Stranica 299 od 299 PrviPrvi ... 199249289297298299
Pokazuje rezultate 14,901 do 14,903 od 14903

Tema: Gimnazije i srednje škole

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

JKad čitam što pišete, samo ću reći da mi je drago što sam "prerasla" e-dnevnik i ostale novotarije. Sa e-studentom (ili što već sve ima) će se moja ekipa baktati sama.
    Cure, vama sretno sa novim opcijama, aplikacijama...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    JKad čitam što pišete, samo ću reći da mi je drago što sam "prerasla" e-dnevnik i ostale novotarije. Sa e-studentom (ili što već sve ima) će se moja ekipa baktati sama.
    Cure, vama sretno sa novim opcijama, aplikacijama...
    Fala, ne planiram koristit, jedino ako niej nužda da moram

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, slažem se s tobom. Mislim da zbilja radimo medvjeđu uslugu djeci s tim praćenjem djece na svakom koraku, a bome i cijelom društvu. Ima djece s posebnim potrebama, njima treba pomoći, ali ostali bi trebali biti u stanju zapamtiti ili neka si sami zapišu pa doma pogledaju što trebaju. Pun mi je kufer i tablica i kvačica i promjene sučelja na aplikacijama.
    Oh da i to veliku medvjeđu uslugu.
    Dosta mi je sučelja, aplikacija...ne želim ponovno ići u osnovnu školu i da me se bombardira vrlo često bespotrebnim informacijama.Još manje želim bit helikopter koji prati svaki korak, više ne možeš ni smuljat roditelju ako želiš hahaha

Ovih dana sam samo pitala djecu (jer idem na služb.put pa me neće biti): jel treba nekome nešto potpisat i jel trebate pare za nešto kupit za školu?

S tim da sam im rekla prije par godina da me slobodno potpišu za gluparije tipa privole za korištenje fotografija, suglasnosti za izlete i sl. Imam potpis da me može iskopirat svatko tko zna pisat, svoje inicijale.
    Moji su sad 8. razred i 3. srednje, od dogodine oboje srednjoškolci ihaaaj...vrijeme leti...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.09.2025. at 21:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •