Stranica 288 od 298 PrviPrvi ... 188238278286287288289290 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,351 do 14,400 od 14856

Tema: Gimnazije i srednje škole

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranicama mioca sam vidjela natječaj za upis dva učenika u drugi razred, isto se piše prijemni. Možda je tako i u drugim školama.
    Jel dobro shvaćam dvoje učenika se ispisalo i sad moze dvoje upisat i preć iz druge gimnazije al uz pisanje prijemnog?
    A sta ako je i prosle god pisao prijemni?
    Ne kuzim kako to ide koliko bi bodova trebao taj ucenik imat? Idem vidjet.

Kod moje kcerke se ispisao jedan ucenik jos u prvom polugodistu, moguce da njima dolazi netko.

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Od ove godine vise nema prebacivanje jer su prosle to stalno koristili i jako puno ucenika se vec u prvom tjednu prebacilo u druge skole. Vec smo razmisljali o tome, ali nazalost nista od toga.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel dobro shvaćam dvoje učenika se ispisalo i sad moze dvoje upisat i preć iz druge gimnazije al uz pisanje prijemnog?
    A sta ako je i prosle god pisao prijemni?
    Ne kuzim kako to ide koliko bi bodova trebao taj ucenik imat? Idem vidjet.

Kod moje kcerke se ispisao jedan ucenik jos u prvom polugodistu, moguce da njima dolazi netko.
    Ne znam koji je razlog da primaju ta dva učenika, to ne piše. Možda je netko i pao, to možemo vidjeti u rudniku znanja kad objave ovu godinu. Neki se ispišu i zato što prelaze u IB, ali to je tek na početku trećeg razreda. Nisam vidjela da primaju i u treće razrede.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala na info nina.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

možda se neko dijete i preselilo, svašta je moguće

za ove strukovne module, meni se ideja generalno sviđa ali pitanje je kako će to provesti u praksi i što će biti ako dijete izostane a oni rade baš taj modul

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nekako mi više miriše na ispis nekog učenika nego na padanje razreda. U razredu moje kćerke od njih 26, mislim da je samo 4 (max.5) proslo s vrlo dobrim. Oni su natjecateljski razred, pa mozda to nije realna slika.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako mi više miriše na ispis nekog učenika nego na padanje razreda. U razredu moje kćerke od njih 26, mislim da je samo 4 (max.5) proslo s vrlo dobrim. Oni su natjecateljski razred, pa mozda to nije realna slika.
    Gledala sam u rudniku znanja i desilo se par puta da netko padne, ali stvarno jako rijetko.
    Prvi razredi obično imaju tako visoki prosjek, ali kasnije se to ipak malo smanji.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj daisies442 prvotno napisa Vidi poruku
    Od ove godine vise nema prebacivanje jer su prosle to stalno koristili i jako puno ucenika se vec u prvom tjednu prebacilo u druge skole. Vec smo razmisljali o tome, ali nazalost nista od toga.
    Onda je riješeno, tak i tak si rekla da je rekla da te jezičarke iz X su markirane i previše elita
    Ix je itekako dobra škola

Za MIOC je pisalo 2 ili više učenika

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ok, sutra je "zaključavanje" prioriteta, samo da provjerim, za nas malo bedaste :D - ne treba ništa kliknuti da se zaključa, to se samo tako kaže tj što bude sutra u podne u odabiru to je to?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako se dete slaže s svojim prioritetima onda je to to, laku noć
    Ako ne i želi promijeniti redoslijede , onda nek to napravi do 5.00 8.7. znači do sutra rano izjutra ,jel će poslije biti frka , vjerojatno mogući padovi sistema i slično
    Svima sretno još malo ovu noć, i javite jeste li zadovoljni, napose javite jel to to nakon polugodišta

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ama kakva frka kakvo padanje sustava?!
    Prošle godine je sve najnormalnije radilo i prijašnjih godina, ove godine su imali 1x neki problem koji je riješen isti dan i sad se tu nekakva panika potpiruje, 5: 00 ujutro...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Iz iskuatva kone sam stekla s dvoje djece sustav je radio kao.satic.
    Jasno mi je da se iz Carneta moraju ograditi u slucaju da ddoje do pada sustava, ali za sad se sjecam da se isti i dogodio.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo zanimljiv info... Zagrepčani nek idu van grada a klinci iz županije u zagreb

https://www.srednja.hr/novosti/sto-a...6u93XFVXjr2OUw

za prioritete, posložiti i ne dirati ništa 5 do 12.... čemu to

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    evo zanimljiv info... Zagrepčani nek idu van grada a klinci iz županije u zagreb

Koliko košta prijevoz do tih škola i subvencionira li se? Prije par godina sam čula da Samoborček za djecu iz Samobora koji idu u srednju u zg košta i po 120€ mjesečno.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samoborček je koliko znam subvencioniran

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koliko košta prijevoz do tih škola i subvencionira li se? Prije par godina sam čula da Samoborček za djecu iz Samobora koji idu u srednju u zg košta i po 120€ mjesečno.
    Moja putuje iz Zg u Zagrebacku zupaniju.
    Prijevoz pokriva drzava ( tako je bilo prosle godine) 90% , 10% joj pokriva grad Zagreb. Znaci putuje potpuno besplatno, samo mora izabrati da li ce bus ( zet) ili vlak.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, moja je otisla izvan grada, sreca blize nam je nego Zg jer smo na periferiji. Jer je smjer koji je mogla upisati trebao manje bodova. Do skole putuje 35 -40 minuta.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Autori očito nisu ponovili gradivo, jer u Samoboru već godinama ne treba hodati 20 min od autobusnog kolodvora do škole. Kolodvor je praktički preko ceste od škole, ajd preko rotota

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moja putuje iz Zg u Zagrebacku zupaniju.
    Prijevoz pokriva drzava ( tako je bilo prosle godine) 90% , 10% joj pokriva grad Zagreb. Znaci putuje potpuno besplatno, samo mora izabrati da li ce bus ( zet) ili vlak.
    Super, bolje prođe nego da putuje unutar Zg

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Super, bolje prođe nego da putuje unutar Zg
    Da, jer drzava sufinancira putovanja srednjoskolaca u drugu zupaniju. Knjige dobiva normalno kao da se skoluje u Zg jer je prebivaliste na podruciju Zagreba. Docekaju ju u skoli kao i djecu u Zg.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Autori očito nisu ponovili gradivo, jer u Samoboru već godinama ne treba hodati 20 min od autobusnog kolodvora do škole. Kolodvor je praktički preko ceste od škole, ajd preko rotota
    da to sam čula da je samo 5 min pješke do škole.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih se opet vratila na sustav bodova....
    djeca se ne upišu u programe zbog druge decimale ... dakle razlike od 0,06 ili 0,08 ...
    ma užas...

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam prošli tjedan gledala svoju kolegicu iz ureda koja je bila u drami jel hoće li joj se dete upisati u pm gimnaziju. Mislim da je V. gimnazija u igri, to mu je prvi izbor, XV. gimnazija zadnji.
    Dijete je imalo 80 bodova i bilo je kul, ona je bila u pred infarktom stanju. I, razmišljam si doma, gle da mi dijete ima svih 80 bodova i ja noćima ne spavam od brige hoće li upisati gimnaziju, meni je to nezamislivo.
    Mislim da ovi upisi u srednju su iz godine u godinu sve luđi......

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prošli tjedan gledala svoju kolegicu iz ureda koja je bila u drami jel hoće li joj se dete upisati u pm gimnaziju. Mislim da je V. gimnazija u igri, to mu je prvi izbor, XV. gimnazija zadnji.
    Dijete je imalo 80 bodova i bilo je kul, ona je bila u pred infarktom stanju. I, razmišljam si doma, gle da mi dijete ima svih 80 bodova i ja noćima ne spavam od brige hoće li upisati gimnaziju, meni je to nezamislivo.
    Mislim da ovi upisi u srednju su iz godine u godinu sve luđi......
    Ako netko ludi uz idealne okolnosti problem je u njemu. Ne u okolnostima.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih se opet vratila na sustav bodova....
    djeca se ne upišu u programe zbog druge decimale ... dakle razlike od 0,06 ili 0,08 ...
    ma užas...
    Ta druga decimala ovisi o izbornim predmetima. Djeci se savjetuje da uzmu što više izbornih predmete jer si tako podignu prosjek za pokoju decimalu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znači gotovo je?
    Čestitke svim novim srednjoškolcima
    Kako je ove godine bilo s bodovima?
    Prošle godine je nekako trebalo manje bodova za sve škole osim ovih najpopularnijih.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mislila sam sve je gotovo u 12:00. danas, kad se zaključaju liste., I da je pozicija na listi, nakon tog osvježavanja u 12, konačna. I odahnuli, dijete prolazi u prvi izbor, pozicija pred kraj liste, gimnazija s prijemnim. I sad vidim da se na toj listi pomaknula za 6 mjesta prema dolje. (Još uvijek može upisati tu školu) I na drugim izboru se pomaknula za 6 mjesta prema dolje (tamo bolje stoji).
    Nije mi jasno kako je to moguće, kad se više ništa ne može mijenjati. Kako se pojavilo tih 6 nakon 12 sati? Do kada se mogu očekivati promjene na listama? Zar zaista tek u srijedu u 12 možemo biti sigurni gdje se upisuje?
    (Danas do 15 su se mogli unositi prigovori, ali nije mi jasno što se može prigovoriti? Da ocijene nisu bile ispravno unesene, trebalo se prije žaliti. Rezultati prijemnih su morali biri uneseni do petka u ponoć)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

flori, možda se neko dijete predomislilo u zadnji čas a svakih sat vremena se ažuriraju liste

negdje su možda odobrili razred više...

tko zna... zato i moraš čekati objavu konačnih rezultata, nije gotovo do tad.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hajde da se za jedno mjesto pomaknulo, ali za šest mjesta?
    Baš čudno

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a da nije MIOC upisao više nego što je kvota pa su djeca upala koja su imala 85,5 bodova, negdje sam pročitala da ih je više s istim brojem bodova a onda moraju sve upisati?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I to u dvije škole.
    Možda ta obrada koja osvježava listu počne nešto prije punog sata....ali da je baš po 6 djece u svakoj od te dvije škole u zadnji čas mijenjalo prioritete..stvarno čudno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a da nije MIOC upisao više nego što je kvota pa su djeca upala koja su imala 85,5 bodova, negdje sam pročitala da ih je više s istim brojem bodova a onda moraju sve upisati?
    Ali da ih je MIOC upisao više (ne vidim MIOC), onda bi se pomak dogodio u suprotnom smjeru...Ovo se moglo dogoditi ako je MIOC upisao manje djece...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Možda je u zadnji tren netko promijenio prioritet i pomaknuo skupinu od njih šest koji su imali jednake bodove u drugi izbor
    i tako lančano u druge škole. Jadna djeca koja su u podne mislila da je to to, da su sigurni.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je u zadnji tren netko promijenio prioritet i pomaknuo skupinu od njih šest koji su imali jednake bodove u drugi izbor
    i tako lančano u druge škole. Jadna djeca koja su u podne mislila da je to to, da su sigurni.
    Ovo bi moglo biti. Ali onda im aplikacija nije dobra. Znači da je dopustila spremanje te izmjene kad je već počelo obrada za 12 sati. Znam da piše da je lista privremena, ali..bio bi ok onda reći lista se zaključava u 12, ali ...gledajte rezultate nakon 13 sati.
    Ovako da, jadna djeca koja misle da se upisuje gdje žele...
    A i ja ću sad biti u strahu do srijede (maloj nisam još ni rekla da se pomaknula, njoj vjerojatno nije ni palo napamet poslije gledati.)
    Posljednje uređivanje od flori : 08.07.2024. at 16:37

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj flori prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo bi moglo biti. Ali onda im aplikacija nije dobra. Znači da je dopustila spremanje te izmjene kad je već počelo obrada za 12 sati. Znam da piše da je lista privremena, ali..bio bi ok onda reći lista se zaključava u 12, ali ...gledajte rezultate nakon 13 sati.
    Ovako da, jadna djeca koja misle da se upisuje gdje žele...
    A i ja ću sad biti u strahu do srijede (maloj nisam još ni rekla da se pomaknula, njoj vjerojatno nije ni palo napamet poslije gledati.)
    Da, tek iza 12 sati se vide pravi rezultati. Tako je bilo prosle godine na listama moje kceri.
    Posljednje uređivanje od sirius : 08.07.2024. at 17:10

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Da, tek iza 12 sati se vide pravi rezultati. Tako je bilo prosle godine na listama moje kceri.
    Od 12 sati se već par puta promijenila lista

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako se ja dobro sjecam oni mogu mijenjati do 12 sati. A osvjezavanje sustava je svakih sat vremena.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Znači gotovo je?
    Čestitke svim novim srednjoškolcima
    Kako je ove godine bilo s bodovima?
    Prošle godine je nekako trebalo manje bodova za sve škole osim ovih najpopularnijih.
    Ove godine zadni upisani u:
    I. pm 85,38
    V. 80,94
    X. pm 84,27
    II. 78,66

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Tituš 85,25, ali ne upadaju svi s tim brojem bodova (ima ih još 5 ispod crte s tim brojem bodova, ovi dvoje što upadaju imaju prijemni bolji za 0,25 boda iako su neki ispod crte s 80 bodova)

III. gimn. pm 81,04
    I. opća 84,48 (prvi ispod crte je 84,45)
    MIOC 85,65

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

X. dvojezična pm 82, 17 (djeca iz OŠ s 77 bodova)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Opa znaci vise bodova trebalo za pm I.gimn nego za pm.X.gimnaziju...

Vrijeska,
    Tako je prosle godine sin od frendice za 0.02, bio prvi ispod crte i nije mogao upisat pm gimn nego opcu, a silno je htio pm. I sve to saznao doslovce zadnji tren kad se nesto preslagivalo.

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Citiraj flori prvotno napisa Vidi poruku
    Ali da ih je MIOC upisao više (ne vidim MIOC), onda bi se pomak dogodio u suprotnom smjeru...Ovo se moglo dogoditi ako je MIOC upisao manje djece...
    U MIOCI se dogodilo to da su u petak pomaknuli kvotu upisa s 208 na 212. Bilo je 8 učenika s istim brojem bodova i rekli su da će svi upasti (i prije tog povećanja kvote).
    Oni su od nedjelje navečer do ponedjeljka u 12 pali sa 207 na, 211 mjesto. Od 12-15 su bili ok, u 15:00 je kvota vraćena na 208 i ispalo je cca 11 djece. Pa su upali u drugi izbor.
    Pitam se je li se ovako nešto do sad događalo. Da se kvote tako pomiču i nakon zaključavanja prioriteta. Znaju li oni da iza tih brojeva i bodova postoje neki živi mali ljudi. Moja se fakat šokirala. Pogotovo jer je ue taj prijemni u MIOCu pisala pod visokom temperaturom i upalom pluća. I što kažu u CARNet-u? Ministarstvo ima pravo micati kvote. Pa što reći.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da ste procitali Pravilnik o upisu bilo bi vam jasno da se kvote mogu pomicati.
    Od kad su ukinuli bodovo za zdravlje postoji prednost upisa ako je netko zadnji na listi. Tako da potonu ostali ako su neka djeca usla u kategoriju sa pravom prednosti.
    Ovo da je netko sokiran i u stresu je potone sa prvog izbora u drugi uopce necu komentirati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je sirius prvenstvo je ok, ali ako je zadnji tj. dijeli mjesto s zadnjim, a ovo da je MIOC povećao broj mjesta je više prednost tim klincima nego nedostatak

Sretno
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 09.07.2024. at 07:10

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Je sirius prvenstvo je ok, ali ako je zadnji tj. dijeli mjesto s zadnjim, a ovo da je MIOC povećao broj mjesta je više prednost tim klincima nego nedostatak

Sretno
    Pa pravo prednosti je i smisljeno da se reducira broj zadnjih na listi u brsljan gimnazijama. Vjerojatno ga jedino tamo i koriste.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

X. opća 79,69
    VII. 76,33

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku

Sretno
    Stvar je u tome da su u petak povećali kvotu za 4 mjesta. Tek tako. Misliš, super, zaključili su da je to ok, mnogi su se obradovali. Nakon toga je dodano nekih 4-5 djece negdje gore na listi, možda su uvažene reklamacije zadnji dan, ne znam, to je sve regularno, svi smo na to spremni, takav je sustav, ali smo još uvijek u kvoti.
    Ali onda, tri sata nakon zaključavanja Ministarstvo vratili kvotu na staro. Malo su se igrali pa se predomislili?? Postavlja se pitanje regularnosti sustava koji to dozvoljava. Mi se možemo naivno nadati da inače nema manipulacija i pogodovanija, to ne možemo znati, ali smatram da barem ne bi trebalo biti dozvoljeno da oni smanjuju kvotu nakon što su nama zaključali liste, 2 dana prije konačnih lista i upisa, na štetu tolike djece.
    Ovdje se radi o 11 djece u MIOCu, a onda posljedično puno druge djece u ostalim školama. Sve je to ok, sustav je dovoljno rigorozan, upadnu druga djeca iz nekih objektivnih razloga, sve to prihvaćam, ali da to izazove Ministarstvo... to ne bi trebalo dozvoliti. Valjda je svima jasno da bi bilo u redu da se barem onemogući smanjenje kvota u zadnji čas.
    To je kao da ti u sred izvlačenja lota kažu da možeš izvući još 4 broja pa kad više ne možeš izvlačiti, onda ih ipak izuzmu. A to gleda cijela nacija. Halo, ne igrajte se!
    Ta djeca uče vrijedno 8 godina, uče za prijemni, polažu ga jer žele sebi osigurati dobru budućnost temeljenu na znanju, nikome tu nije do zezanja.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Moonshine99 prvotno napisa Vidi poruku
    U MIOCI se dogodilo to da su u petak pomaknuli kvotu upisa s 208 na 212. Bilo je 8 učenika s istim brojem bodova i rekli su da će svi upasti (i prije tog povećanja kvote).
    Oni su od nedjelje navečer do ponedjeljka u 12 pali sa 207 na, 211 mjesto. Od 12-15 su bili ok, u 15:00 je kvota vraćena na 208 i ispalo je cca 11 djece. Pa su upali u drugi izbor.
    Pitam se je li se ovako nešto do sad događalo. Da se kvote tako pomiču i nakon zaključavanja prioriteta. Znaju li oni da iza tih brojeva i bodova postoje neki živi mali ljudi. Moja se fakat šokirala. Pogotovo jer je ue taj prijemni u MIOCu pisala pod visokom temperaturom i upalom pluća. I što kažu u CARNet-u? Ministarstvo ima pravo micati kvote. Pa što reći.
    Ovo je užasna situacija za djecu, i to se događa svake godine, i ne samo u miocu. Ali uvijek netko mora biti prvi ispod crte. I na državnim natjecanjima je uvijek netko četvrti pa umjesto izravnog upisa dobije samo jedan bod. Mislim da nije mioc donosio odluke nego je tako podešen sustav, ako netko ili nekoliko njih imaju pravo prednosti onda ne upadaju svi s istim brojem bodova, a ako nema nitko prednost (ili ako imaju svi) kad upadne jedan moraju upasti svi s istim brojem bodova.
    Ne znam što se događa s V gimnazijom i zašto ima tako nizak prag, ali mislim da je ona nije ništa lošiji izbor od mioca, isto nudi izbor tri programa, imaju super rezultate na državnoj maturi, a lokacija u centru je super.
    Zna li netko koliko je bilo potrebno bodova za IX gimnaziju PM smjer? Oni nisu imali prijemni.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Moonshine99 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvar je u tome da su u petak povećali kvotu za 4 mjesta. Tek tako. Misliš, super, zaključili su da je to ok, mnogi su se obradovali. Nakon toga je dodano nekih 4-5 djece negdje gore na listi, možda su uvažene reklamacije zadnji dan, ne znam, to je sve regularno, svi smo na to spremni, takav je sustav, ali smo još uvijek u kvoti.
    Ali onda, tri sata nakon zaključavanja Ministarstvo vratili kvotu na staro. Malo su se igrali pa se predomislili?? Postavlja se pitanje regularnosti sustava koji to dozvoljava. Mi se možemo naivno nadati da inače nema manipulacija i pogodovanija, to ne možemo znati, ali smatram da barem ne bi trebalo biti dozvoljeno da oni smanjuju kvotu nakon što su nama zaključali liste, 2 dana prije konačnih lista i upisa, na štetu tolike djece.
    Ovdje se radi o 11 djece u MIOCu, a onda posljedično puno druge djece u ostalim školama. Sve je to ok, sustav je dovoljno rigorozan, upadnu druga djeca iz nekih objektivnih razloga, sve to prihvaćam, ali da to izazove Ministarstvo... to ne bi trebalo dozvoliti. Valjda je svima jasno da bi bilo u redu da se barem onemogući smanjenje kvota u zadnji čas.
    To je kao da ti u sred izvlačenja lota kažu da možeš izvući još 4 broja pa kad više ne možeš izvlačiti, onda ih ipak izuzmu. A to gleda cijela nacija. Halo, ne igrajte se!
    Ta djeca uče vrijedno 8 godina, uče za prijemni, polažu ga jer žele sebi osigurati dobru budućnost temeljenu na znanju, nikome tu nije do zezanja.
    Ako je na zadnjem mjestu nekoliko djece sa istim brojem bodova na dvije deimale upadaju svi. Posljedicno , moraju povecati kvotu. U meduvremenu se pojave zalbe na prijemne i unesu se oni sa pravom prednosti na zadnjem mjestu , i hop-otpadnu oni sa manje bodova do kvote koja je bila na pocetku.
    Znaci, nikad nije ni bilo zamisljeno povecati kvotu da bi netko dobio na lotu ( kad je valjda MIOC dobitak, a sve ostalo cetvrti krug pakla) nego se samo sredivala papirologija u vise faza.

Od razocarane djece koja nisu upala u prvi izbor veca tragedija su ocajni roditelji koji misle da je svijet propao i da nema zivota ako im se dijete mora zadovoljiti drugim izborom.
    Koji je isto odlican izbor, sto je najtragicnije u cijeloj prici.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.07.2024. at 12:21

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ove godine zadni upisani u:
    I. pm 85,38
    V. 80,94
    X. pm 84,27
    II. 78,66
    Koliko vidim ovogodišnji hit je I. gimnazija, kod njih zadnjeupisani ima 1,6 bodova više nego prošle godine,
    skoro su dostigli Mioc.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •