JKad čitam što pišete, samo ću reći da mi je drago što sam "prerasla" e-dnevnik i ostale novotarije. Sa e-studentom (ili što već sve ima) će se moja ekipa baktati sama.
Cure, vama sretno sa novim opcijama, aplikacijama...
JKad čitam što pišete, samo ću reći da mi je drago što sam "prerasla" e-dnevnik i ostale novotarije. Sa e-studentom (ili što već sve ima) će se moja ekipa baktati sama.
Cure, vama sretno sa novim opcijama, aplikacijama...
Oh da i to veliku medvjeđu uslugu.
Dosta mi je sučelja, aplikacija...ne želim ponovno ići u osnovnu školu i da me se bombardira vrlo često bespotrebnim informacijama.Još manje želim bit helikopter koji prati svaki korak, više ne možeš ni smuljat roditelju ako želiš hahaha
Ovih dana sam samo pitala djecu (jer idem na služb.put pa me neće biti): jel treba nekome nešto potpisat i jel trebate pare za nešto kupit za školu?
S tim da sam im rekla prije par godina da me slobodno potpišu za gluparije tipa privole za korištenje fotografija, suglasnosti za izlete i sl. Imam potpis da me može iskopirat svatko tko zna pisat, svoje inicijale.
Moji su sad 8. razred i 3. srednje, od dogodine oboje srednjoškolci ihaaaj...vrijeme leti...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.09.2025. at 21:44