranicili. Ovaj iz engleskog ne racunam jer tu se stvarno nije ni sptemala a i pisao se tjedan poslije.
    Na to je isla turisticki. Engleski joj nije problem. Isla je i na natjecanje iz njega. Na zupanijskom nije bila losa.
    Sve sto smo ranije culi o tom prijemnom bilo je da su osnove. Tako je moja rekla. A opet broj klinaca koji nije prosao prag je iznenađujući.

Silly slazem se da prijemni daje opciju upada u skolu koja je mozda izvrsnim ucenicima nedostizna iz koje kakvih razloga. Svi smo se grozili broju suoerodlikada u ZGB. Granice upada u pojedine skole su postale nedostizne nekima iako su mozda izvrsni matematicari.
    Ja sam samo napisala sliku jutra pred treci prijemni. Niti de ona jadala. Niti je plakala u smislu necu itd. Ali eto suze su bile jace od svega. I meni je OK kako ih je progutala i otisla. I fakat dobro napisala.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini (uz kvalitetnu nastavu i sudjelovanje na raznim natjecanjima) da se dovoljno počet pripremat za prijemne od Uskrsa.

To mi je nekako realno.
    A prije toga će imat i taj Nacion.ispit za koji se djeca vjerujem neće ni pripremat, niti trebaju.
    Moja se spremala cca 10tak dana prije prijemnog.

Datum pristupanja
    Jan 2023

Početno

Pozdrav svima
    Budući da nas ove godine čeka upis, počela sam proučavati iskustva.
    Molim , za sada , dvije informacije.
    Sina interesira ZG Ruđer.
    - kod prijava, da li se svaki smjer posebno prijavljuje pa iako je to jedna škola npr onda je to 2 od 6 mogucih
    - buduci da do sada Ruđer nije imao prijemni, nekako očekujemo da će ga ove godine biti. Imate li možda ideju iz kojeg predmeta? Matka?
    Hvala unaprijed!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Inače Tančijeva kćer priča kak bi ona sad to s 22 godine kad zna puno više matke nego klinac iz 7. 8. razreda
    Ovo nije točno.
    Moja kći se druži i s mlađima od sebe i mnogima je pomagala u pripremama i svake godine prati upise i kakvi su zadaci bili i na upisima u srednje škole i na maturi i na prijemnom za MEF.
    Jednostavno to voli pratiti, a da ima više vremena i da želi to, mogla bi i lijepo zaraditi na instrukcijama. No ona pomaže pro bono.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj se pripremao nakon što je završila nastava, cca 6 dana je vježbao za prijemni

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj HMM prvotno napisa Vidi poruku
    - kod prijava, da li se svaki smjer posebno prijavljuje pa iako je to jedna škola npr onda je to 2 od 6 mogucih
    - buduci da do sada Ruđer nije imao prijemni, nekako očekujemo da će ga ove godine biti. Imate li možda ideju iz kojeg predmeta? Matka?
    Hvala unaprijed!
    Svaki smjer se gleda zasebno. Dakle, npr ako prijavi 2 smjera u Ruđeru ostaje mu još 4 škole koje može staviti na listu.

Za prijemni nemam pojma, ne znam zašto misliš da bi Ruđer uopće isti uvodio?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo ako budu imali takav pritisak učenika da moraju napraviti selekciju, uvest će prijemni. Ne znam kako je sada, ali dok je moj sin bio u toj školi, ravnateljica nije baš bila oduševljena tom idejom. Ne znam koliko je u međuvremenu porastao interes...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
    Moj se pripremao nakon što je završila nastava, cca 6 dana je vježbao za prijemni
    Ovako i moji, ali nisu imali nekih većih zaostataka koje nisu obradili u osnovnoj.
    Ja isto mislim da bi se trebao pisati jedan zajednički prijemni iz matematike, ovo je čisto prenemaganje da se ne mogu oko toga dogovoriti. I isto tako po jedan prijemni iz stranih jezika.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ruđer ? Moguće prijemni matematika i fizika ko u davna vremena ili nešto tehnički informatika za računalce?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pitanje. dakle dijete prijavi 6 škola od kojih je jedna ŠPUD. Špud ima prijemni i mora imati 70 bodova na prijemnom da bi uopće ušla na listu. Zamislimo da na prijemnom ne uspije dobiti 70 bodova i uopće se ne kvalificira za upis. U tom slučaju špud briše s liste od 6 prijavljenih programa i može dodati neku drugu školu na popis?
    Ako dobro gledam prošlogodišnje datume, djeluje mi kao da je to izvedivo. Čitam li ja to sve krivo ili se može prijaviti nova škola?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje. dakle dijete prijavi 6 škola od kojih je jedna ŠPUD. Špud ima prijemni i mora imati 70 bodova na prijemnom da bi uopće ušla na listu. Zamislimo da na prijemnom ne uspije dobiti 70 bodova i uopće se ne kvalificira za upis. U tom slučaju špud briše s liste od 6 prijavljenih programa i može dodati neku drugu školu na popis?
    Ako dobro gledam prošlogodišnje datume, djeluje mi kao da je to izvedivo. Čitam li ja to sve krivo ili se može prijaviti nova škola?
    Sto ti nije i sest previse? Ti bi 7 ?

Mislim da se brise ako ne prodes prijemni. Rezulati prijemnih su i tako puno prije od zakljucavanja lista pa se moze dodati.
    Osim ako ide na predupise. Tada je u kamenu zapisano i nema dodavanja.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sto ti nije i sest previse? Ti bi 7 ?

Mislim da se brise ako ne prodes prijemni. Rezulati prijemnih su i tako puno prije od zakljucavanja lista pa se moze dodati.
    Osim ako ide na predupise. Tada je u kamenu zapisano i nema dodavanja.
    ma ja bih da ona ima viziju što želi i da ima bodova za tu školu, ali to trenutno nije baš tako
    Ne ide na predupise, imate će zbog tumora onu famoznu "prednost" ako bude zadnja.

Datum pristupanja
    Feb 2023

Početno

Bok, evo imam par pitanja u vezi XVI. gimnazije pa ako netko ide tamo ili je zavrsio bila bi jako zahvalna.. Znaci kakva je opcenito skola, koliko je tesko? I kakvi su profesori i drustvo? Jel bi ju preporucio netko..? hvalaa

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja bih da ona ima viziju što želi i da ima bodova za tu školu, ali to trenutno nije baš tako
    Ne ide na predupise, imate će zbog tumora onu famoznu "prednost" ako bude zadnja.
    Čijeg tumora svojeg ili roditeljskog?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Čijeg tumora svojeg ili roditeljskog?
    Zaboravi na pitanje!
    Nego ne kužim https://www.srednja.hr/novosti/uskor...srednje-skole/. Zašto kod trogodišnjih škola vrednuju se samo prosjeci , a ne i dodatni predmeti?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj arabellaa haztr prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, evo imam par pitanja u vezi XVI. gimnazije pa ako netko ide tamo ili je zavrsio bila bi jako zahvalna.. Znaci kakva je opcenito skola, koliko je tesko? I kakvi su profesori i drustvo? Jel bi ju preporucio netko..? hvalaa
    Znam par ljudi iz te škole završili pred 2-3 godine
    U svim razredima je bili par dečkiju ( čak znam i jednog dečka iz te škole), društvo povisi kakvi se klinci upišu, profači koja ih kombinacija zadesi, uglavnom ovi moji su zadovoljni i sa školom, društvom,proračuna. U školi u njihovo doba je bio Erasmus svi koje znam su išli na njega u Njemačku, svi su imali eng- njem + još jedan jezik .
    Matematika baš i nije bila bajna, ali jedna cura je upisala PMF, za sad se bori, drugi su išli put prava, kemijske tehnologije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

danas kemijski faks i inžinjerstvo otvorena vrata danas https://www.fkit.unizg.hr/najave_kongresa?@=22qb4

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pitanje vezano uz Tituš (koji se iz meni nepoznatog razloga pojavio na "radaru" moje) - dakle gdje je se sad u stvari održava nastava, je li smjenska i da li itko ima koliko-toliko pouzdanu informaciju kad bi se trebali vratiti na gornji grad, te kakva je tad bila nastava (jednosmjenska samo ujutro ili...?)

PS - za razliku od mnogih nama je preferirana smjenska nastava i dodatno lokacija u NZG nam je čak i bliža od centra

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za sad je Tituš podstanar u I gimnaziji (, i u smjenama je , navodno od jeseni idu na Gornji grad, predpostavlja se da će biti jednosmjenska ko i prije selidbe
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.02.2023. at 13:40

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni ti brojevi gimnazija nikad neće sjest

Kad netko kaže Tituš,Lucijanka,Mioc,Prelog odmah kliknem,a ovo drugo no way.

MM je Zagrepčanin a ne sjedaju ni njemu jer nisu bili u njegovo doba.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A da li je I isto prije bila jednosmjenska? Znam da IV je

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I. je bila jednosmjenska nakon što se IV. odselila na Kajzericu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je I je bila jednosmjenska , a i IV kad je odselila na kajzericu, ali je sad IV dvosmjenska ima podstanare ŠPUD, oni ne sele na jesen u grad!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala... to mi je dovoljan info

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ti brojevi gimnazija nikad neće sjest

Kad netko kaže Tituš,Lucijanka,Mioc,Prelog odmah kliknem,a ovo drugo no way.

MM je Zagrepčanin a ne sjedaju ni njemu jer nisu bili u njegovo doba.
    zar je bitno kome sjeda, tak i tak svako zove kak hoće

Ali uvijek za XV i sad kažu () svake vijesti, dnevnik)popularni MIOC, ja ŠMIMK ja uvijek zovem MiGEM ko u moje vrijeme

Tituš je bila nekad pedagoška Habdelićeva u vrijeme moje sestre
    nego Lili koji su vaši planovi, želje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.02.2023. at 14:34

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje vezano uz Tituš (koji se iz meni nepoznatog razloga pojavio na "radaru" moje) - dakle gdje je se sad u stvari održava nastava, je li smjenska i da li itko ima koliko-toliko pouzdanu informaciju kad bi se trebali vratiti na gornji grad, te kakva je tad bila nastava (jednosmjenska samo ujutro ili...?)

PS - za razliku od mnogih nama je preferirana smjenska nastava i dodatno lokacija u NZG nam je čak i bliža od centra
    Nema pouzdane informacije kad se Tituš vraća na Gornji grad. Prema planovima, oni su već odavno trebali biti natrag na staroj lokaciji, ali problem je bio u izvođaču radova (Kamgrad), pa onda u nedostatku radnika, sad ne znam više u kojoj su fazi radovi, ali nikakve glasine ne bih uzimala zaozbiljno dok se zaista ne presele natrag.
    Inače su oni jednosmjenska škola, s nastavom samo ujutro, kao i I. gimnazija u Novom Zagrebu.
    Ako ti se dijete ove godine upisuje, vrlo vjerojatno će se Tituš u nekom trenutku njezinog školovanja vratiti na Gornji grad, a hoće li to biti već sljedeće školske godine ili kasnije, zasad je nemoguće znati.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Pa nije bas nemoguce, radovi su ponovo krenuli i plan je da je s početkom ove školske godine u funkciji.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je vidjet će se hoće li to bit baš 4.9 ili kasnije , ali najava od pred mjesec dana je bila jesen 2023 za Tituša

A kaj se tiče putovanja do sadašnjeg Tituša u postanarstvu u ovo doba rađenja ponovo po NZ baš i nije bajno ni brzo doći do njega s zapada ZG.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije bas nemoguce, radovi su ponovo krenuli i plan je da je s početkom ove školske godine u funkciji.
    Bilo je već više puta najava takvih "planova", zato i kažem daih ne treba uzimati zaozbiljno, nego tek kad se radovi zaista približe kraju.
    Iako, izvjesno je da će se za generaciju koja se ove godine upisuje u srednju školu, lokacija škole vrlo vjerojatno u nekom trenutku njihovog školovanja vratiti na staro.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nema pouzdane informacije kad se Tituš vraća na Gornji grad. Prema planovima, oni su već odavno trebali biti natrag na staroj lokaciji, ali problem je bio u izvođaču radova (Kamgrad), pa onda u nedostatku radnika, sad ne znam više u kojoj su fazi radovi, ali nikakve glasine ne bih uzimala zaozbiljno dok se zaista ne presele natrag.
    Inače su oni jednosmjenska škola, s nastavom samo ujutro, kao i I. gimnazija u Novom Zagrebu.
    Ako ti se dijete ove godine upisuje, vrlo vjerojatno će se Tituš u nekom trenutku njezinog školovanja vratiti na Gornji grad, a hoće li to biti već sljedeće školske godine ili kasnije, zasad je nemoguće znati.
    Super. Ona je čula da je u prostorijama IV (krivo) i da imaju nastavu samo popodne (krivo)
    Kad joj kažem da će vrlo vjerojatno uskoro bit nastava samo ujutro (i da joj do tamo joj treba dobrih 45min po mojoj procjeni) i da je ipak trenutno u Utrinama i nije samo popodne i ima prijemni i iz hrvatskog nadam se da će otpasti kao izbor

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam jednu curu iz kvarta je baš ponukao taj prijemni i škola u Utrini, jest da je sad koma doći do škole , ali se nada 4. razredu u gradu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

zar je bitno kome sjeda, tak i tak svako zove kak hoće

Ali uvijek za XV i sad kažu () svake vijesti, dnevnik)popularni MIOC, ja ŠMIMK ja uvijek zovem MiGEM ko u moje vrijeme

Tituš je bila nekad pedagoška Habdelićeva u vrijeme moje sestre
    nego Lili koji su vaši planovi, želje
    Što točno znači MiGEM? Nikako ne možemo dokučiti a google ne pomaže.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Što točno znači MiGEM? Nikako ne možemo dokučiti a google ne pomaže.
    http://ss-montazainstalacijaimetkons...a-zg.skole.hr/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

upravo tako, kak kaže Peterlin, mi smo to ko deca zvali MIGEM u moje vrijeme nije bilo škola s Š ko ni gimnazija ova, ona...................

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne znam jednu curu iz kvarta je baš ponukao taj prijemni i škola u Utrini, jest da je sad koma doći do škole , ali se nada 4. razredu u gradu
    Kao što sam već napisala nama je do utrine brže nego do gornjeg grada.

Ma ovo je ionako samo jedna od ideja za "rezervnu" opciju, bar takvih ima još i to bez prijemnog.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma kužim da je ŠMIMK MiGEM ali ne mogu skužiti što točno znače slova?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kužim da je ŠMIMK MiGEM ali ne mogu skužiti što točno znače slova?
    M = montaža
    I = instalacije
    G = graditeljstvo
    E = elektrotehnika ili elektroinstalacije
    M = Mehanika
    Ne trebaš puno mašte.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.02.2023. at 18:40

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    M = montaža
    I = instalacije
    G = graditeljstvo
    E = elektrotehnika ili elektroinstalacije
    M = Mehanika
    Ne trebaš puno mašte.
    Očekivala sam da će te riječi biti povezane u neki smisleni naziv, i da će "i" značiti "i" zato što je jedino napisano malim slovom. Ovo nabrajanje je bilo izvan granice moje mašte.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Super. Ona je čula da je u prostorijama IV (krivo) i da imaju nastavu samo popodne (krivo)
    Kad joj kažem da će vrlo vjerojatno uskoro bit nastava samo ujutro (i da joj do tamo joj treba dobrih 45min po mojoj procjeni) i da je ipak trenutno u Utrinama i nije samo popodne i ima prijemni i iz hrvatskog nadam se da će otpasti kao izbor
    Prema najavama zamjenika gradonačelnika i obavijesti iz same škole prema roditeljima, sljedeća ŠK bi trebala biti na Gornjem gradu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •