1) moja vikende ionako ne provodi baš družeći se s nama, a otkad je u gimanziji subotu pokušava provesti bez učenja a učenja se hvata nedjeljom - zato su joj valjda ocjene ne baš bajne
2) u školu sam je bar 2x vozila autom zbog potpunog kolapsa prometa (nakon što je x vremena čekala na tramvaj je zvala u pomoć) a još smo birali školu koja je među bližima... za sad nema neopravdane jer onaj dan kad je zakasnila je kasnilo pol škole pa su odlučili svi skupa ignorirati. Ali jednostavno sam pomirena da će pobrat koji neopravdani zbog kašnjenja. Situacija je takva, a gužve na Savskoj grozne.
3) sad već ponekad izdrži koji dan kad je nastava ujutro da ne odspava popodne, u početku svaki dan. Ne bi imala ništa protiv da nakon buđenja ne odluči izać van umjesto učit
I ono što me živcira - već 2x je bolesna i to stvarno - kašlje ko konj, boli je glava, temperatura i sve to (usput je i nas ostale zarazila) - a nastavnici pišu bilješke kako je "odustna" na testu/ispitivanju/whatever.... rekoh nema više roditeljskih od sad samo dr piše ispričnice, da ne bi još bilo da boluje od "ispititisa"