Stranica 264 od 299 PrviPrvi ... 164214254262263264265266274 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,151 do 13,200 od 14903

Tema: Gimnazije i srednje škole

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Na predupisima upada onaj tko :
    A) ima preporucen navedeni izbor za upis od strane zavoda za zaposljavanje ( nakon detaljne obrade)
    B) ima najvise bodova na listama unutar navedenih kvota na predupisima ( koje su cc 3 mjesta po razredu)
    C) jasno prelazi bodovni prag ako postoji i pise test ako treba
    Baš ti hvala na trudu
    Jasno mi je a i b,al nije mi jasno pod c.
    Taj test očito nije imao neku granicu iznad koje ide status "položen" dovoljno je valjda bilo pristupit.Ne znam kako drugačije protumačit.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma idealno bi bilo da ima dovoljno mjesta u srednjim školama za djecu po njihovim željama i afinitetima, da se izbjegnu ovakva ludila kakva imamo oko upisa.

Od frendice mi je dijete završilo u jednoj pm gimnaziji kao prvi ispod crte i strašno je tužan, pa sam baš pod dojmom.
    Ostaje mu za upis opća gimn,a nije uopće taj profil.

Uspio je prijemnim nadoknadit ocjene iz oš al mu sitno jako sitno fali :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.07.2023. at 19:06

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Predupisi su isti kao redoviti upisi.
    Formiraju se liste onih koji su izabrali tu skolu ( bez migucnosti mjenjanja prioriteta) uz bodovni prag i prijemni koji je isti kao i na redovitim upisima.
    Samo sto je konkurenicija ocito puni manja jer :
    A) preporuke za gimnazije se rijetko dobiju jer djeca imaju vecinom odredene poteskoce koje ih sprecavaju da budu uspjesni na testiranju i u skoli , dovoljno za gimnaziju
    B) kad se dobije preporuka za gimnaziju ( odredeni smjer ) dijete ima pravo navesti koju god gimnaziju zeli.
    Znaci , ako pise PM , moze navesti 6 PM skola koje god zeli.
    Kako skole imaju dosta razreda prima se i dosta djece ( 3po razredu puta broj razreda)
    Znaci realno -malo preporuka-puno mjesta.

Dok je situacija u strukovnim skolama potpuno suprotna: puno preporuka-iznimno malo skola /razreda

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma idealno bi bilo da ima dovoljno mjesta u srednjim školama za djecu po njihovim željama i afinitetima, da se izbjegnu ovakva ludila kakva imamo oko upisa.

Od frendice mi je dijete završilo u jednoj pm gimnaziji kao prvi ispod crte i strašno je tužan, pa sam baš pod dojmom.
    Ostaje mu za upis opća gimn,a nije uopće taj profil.

Uspio je prijemnim nadoknadit ocjene iz oš al mu sitno jako sitno fali :/
    Zasto ne bi bio profil za opcu , ako je za PM. To su bespotrebne drame i napuhavanja ( tko god napuhavao. Drusto, djeca, ucitelji, roditelji...)
    Nije da je dijete upisalo za stolara, a htio je biti -baletan.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Baš ti hvala na trudu
    Jasno mi je a i b,al nije mi jasno pod c.
    Taj test očito nije imao neku granicu iznad koje ide status "položen" dovoljno je valjda bilo pristupit.Ne znam kako drugačije protumačit.
    Pa ima li test granicu prolaznosti za ucenike na redovitim upisima? Ako nema , nema ni na predupisima. Test se zbraja ocjenama i onda se formira lista na broj mjesta. Ako ima malo kandidata upisuju se svi koji zadovoljavaju uvjete. Ako ih ima manje njego mjesta, visak mjesta se pripisuje /otvara na redovitim upisima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da očito je bilo vrlo malo kandidata dobilo tu preporuku jer na cca 8 razreda ima mislim 6 djece koja upadaju na predupisima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Predupisi su isti kao redoviti upisi.
    Formiraju se liste onih koji su izabrali tu skolu ( bez migucnosti mjenjanja prioriteta) uz bodovni prag i prijemni koji je isti kao i na redovitim upisima.
    Samo sto je konkurenicija ocito puni manja jer :
    A) preporuke za gimnazije se rijetko dobiju jer djeca imaju vecinom odredene poteskoce koje ih sprecavaju da budu uspjesni na testiranju i u skoli , dovoljno za gimnaziju
    B) kad se dobije preporuka za gimnaziju ( odredeni smjer ) dijete ima pravo navesti koju god gimnaziju zeli.
    Znaci , ako pise PM , moze navesti 6 PM skola koje god zeli.
    Kako skole imaju dosta razreda prima se i dosta djece ( 3po razredu puta broj razreda)
    Znaci realno -malo preporuka-puno mjesta.

Dok je situacija u strukovnim skolama potpuno suprotna: puno preporuka-iznimno malo skola /razreda
    Baš nonsens za strukovne škole, ali totalni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zasto ne bi bio profil za opcu , ako je za PM. To su bespotrebne drame i napuhavanja ( tko god napuhavao. Drusto, djeca, ucitelji, roditelji...)
    Nije da je dijete upisalo za stolara, a htio je biti -baletan.
    Zato što je stem manijak (u pozit.smislu).
    Rudjer bi mu više odgivarao al nije htio ni čut za njega.

Sad se nada da će se možda moć prebacit na polugodištu iz opće u matematičku u toj istoj gimnaziji.

Ne znam koliko je to izvedivo? Držim mu fige da uspije
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.07.2023. at 19:41

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da očito je bilo vrlo malo kandidata dobilo tu preporuku jer na cca 8 razreda ima mislim 6 djece koja upadaju na predupisima.
    Pa zato sto malo djece koje ima poteskoce moze zadovoljiti po testovima ( da, pisu se testovi na zavodu za zaposljavanje) i ocjenama. To je logicno. Kao sto sam napisala visak( neupisane kvote) mjesta se vraca u redovite upise.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sad se nada da će se možda moć prebacit na polugodištu iz opće u matematičku u toj istoj gimnaziji.

Izvedivo je. U školi od malog se jedna učenica pokazala super u tim predmetima i škola je sama predložila prijelaz iz opće u matematičku.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moze se pokusati prebaciti ako ima jednako ili vise bodova od zadnje upissnog, plus-ako se oslobodi mjesto.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nakon nekoliko ocjena iz bitnih predmeta (pod uvjetom da su odlične) roditelji mogu odmah pisati zamolbu za premještaj. Na polugodištu se obično netko i ispise kome je preteško ili iz bilo kojeg razloga i nađe se mjesto.
    A možda mu se i svidi bas biti u njegovom razredu.
    Sretno!

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Lili, prijemni ispit je eliminacijski.
    Zato se može upisati dijete na prijevremenim upisima s 2 boda. Vjv nije bilo niti jedno drugo dijete s IPom prijavljeno, sem tog djeteta.
    Po razredu ih može biti max 3. djece po IPu. Nije da su puno mjesta zauzeli.
    Većina djece se pripremala za prijemni, mali dio nije. Možda su pretpostavili da neće biti navala.
    I slažem se s konstatacijom da ako dijete ima 80 bodova, teško da nije materijal za gimnaziju.

A sad da skomentiram "elita gimnazije".
    Malo je iritantan taj narativ po svuda o uber školi miocu. Sve PM gim. idu po istom programu. Ako to dijete od prijatelja ima 86 bodova, imao je stvarno veliki izbor. Forsiranje te jedne razvikane škole mi je malo snobovski.
    Teško mi je imati suosjećanja.
    Što bi bilo da je u nekom manjem mjestu gdje postoji jedna gimnazija i obrtnička?

Btw, mislim da djeca koja imaju teško bolesne roditelje imaju pravo na ekstra bod. Možda sam i u krivu.
    Posljednje uređivanje od Ozujak : 07.07.2023. at 20:35

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ozujak prvotno napisa Vidi poruku
    Zato se može upisati dijete na prijevremenim upisima s 2 boda. Vjv nije bilo niti jedno drugo dijete s IPom prijavljeno, sem tog djeteta.
    Većina djece se pripremala za prijemni, mali dio nije. Možda su pretpostavili da neće biti navala.
    I slažem se s konstatacijom da ako dijete ima 80 bodova, teško da nije materijal za gimnaziju.

Malo je iritantan taj narativ po svuda o uber školi miocu. Sve PM gim. idu po istom programu. Ako to dijete od prijatelja ima 86 bodova, imao je stvarno veliki izbor. Forsiranje te jedne razvikane škole mi je malo snobovski.
    Što bi bilo da je u nekom manjem mjestu gdje postoji jedna gimnazija i obrtnička?

Btw, mislim da djeca koja imaju teško bolesne roditelje imaju pravo na ekstra bod. Možda sam i u krivu.
    U krivu si.
    Nema boda ni na vlastitu tesku bolest ,ni na bolest roditelja.

Jedini dodatni bodovi su natjecanja, dijete bez roditeljske skrbi i Romi.
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.07.2023. at 21:03

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za roditelje može dobiti pravo prvenstva ako ima isti broj bodova ko netko drugi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Za roditelje može dobiti pravo prvenstva ako ima isti broj bodova ko netko drugi
    ...ako djele zadnje mjesto na listi.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I djeca iz općih gimnazija idu na natjecanja iz STEM predmeta, upisuju MEF, FER, FSB, PMF... Iz razreda moje starije (opća gimnazija) upisivali su sve ove studije.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

U općim i jezičnim gimnazijama imaju informatiku samo jedne godine po dva sata tjedno. U MP gimnazijama je sve 4 godine po 2-3 sata tjedno. I matematike ima po 1-3 sati tjedno više. Ali zato u MP gimnazijama ima manje povijesti, likovnog i glazbenog. Naravno da nakon bilo koje četverogodišnje škole možeš upisati bilo koji fakultet ako se dovoljno potrudiš, ali ako su ti najdraži predmeti matematika i informatika opća ili jezična gimnazija i nisu baš najbolji izbor.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E ovako kako je nina napisala, on obožava inf i mat a povijest ne može smislit. Zbog glazbenog u 5. i 6.razredu je sad ograničen s izborom jer su imali malo neobičnu profu iz glazb pa mu je glazb dosta spustio prosjek.

Ožujak, nije dijete mije frendice to koje je prvo ispod crte u XV.gimn. On je htio bilo koju PM al je doslovce prvi ispod crte.
    Dijete poznajem u dušu i od rodjenja pa znam što pišem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    I djeca iz općih gimnazija idu na natjecanja iz STEM predmeta, upisuju MEF, FER, FSB, PMF... Iz razreda moje starije (opća gimnazija) upisivali su sve ove studije.
    Pa naravno n.grace da se može poslije bilo koji fax s općom al to je isto kao da npr dijete koje voli jezike upišeš u pm gimn. s jednim stranim jezikom i nema priliku imat satnicu predmeta koje jako voli a ima više nego želi npr mat i inf.
    To dodje na isto.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sirius, navi, joooj hvala vam punooo na ovim info da se moguće prebacit. Puno će im značit ta info, baš puno jer on silno želi mat.smjer jer to voli.

I sirius hvalaaa ti puno na trudu što si mi pojasnila sve o predupisima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ožujak ma kakvi ne cilja on na tu gimnaziju al zbog privatnosti neću navodit koju, uglavnom s punooo manje potrebnih bodova za upis.

I nema boda na teško bolesnog roditelja, samo kao prednost kako je sirius pojasnila :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.07.2023. at 00:02

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pohađala sam baš jednu takvu malu opću gimnaziju na kraju svemira u koju se upisuju djeca s 4,7, možda i manje. U razredu je bila jedva trećina odličnih učenika, no oni koji su bili u stanju gimnazijski program svladati s odličnim, mogli su završiti bilo koji fakultet. Ljudi iz mojeg razreda pozavršavali su medicinu, imaju doktorate iz fizike, od osmero odličnih, četvero ih danas ima doktorate iz STEM područja. Da stvar bude zanimljivija, sličnu statistiku ima i paralelka, jezični razred, samo što je tamo broj odlikaša bio upola manji. I sama sam završila isti fakultet kao mm nakon MIOCa. Nije mi bilo ništa teže nego njemu niti je on bio u ikakvoj prednosti. Na svakom zahtjevnom fakultetu rame uz rame studiraju oni u čijem je srednjoškolskom razredu zadnji upisani imao 86 ili 74 boda. Ne određuje to, pobogu, bilo čiju sudbinu i profesionalne dosege, kao što i sat matematike ili povijesti više ili manje nikoga neće spriječiti da postane izvrstan u onome što ga zanima i za što ima talenta.

Nedavno sam naišla na podatak da 80% zagrebačkih maturanata upisuje fakultete. Hej, 80%!!! Znači, kad se upišu natprosječno i prosječno inteligentni, još uvijek ostaje više nego dovoljno mjesta za one koji nisu u te dvije skupine. Jučer na dopunskoj jer je tablica množenja nesavladiv izazov, sutra akademski građanin. Nema panike ni ako je broj bodova na listi manji od 86 ni ako je IQ manji od 86.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prvi ispod crte mora neko biti. Moj je bio u jednom svom izboru. I eno ga ziv i zdrav se skoluje, izlazi van.
    Mrzi i on povijest. Zivi i on i ja s tim da to nije njegova sreca.
    Hoce li nagodinu upisatu faks cu tdk vidjeti.
    Tako da Lili cemu raditi tragediju? A jos uplitati djecu na predupisima je zbilja ruzno.
    Ko tebe pita kad promasis stazu jesi li ti brza ili ne od cure na postilju.
    Djecu od zivota i uspjeha ili neuspjeha ne mozemo stitit.
    Ima djece koja bi mozda bila iznad crte debelo al idu u obrtnicku jer obitelj ih ne moze skolovati.
    Ima svega. Novo upisanim klincima zelim dugo i toplo ljeto.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A frigaj gakad čujem da meni drago dijete cijeli dan očajava i plače jer mu se to dogodilo u zadnji tren da je pao ispod crte, a ono žao mi ga je.
    I roditeljima je žao, ne rade tragediju od toga al suosjećaju i pokušavaju to nekako riješit ako postoji način zašto ne bi?!

Nadam se da će se uspjet prebacit kamo želi.Toliko se puno trudio.

No slažem se da djecu ne možemo i ne trebamo štitit od života i neuspjeha.

Sretno svim srednjoškolcima i nek se dobro odmore preko ljeta!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.07.2023. at 01:10

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Idu i djeca i iz tehničkih ko i iz medicinskih škola isto na natjecanja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A frigaj gakad čujem da meni drago dijete cijeli dan očajava i plače jer mu se to dogodilo u zadnji tren da je pao ispod crte, a ono žao mi ga je.
    I roditeljima je žao, ne rade tragediju od toga al suosjećaju i pokušavaju to nekako riješit ako postoji način zašto ne bi?!

Nadam se da će se uspjet prebacit kamo želi.Toliko se puno trudio
    E možda da je predložio prioritete pred kraj mogo je možda upasti u 13. ili 9.
    Sretno !

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi ispod crte mora neko biti. Moj je bio u jednom svom izboru. I eno ga ziv i zdrav se skoluje, izlazi van.

Tako da Lili cemu raditi tragediju? A jos uplitati djecu na predupisima je zbilja ruzno.

Ima djece koja bi mozda bila iznad crte debelo al idu u obrtnicku jer obitelj ih ne moze skolovati.
    Ima svega. Novo upisanim klincima zelim dugo i toplo ljeto.
    Ima i odlikaša koji idu u obrte, zašto misliš da samo klinci iz siromašnih obitelji ili oni koji su jedva prošli?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 08.07.2023. at 05:41

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jelena a zasto mislis da brzi trkaci samo promase stazu?
    To je bio samo primjer. Citaj s razumjevanjem.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

O Zagrebu se radi? Niti jednu matematičku ne može upisati? 1., 3., 5., 9., 10., 13.?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Znam samo da se i najboljim beračima malina odmakne da prosipaju najbolju kašetu
    Lošiji paze na svaku bobu
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 08.07.2023. at 08:50

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Idu i djeca i iz tehničkih ko i iz medicinskih škola isto na natjecanja
    Naravno da idu, imam oko sebe Ferovce iz tehničkih škola, doktora stomatologije iz medicinske škole (nedavno), curu koja je doktorirala molekularnu biologiju nakon opće gimnazije (ne toliko popularne i razvikane).

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nije poanta da se kasnije ne može upisati faks, nego da nekima ne odgovara takav program. Treba i završiti tu srednju školu i naučiti svu tu silnu povijest, likovni i glazbeni.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Nije poanta da se kasnije ne može upisati faks, nego da nekima ne odgovara takav program. Treba i završiti tu srednju školu i naučiti svu tu silnu povijest, likovni i glazbeni.
    A hebi ga, ako ne uspiju upisati program koji žele, ne preostaje im drugo nego upisati neki drugi, a cilj gimnazije je upisati faks nakon nje jer bez faksa ti uzalud bilo koji program.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 08.07.2023. at 11:07

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sve najviše ovisi o profesorima i njihovim zahtjevima, a to se ne može znati za bilo koju školu i program.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 08.07.2023. at 11:14

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prebacivanje je moguce na polugodistu ako:

- ima više bodova od zadnje upisanog
    - ima mjesta jer je netko odustao ili nisu upsali dovoljno djece
    - preseljenje u drugi grad

Prolazili smo to prosle godine pa znam. I skole bas ne vole to. Možda je prije nekad bilo drugacije, trenutno je tako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O Zagrebu se radi? Niti jednu matematičku ne može upisati? 1., 3., 5., 9., 10., 13.?
    Pišem ti na pp.

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ožujak ma kakvi ne cilja on na tu gimnaziju al zbog privatnosti neću navodit koju, uglavnom s punooo manje potrebnih bodova za upis.

I nema boda na teško bolesnog roditelja, samo kao prednost kako je sirius pojasnila :/
    Danas ili jučer je 13. PM povećala na e-upisi broj upisanih s 23 na 26. I upisalo se prvih 3. ispod crte. Kako je to moguće, ne znam. Ali evo moguće je i to. Možda se njemu tako nešto desilo u međuvremenu-provjerite.

Sve je na kraju do djeteta. Neki i iz neRudjer teh.škola ili klasične gim ili.. završavaju FER.
    Znam i one koji su očajavali jako, na kraju su bili jako sretni u toj školi u koju su upali. Prst sudbine. Bit će sve ok..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ožujak, hvala ti puno za info. Odmah idem prenijet.

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Ožujak, hvala ti puno za info. Odmah idem prenijet.
    Držim fige malcu ❤️
    Moj je slican slučaj, i u općoj gimnaziji bi uginuo od muke s drugim stranim jezikom, glazbenim i likovnim četiri godine...

Vrlo je sretan u XIII.

Ožujak, dobro došli
    Posljednje uređivanje od Yuria : 09.07.2023. at 01:47

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Pomicanje crte vjerojatno ima veze s predupisima, ako se upise dvoje djece, po pravilniku ih ukupno u razredu može biti 23.
    Ako jedno dijete iz nekog razloga odustane, moze ih biti 26.

Mislim, ne da mi se tražiti pravilnik sad.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Prebacivanje je moguce na polugodistu ako:

- ima više bodova od zadnje upisanog
    - ima mjesta jer je netko odustao ili nisu upsali dovoljno djece
    - preseljenje u drugi grad

Prolazili smo to prosle godine pa znam. I skole bas ne vole to. Možda je prije nekad bilo drugacije, trenutno je tako.
    Hvala na info InLove. Vjerojatno ovisi od škole do škole.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Yuria prvotno napisa Vidi poruku
    Pomicanje crte vjerojatno ima veze s predupisima, ako se upise dvoje djece, po pravilniku ih ukupno u razredu može biti 23.
    Ako jedno dijete iz nekog razloga odustane, moze ih biti 26.

Mislim, ne da mi se tražiti pravilnik sad.
    Djeca na predupisima ne mogu odustati.
    Ako apliciraju za neku skolu i to predaju na papiru u gradski ured, u slucaju da upadnu u kvote -upisani su. Nema odustajanja.
    Ono sto se vjerojatni dogodilo jest da je na mjesta u tim skolama apliciralo manje djece nego sto ima mjesta, pa su mjesta osla prazna za redovite ucenike.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ako zadnjih nekoliko ima isti broj bodova i nitko nema prednost, onda moraju primiti sve s istim brojem bodova. Možda su tih zadnjih troje imali isti broj bodova.
    I mislim da u gimnazijama ne primaju na predupisima 3 učenika po razredu nego 3% ili tako nešto.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Ako zadnjih nekoliko ima isti broj bodova i nitko nema prednost, onda moraju primiti sve s istim brojem bodova. Možda su tih zadnjih troje imali isti broj bodova.
    I mislim da u gimnazijama ne primaju na predupisima 3 učenika po razredu nego 3% ili tako nešto.
    Svugdje primaju isto. Nisu gimnazije po nicemu posebne. Samo po cinjenici da manje djece dobije preporuku za njih, nemaju dovoljno ocjena za bodovni prag , ima puno razreda gimnazija , ili ih djeca ne izaberu i navedu na popis unatoc preporuci.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure,

Jeste poslale upisnice?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na info InLove. Vjerojatno ovisi od škole do škole.
    Nije od škole do škole, tako je propisano. Prije se moglo svašta ali to više nije tako.

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovo pomicanje crte za par mjesta ima izgleda veze s produžnom. Moraju rezervirati mjesta ako će biti ponavljača. Vjv su u 13. svi položili pa su "povećali" na e-upisi za 3 mjesta kvotu.
    Upisnicu ćemo uploadati kasnije navečer.
    Posljednje uređivanje od Ozujak : 10.07.2023. at 14:24

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Upisnica i ostala dokumentacija poslana
    Posljednje uređivanje od filip : 10.07.2023. at 14:28

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Upisnicu šaljemo popodne.