Stranica 262 od 298 PrviPrvi ... 162212252260261262263264272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,051 do 13,100 od 14886

Tema: Gimnazije i srednje škole

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Gornjogradska ce sigurno jos jednu godinu biti u Miocu, a mozda i duze. Treca je blizu Mioca.
    Istina. No ima li koja od te tri škole (IX., Gornjogradska, III.) neku izrazitu prednost u odnosu na ostale? Mlada dama ima puno dvojbi...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moj bi u Gornjogradsku zbog lokacije (odgovara mu i Katarinin trg i Jordanovac).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih od ovih odabrala 9. gimnaziju, škola je dobra, od ove godine imaju i matematički razred.
    ali kod njih nije bio prijemni?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj jedna zdenka prvotno napisa Vidi poruku
    Istina. No ima li koja od te tri škole (IX., Gornjogradska, III.) neku izrazitu prednost u odnosu na ostale? Mlada dama ima puno dvojbi...
    Sve tri gimnazije su dobre, mojem djetetu je prvi izbor VII., a IX. mu je treći izbor.
    Ja sam išla u IX., i nećakinja od muža, dobra i kvalitetna ali nije razvikana kao neke.....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ali kod njih nije bio prijemni?
    To nema veze, djeca stignu još ubacivat na popis škole koje nisu imale prijemne, ako dijete ima za njih bodove.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne pitala sam jel to jedina MP gimnazija bez prijemnog?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

IX. i XIII. imaju program prirodoslovno matematičke gimnazije bez prijemnog

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Na temu općih bez prijemnih, u X je mislim trenutno zadnji koji upada s oko 79,70 ili takonešto
    S druge strane u IX i XI trenutno upisuju svi kojima je dovoljno visoko na listi jer na listama ima manje učenika nego je mjesta. Ne znam je li to uobičajno, prošlih godina je za XI trebalo 77-i-nešto pa mi je ovo neobično

VII i II nisam gledala jer nam nije baš blizu, a ne vidim neke posebne razlike između svih tih općih gimnazija (ok Tituš je na glasu kao baš dobra a I ciljaju mnogi zbog lokacije, kao i Lucijanku).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa i II je na glasu kao baš dobra.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

onda nije fer ako je bio drugdje na prijemnom , a nijetu školu uvrstio u svoj popis

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kako stoji XII, jel tamo navala s obzirom na novu zgradu i jednu smjenu?

i, kako stoje jezične?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Tkosam prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se opet ponavljam zaista vas molim za pomoc.
    Mali je prijavio 2 jezicne 4. Kajzerica i 16ta krizaniceva.
    S obzirom da ja zaista ne znam nista o gimnazijama ako netko ima info puno bi nam znacilo.
    Zanima me i 13ta gimnazija jer nam je ta najbliza.
    Stavio je svih 6 izbora gimnazije i na svih 6 po trenutnom stanju upada i sad je vec panika koju izabrati.
    Hvala svima na bilo kakvoj pomoci.

Kako da pomognemo kad su to različite gimnazije? Koji smjer želi? Jezični ili opći?
    Od jezičnih bolja je 16.
    Od općih ne znamo koje su u igri.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Na temu općih bez prijemnih, u X je mislim trenutno zadnji koji upada s oko 79,70 ili takonešto
    S druge strane u IX i XI trenutno upisuju svi kojima je dovoljno visoko na listi jer na listama ima manje učenika nego je mjesta. Ne znam je li to uobičajno, prošlih godina je za XI trebalo 77-i-nešto pa mi je ovo neobično

VII i II nisam gledala jer nam nije baš blizu, a ne vidim neke posebne razlike između svih tih općih gimnazija (ok Tituš je na glasu kao baš dobra a I ciljaju mnogi zbog lokacije, kao i Lucijanku).
    XI. je preseljena u Tehničku školu u Palmotićevu zbog radova pa je u 2 smjene. Ne znam dokad će biti tamo i je li već gotovo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

S obzirom da ja zaista ne znam nista o gimnazijama ako netko ima info puno bi nam znacilo.
    Stavio je svih 6 izbora gimnazije i na svih 6 po trenutnom stanju upada i sad je vec panika koju izabrati.
    Neka upiše opću za koju treba najviše bodova.

Datum pristupanja
    Jul 2023

Početno

Bok! Evo vec neko vrijeme se dvoumim izmedu V i III gimnazije, znam da je peta teza ali mi je i dalja no bila sam u trecoj na prijamnom iz matematike i nije mi se bas svidilo drustvo na prvi pogled, sad znam da svi kazu da uvijek nades nekog tko tebi odgovara ali koliko znam u trecoj za matematicki smjer ima samo dva razreda sto smanjuje izbor i mogucnost za mene,takoder rado bi isla u petu zbog DSD njemackog pa imali netko kakvih savjeta i preporuka? hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2023

Početno treca ili peta?

Bok! Evo vec duze vrijeme se dvoumim izmedu V i III gimnazije., a sada je ostalo jos malo vremena pa bih htjela poslusati savjete. Znam da je peta teza , a i meni je dalja no tamo imam DSD njemacki koji me jako privlaci te kada sam bila u trecoj na prijamnom iz matematike nije mi se bas svidilo drustvo na prvo pogled.Sad znam da ce svi reci da svatko sebi nade nekog ,ali kolko ja znam u trecoj ima samk dva razreda matematickog smjera i to mi suzava izbor da ja pronadem nekog. Evo sad bih htjela da netko kaze koju bi skolu vise preporucio i sto se tice drustva i kvalitete. Hvala!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj osmas123 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok! Evo vec neko vrijeme se dvoumim izmedu V i III gimnazije, znam da je peta teza ali mi je i dalja no bila sam u trecoj na prijamnom iz matematike i nije mi se bas svidilo drustvo na prvi pogled, sad znam da svi kazu da uvijek nades nekog tko tebi odgovara ali koliko znam u trecoj za matematicki smjer ima samo dva razreda sto smanjuje izbor i mogucnost za mene,takoder rado bi isla u petu zbog DSD njemackog pa imali netko kakvih savjeta i preporuka? hvala!
    Razgovaraj sa roditeljima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj osmas123 prvotno napisa Vidi poruku
    Upiši petu.

Sljedeći!

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zanima me samo.. kako fukcionira algoritam na listi neke škole?
    Ako dijete upada u 3. i 4. po izboru, a prve dvije ne, onda se na listi tih škola (3. i 4.) pojavi, dok se ne pojavljuje na listi tamo gdje ne upada (1. i 2.)?
    Ili se pojavljuje na svim listama gdje je prešao bodovni prag? Drugim riječima, teoretski se neće pojaviti na listi škole 1. izbor, jer nije prešao prag, na listi škole gdje je prešao prag, ali ne upada (2.) se pojavi, a pojavi se i na listi škola gdje je upao i stoji tamo dok se ne zaključaju liste? - to znači da se ne zna do zaključivanja gdje će tko.

Uopće mi nije jasno kako te liste fukcioniraju.. :D

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ozujak, moj se vidi na 1. listi gdje ne upada, tamo je iza zadnjeg koji upada ali vidljiv
    na 2. listi upada i vidi se
    na ostalim listama se ne vidi, piše ti mogući rang i to je to

znači li to da niste upali na predupisima? sretno sad onda

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vidi se na svim listama iznad onog izbora u koji prvi upada u kvotu, ali na tim listama je ispod crte.
    Nakon toga se vidi na toj jednoj školi u koju upada iznad crte
    U svim ostalima ispod se ne vidi, samo vidi na svojoj listi škola potencijalni rang - ali se ne pojavljuje na tim doljnjim listama.

U tvom slučaju vidi se na listi 1. i 2. škole ispod crte i na listi 3. škole iznad crte a na listu 4. 5. i 6. se ne vidi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Upiši petu.

Sljedeći!

Brojevi lota ? Mozda?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Ozujak prvotno napisa Vidi poruku
    Ako dijete upada u 3. i 4. po izboru, a prve dvije ne, onda se na listi tih škola (3. i 4.) pojavi, dok se ne pojavljuje na listi tamo gdje ne upada (1. i 2.)?
    Ili se pojavljuje na svim listama gdje je prešao bodovni prag? Drugim riječima, teoretski se neće pojaviti na listi škole 1. izbor, jer nije prešao prag, na listi škole gdje je prešao prag, ali ne upada (2.) se pojavi, a pojavi se i na listi škola gdje je upao i stoji tamo dok se ne zaključaju liste? - to znači da se ne zna do zaključivanja gdje će tko.

Ne znam kako funkcioniraju algoritmi, ali gleda se 1. izbor, tako su meni objasnili.
    Zato se i sada dešavaju rošade jer djeca gledaju gdje su upala i sada tko nije upao gdje je htio mora tražiti drugi prvi izbor.
    Valjda nisam nešto krivo pokopčala, čekamo sutra 12 sati i bok.
    Neka se svi upišu tamo gdje žele.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Ozujak, moj se vidi na 1. listi gdje ne upada, tamo je iza zadnjeg koji upada ali vidljiv

Da mi zapravo vidjeti statistiku koliko djece sa preporukom upada na predupisima i koliko im bodova VISE treba da bi upali.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ozujak prvotno napisa Vidi poruku

Ozujak, upada tamo gdje ima zelenu kvacicu.
    Tko ne prelazi bodovni prag upoce nije na listi te skole.
    Prvi izbor vidi sve i stoji na listi. Ako nije upao u prvi izbor nego npr.u drugi isto vidi sve.
    Treci, cetvtvrti i dalje ( ako je upao u drugi) vidi samo mjesto na kojem se nalazi , ali ga nema na listi ( ako me pamcenje sluzi)

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Da.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I netko je gore napisao, 13. također, to sam zaboravila.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

S više strana sam čula da je 16. gimnazija dobra škola i da profesori imaju lijep odnos prema djeci.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Upiši petu.

Sljedeći!
    Mima umirem danas na tvoje postove

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Neka ode do svake od tih gimnazija. Neka vidi kako mu se sviđa zgrada, koliko treba putovati, ustvari, sigurno će mu neka kliknuti više
    I neka vidi ide li mu tko od poznatih u koju.
    Ili neka samo odabere zatvorenih očiju.
    Bilo gdje išao bit će boljih i gorih dana i stvari.
    Uostalom, uvijek može mijenjati škole, ako mu se ne svidi, nije to nikakav problem.

Datum pristupanja
    Jul 2023

Početno

Hvala svima na odgovorima. Mali je prijavio svih 6 izbora gimnazije i svugdje je u rangu za upad no zelja mu je jezicna. Mislim da vise ja imam nepotrebne dileme nego on sam

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja bi pogledala i malo što se nudi - dodatna / dopunska / fakultativna nastava

ili ovo što su cure napisale, što više bodova treba, tamo neka upiše

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Upiši petu.

Sljedeći!

evo mi se raspitujemo na sve strane pa ćemo i tvoj glas uzeti u obzir
    V. ili X. ?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

V. ili X. ?
    voli latinski? - V.
    ne voli latinski? - X.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

on nema pojma što latinski
    Ja znam da su na ovom topicu sve te škole secirale, ali to je tako nepregledno, ništa ne mogu pronaći.
    Težak latinski u V. se tu spominjao više puta to se sjećam.

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Upao je moj u prvi izbor na predupisima. U nekim školama je bila nevjerovatna navala (Ruđer primjerice), a u nekima propuh.. (Lucijanka npr).
    On je na kraju odabrao XIII. PM. Čuli smo s 3 različita izvora, iz prve ruke, različite godine, da je škola super. Naročito PM smjer. Da su prof. mat, fiz, info,.. fakat odlični. A to njega i zanima. I ostali su ok. Navodno samo latinski i kemija su žene malo čudnjikave, ostalo su profesori jako dobri. Gledali smo i na ŠERu statistiku za PM razred i djeca se upisuju na prilično jake fakultete (PMF, FER,FSB, MEF,..). Nije nam daleko škola, a nije nabrijana i s ostalim predmetima (primjerice, biologija, glazbeni ga uopće ne zanima, ali i ti profesori ne dave).
    Ugl, odabrali smo po statistikama i iskustivma iz prve ruke i upali. I sretni smo.
    Sad gledam tu listu pa vidim da ima djece iznad crte, a tipa 4. izbor im je.. pa me zanimalo kako to. To znači da taj onda upada u XIII., ali možda upada i u neku drugu školu koju je stavio na 1.-3. listu prioriteta pa će se još smisliti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala svima na odgovorima. Mali je prijavio svih 6 izbora gimnazije i svugdje je u rangu za upad no zelja mu je jezicna. Mislim da vise ja imam nepotrebne dileme nego on sam
    Na to bi profesorica matematike moje djece rekla: " Gospodo , ali ne idete u skolu Vi, nego dijete."

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ozujak, bravo!!!

ako je netko iznad crte a piše mu 4. izbor - to znači da ne upada u prva 3 prioriteta i zato je na toj listi kao 4. prioritet
    na onim prethodnim listama ne upada (niti zauzima mjesto), možda će još mijenjati prioritete, ali teoretski ne mora, može samo čekati

možda sigurno upada i u 5. i 6., onda nema potrebe išta mijenjati

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

voli latinski? - V.
    ne voli latinski? - X.
    Mima, Willow, predobre ste!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

V. ili X. ?
    peta!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

peta!
    Hahaha
    Sad sam skuzila zasto.
    Eksperiment

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kakav eksperiment između svake dvije škole imam čvrsto mišljenje koja je bolja. Problem je što je utemeljeno na iskustvima iz 1985.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sa 16. nikako ne može pogriješiti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

V. ili X. ?
    Ma X.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kakav eksperiment između svake dvije škole imam čvrsto mišljenje koja je bolja. Problem je što je utemeljeno na iskustvima iz 1985.
    Ok, misljene iz 1985 i nije neko. Tada su u Prelog isli samo oni sa losijim ocjenama.

Mislila sam da zelis pomoci V, vidim da je nekako potonula u bodovima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Toliko se promijenila slika gimnazija u zadnjih par god pa di ćeš temeljit na mišljenju iz 1985.-e

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Neka ode do svake od tih gimnazija. Neka vidi kako mu se sviđa zgrada, koliko treba putovati, ustvari, sigurno će mu neka kliknuti više
    I neka vidi ide li mu tko od poznatih u koju.
    Ili neka samo odabere zatvorenih očiju.
    Bilo gdje išao bit će boljih i gorih dana i stvari.
    Uostalom, uvijek može mijenjati škole, ako mu se ne svidi, nije to nikakav problem.
    to se radi na otvorenim danima, jer onda ti i učenici te škole prenose duh. Prošle godine mojim se više svidjela V od X zbog vibre koju su imali pri otvrenom danu. X je stavila iiza svih drugih jer joj je baš bila hladna škola. Iako je bila svjesna na kakvom je glasu V i latinski

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Toliko se promijenila slika gimnazija u zadnjih par god pa di ćeš temeljit na mišljenju iz 1985.-e
    Mislim da je misljenje iz 1985. potpuno ok odgovor na pitanje postavljeno nepoznatim ljudima na forumu vezano uz dijete o kojem ne znamo nista.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je misljenje iz 1985. potpuno ok odgovor na pitanje postavljeno nepoznatim ljudima na forumu vezano uz dijete o kojem ne znamo nista.
    Sirius, moj post je bio šala.
    Mima se našalila, ja sam se isto probala našaliti, ali očito neuspješno.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

V. ili X. ?
    Trenutačno je X popularnija, vjerojatno postoji razlog. Glas za X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove