Stranica 37 od 298 PrviPrvi ... 2735363738394787137 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 14883

Tema: Gimnazije i srednje škole

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam mlađa. Nisam imala prijemni. Imali smo bodove za natjecanja. Cak i zupanijska, sigurno, jer nisam osvojila nikakve medalje na drzavnim
    Ali ja se ne sjećam da je ikoga to bilo previse briga.
    U razredu je bilo i onih s većim dijelom cetvorkama u oš. Kasnije su svi završili faks.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    kako se sjećate koliko je bodova trebalo pred 30 godina?
    ja se ne sjećam ništa
    znam da sam pisala prijemni iz hrj i stranog jezika
    za kulturu
    u rijeci
    i prošla bez frke
    nikad nisam imala 5,0 (1-7. razred 4 iz tjelesnog, 8. razred 4 iz puške)
    loše radne navike, cijelu osnovnu me spašavala memorija (koju sam tada i potrošila u potpunosti, sada je takva da su film o Dori po meni napravili)
    sjećam se da je prvi tjedan došao prof. fizike na neki drugi sat i tražio da se jave svi koji su prošli s 5 u osnovnoj, od nas 30 (ne znam baš točno broj) mislim da je 3 ili 4 bilo onih koji su došli kao vrlo dobri
    znači u rijeci se moglo u kulturu upisati čak i ako nisi bio odlikaš
    tada
    prije sto godina
    Ja se isto ne sjećam. Druga generacija provincijske šuvarice, mi smo išli u opću 2 godine, a onda se birao smjer u 3.razredu. Upala sam u taj mat infotmatički razred svoje provincijske škole na temelju prosjeka koji nije bio loš, ali ni 5.0. Nije bilo nikakvog testiranja ili sam stvarno jako senilna. Bilo nas je 28 i kad se sretnemo na godišnjicama mature, vidim da je većina ljudi ok, gotovo svi završili kojekakve fakultete i više škole, ali što je važnije, većina je zadovoljna svojim radnim iskustvom. Obični životi, slični kao i moj.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.07.2016. at 22:07

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    klinac mi preodraslo piše za klinca
    to je neka mama kojoj miocaši idu na živce
    hahahah hvala na komplimentu al eto klinac je, znam da zafrkavas al moram se dokazati

[/url] free upload

https://s31.postimg.org/t4lzh4wpn/Bez_naslova.png
    Posljednje uređivanje od Bubica : 04.07.2016. at 09:30 Razlog: izbrisala sliku

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frend ima klinca koji se upisuje i igra se malo s listama - valjda ga to zabavlja. Veli da su dvije najpopularnije škole u gradu Zagrebu Prelog i Lucijanka

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da kod nas u Rijeci i dalje nema psihoze oko upisa.
    nitko, ali baš nitko od roditelja koji sada imaju dijete za upis (a znam ih puno jer sam i sama u toj grupi) nije nezadovoljan niti će se desiti da neki odličan učenik (ne 5,0 nego jednostavno odličan) ostane bez željenog smjera (najgore što mu se može desiti je da ne upadne u jednu već u neku drugu gimnaziju, isti smjer...).
    zaista ne razumijem ono o nedostatku radnih navika učenika kojima su se zalomile 1-2 četvorke...mislim, ne razumijem, iskreno. drago mi je da nam ovdje taj famozni mioc nije opcija.
    ja se uopće ne sjećam da sam ikakav prijemni pisala, generacija 71, za czkuoik, a ako tako kažete sigurno jesam, al psihoze očito bilo nije.
    x

ja sam pisala prijemni i bila negdje 3. u kulturi, a u prvih 10 u matematici.
    dobila 3 boda radi nekog sastavka koji je osvojio prvo mjesto na nekom državnom natjecanju. a na to sam ja totalno zaboravila. dobila nagradno putovanje u sedmom razredu, otišla i...zaboravila. i sjećam se da sam stajala u redu za predat papire za upis i netko mi je u tom redu rekao za te dodatne bodove i onda sam jurila doma po to priznanje srećom, stanovala sam 2 min od škole.

hmmm, moja mama je stvarno malo nemarna bila, sad kad razmislim. aj da sam ja sve to sama, i upise i prijemne i odabir škole i sve, al da baš nimalo sudjelovala nije, sad mi je to totalno čudno

nego, htjela sam vam reći, povijest se ponavlja.

dakle, ja na upisima, prošla i u kulturu i u matematiku, i ne znam što ću. stojim s papirima za upis, jedan red za kulturu, jedan za matematiku, a ja ne znam što ću. dan danas su mi pred očima ti redovi. i, u to dolazi jedan iz mog razreda iz osnovne i staje u red za matematiku, i ja za njim. i upišem matematiku.

a u osnovnoj mi je sve išlo, voljela sam matematiku, išla na natjecanja, al daleko od toga da sam bila neka vrhunska. i da me matematika nešto posebno zanimala uopće. podjednako sam voljela i matematiku i povijest i hrvatski, sve.

i sad, sve isto. ista škola, j je prošao u sve što je prijavio, i ne zna dal da izabere opću ili matematičku. a isti profil kao ja. sve mu ide, išao na natjecanja iz matematike (do županijskih), al voli podjednako i povijest i hrvatski, u stvari podjednako ništa ne voli i ništa ga ne zanima, budimo iskreni, osim izlazaka trenutno. . hrvatski mu je super išao, ima smisla za pisanje, a bome i gramatika mu je odlično išla. i povijest i geografija i sve. bez nekog rada. ajd, fiziku je imao 4, al sve je to isto.

šta vi mislite, ajd malo savjeta. šta bi vi na njegovom mjestu. on jadan ne zna ništa, ja mu savjetujem matematiku, a njega je od svega najviše strah da ne bude neki geekovski razred
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 04.07.2016. at 11:13

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja bih matematičku na njegovom mjestu, pa sve su to gimnazije i ima sve predmete, a više mu može faliti matematika nakon opće, nego opći predmeti nakon matematičke

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je otprilike takav. Ja bih ga stavila u opću, da ne velim klasičnu, on je izabrao matematički. Daleko je od geeka.

tak da ti ja nisam pmetna kaj savjetovati. MM je izgleda bio takav - on se za faks dvoumio između FERa i medicine. I dobar je inženjer, ali mislim da bi bio savršen liječnik

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam kulturu, moji prijatelji iz razreda su matematiku
    neću reći da sam ja bila bolja od njih iz matke u osnovnoj, ali sigurno nisam bila lošija
    ali mojoj mami su rekli (ja se nisam onda uopće o tom raspitivala, zato sad nadoknađujem ) da je kultura gimnazijski program
    i ja sam morala u kulturu

od njih trojice, što su završili matematičku, samo jedan je išao na naš tehnički fax (mislim strojarstvo, možda fer, nisam sigurna)
    jedan ekonomiju, a jedan je završio režiju

i ja bih možda kao Mima, a možda si tu može i dopustiti da ode za ekipom iz razreda
    što god odluči neće pogriješiti

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih matematičku na njegovom mjestu, pa sve su to gimnazije i ima sve predmete, a više mu može faliti matematika nakon opće, nego opći predmeti nakon matematičke
    I ja bih ovako, s istim argumentima. Isto bih savjetovala i svom djetetu, da se nađe u toj dilemi (a lako je moguće da hoće, jednog dana, jer mu sve podjednako dobro ide).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma uostalom pa neka se raspita kakvi su profesori, znam curu koa je tako upisala matematički smjer u Lucijanki, pa je dobila jako strogu profesoricu iz matematike i baš se namučila; onda se prebacila u opću i sad je najbolja u razredu iz matematike

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala na razmišljanjima, tako nekako i ja mislim.

http://www.gimnazija-amohorovicica-r...w=290#mod_news

a pogledajte, ovo tek sad vidim. opća ima samo prvi razred dva sata tjedno informatike.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo kaj vidim - bez premišljanja , matematički

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

matematička

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sad ga zovem, i kažem mu po stoti put - ja bih promijenila prioritet da sam na tvom mjestu. a on kaže - šteta što nisi. ja neću.
    glupo mi je totalno da ima informatiku samo prvi razred.
    a on je taj tip, po meni, više za fer nego za neke humanističke znanosti.
    a šta ja znam, nek radi što hoće.
    kažeš ti aleks da neće pogriješiti.

ajd me utješite, hoće moć upisat fer, a informatiku je imao samo u prvom razredu?
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 04.07.2016. at 12:13

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa za FER se gledaju rezultati matematike i fizike na državnoj maturi, nema informatike na maturi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

ajd me utješite, hoće moć upisat fer, a informatiku je imao samo u prvom razredu?
    a ja opet ne kužim kaj je tu smješno ja sam išla na prijemni iz 2 predmeta kaje sam imala samo prve dve godine, naravno uz veliki sijaset njih koje sam imala sve 4 godine.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    sad ga zovem, i kažem mu po stoti put - ja bih promijenila prioritet da sam na tvom mjestu. a on kaže - šteta što nisi. ja neću.
    glupo mi je totalno da ima informatiku samo prvi razred.
    a on je taj tip, po meni, više za fer nego za neke humanističke znanosti.
    a šta ja znam, nek radi što hoće.
    kažeš ti aleks da neće pogriješiti.

Hoće, zašto ne. Ja kad gledam sve ove gimnazije koje se nude u vašim gradovima, plakala bih, jer kod nas je u ponudi jedna jedincata gimnazija, i to opća. Informatika se nudi samo u prvom razredu, a iz svake generacije izađu barem dva učenika koji uspješno završe FER u Zagrebu. Svaka generacija iznjedri i liječnike, kemijske inženjere, grafičke dizajnere, programere, informatičare, itd. U konačnici, i ja sam uspješno upisala fakultet (i to bez plaćanja, bila sam visoko na listi) i završila ga, iako nam je profesorica iz biologije, koja se tražila na prijemnom ispitu, bila nula bodova, a nisam imala mogućnost prebaciti se u neku drugu gimnaziju. Hoću reći, program i profesori srednje škole su važni, ali u konačnici je najvažnija motivacija studenta.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cvijeto ja sam upisala talijanski u doba kad je postojao predmetni prijemni a nisam ga uopce ucila u srednjoj. Niti sam iz Istre niti sam rodom Talijanka. Moci ce...
    Moj je valjda upao na 1. izbor... I ja bih drugacije te sam to rekla al on bira.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Informatika mu definitivno ne treba za upis na FER

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a ja opet ne kužim kaj je tu smješno .
    smijem se sama sebi i glupom pitanju koje sam postavila, da me utješite :D

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nego jesu li spareni bodovi s ocjenama za Mioc?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cvijeto, preuzmi kontrolu, on ti je za matematički, jel, ako ništa zbog kave nakon roditeljskog .

ne, stvarno, i mom sve ide, ali ipak je na natjecanja išao matematiku, informatiku, kemiju, tehnički...

vjerujem da će lakše sami ako se što preokrene nadoknaditi nešto od općih nego nešto od tih matematičkih predmeta...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i u naše je vrijeme, sjećam se dobro, puno kulturnjakinja hodalo s dečkima iz matematičkih smjerova i iskreno rečeno, tulumi su tih matematičara bili puno bolji i dečki su bili više "frajeri" od ovih par koji su s nama išli u školu. kakvi glupi argumenti, ali eto, meni je to jako dobro ostalo u sjećanju. je li i sada tako ne znam, naravno, ali pokušaj s tim argumentom, možda upali.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma on će upisati matematički, vadi ti mast.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pusti informatiku, ne treba mu za upis na faks (ako ne promijene kriterije :D ) i neće mu nešto puno faliti, sve će to poloviti na faksu.
    Ali vidi matematike. U općoj imaju barem 130 sati matematike manje. I još ako tamo profesori ne pilaju s matematikom jer je to opća gimnazija... I fizike imaju 270 sati manje u općoj. A to mu treba za tehnički faks.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ma on će upisati matematički, vadi ti mast.
    i ja ovako mislim

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ispravljam samu sebe: 135 sati fizike manje.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I moj je ko cvjetin, nib i rjecankin.
    Ja mjesecima navijam za viii, on nece ni cut. Jucer mi je rekao da nek si ju upisem, on ce V.

U miocu bodovi jos nisu spareni? Na listi nam se nista dramaticno ne desava jos.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kad će spariti, ni mi se ne pomakivamo ali očekujem da kad mioc slože da će se možda i pomaknuti

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Pusti informatiku, ne treba mu za upis na faks (ako ne promijene kriterije :D ) i neće mu nešto puno faliti, sve će to poloviti na faksu.
    Ali vidi matematike. U općoj imaju barem 130 sati matematike manje. I još ako tamo profesori ne pilaju s matematikom jer je to opća gimnazija... I fizike imaju 270 sati manje u općoj. A to mu treba za tehnički faks.
    Pa al ako hoce moze sam sjest i naucit. Nisu to spanska sela nego malo tezi zadaci iz onog gradiva koje rade u opcoj.
    Ja sam upisala jezik tako da sam prije prijemnog dva mjeseca sama ucila i na kraju uzela jedine instrukcije u zivotu, 3 ili 4 sata.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

casa, a ne znam, nije baš. mi smo recimo iz matematike učili i derivacije i integrale, kultura nije. a to je malo teže sam sjest i naučit. idem ga opet zvat, poslati ce me kvragu:D

rijecanka, to je bio jedan jedini legendarni razred, ako mislimo na isti razred sve cure iz kulture su bile zaljubljene u njih lol

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma koliko ja znam preko instrukcija program se razlukuje u par cjelina inace samo u obujmu. Ma to moze sam ako mu ide matematika, ima i tutoriala na netu... Mene te za mog uopce ne brine. Ono sjest ce i naucit. U najgorem slucaju cu platit 100 eura instrukcija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

draga moja cvijeto, ja se vidis ne sjećam da sam pisala prijemni, a očito je da jesam, al se tih tuluma dobro sjećam. je li to bio samo jedan razred, to su već derivacije i integrali za mene . ja nisam tada padala ni na matematičare ni na kulturnjake, što gora škola i po mogućnosti da je ne možeš ni završiti, to je meni onda bilo baš napeto, majko moja kad se sjetim...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovo je meni rekla savjetnica s hzz, da je bolja dobra tehnička škola nego opća gimnazija za dijete koje ima sklonost i namjeru nastaviti bilo kakav studij tehnike. Otvorila mi je oči.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U vrijeme usmjerenog obrazovanja je na prijemnima na faksu bilo gradivo samo prvog i drugog srednje, dakle ono što je svima bilo zajedničko.
    Dakle mi smo u MIOC-u u 3. i 4. razredu učili svašta od matematike, ali ništa od toga se nije polagalo na prijemnom ispitu.
    Ne znam kako je to sada na državnoj maturi, baš ću pogledati, ali ne zvuči mi da bi bilo fer da netko iz opće gimnazije ne može položiti višu razinu matematike jer se pojavljuje gradivo koje nije obrađivao. Dakle, čisto sumnjam da je tako.
    A na faksu se sve te matematike i fizike i informatike ionako uče opet od početka - tako da ti eventualno može biti lakše ako učiš nešto što si već učio u srednjoj školi (ili ti ne mora biti lakše, kao meni na FER-u).

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma koliko ja znam preko instrukcija program se razlukuje u par cjelina inace samo u obujmu. Ma to moze sam ako mu ide matematika, ima i tutoriala na netu... Mene te za mog uopce ne brine. Ono sjest ce i naucit. U najgorem slucaju cu platit 100 eura instrukcija.
    Još jednostavnije i jeftinije ti je za svaki predmet platiti po 100 eura instrukcija po godini. Jeftinije ti je od školovanja od kojeg očito nema neke velike koristi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa svakako nije nimalo blesavo platiti pripreme za državnu maturu,

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

U moje vrijeme (upisala mat. gimnaziju '93.) opca je bila zakinuta skoro za cijelo gradivo 4. razreda koje je slusala matematicka (limesi, integrali, derivacije). Na faksu im je to poslije bio problem.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa zar niste to od početka učili na faksu?
    Posljednje uređivanje od Mima : 04.07.2016. at 18:58

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U vrijeme usmjerenog obrazovanja je na prijemnima na faksu bilo gradivo samo prvog i drugog srednje, dakle ono što je svima bilo zajedničko.
    Dakle mi smo u MIOC-u u 3. i 4. razredu učili svašta od matematike, ali ništa od toga se nije polagalo na prijemnom ispitu.
    Ne znam kako je to sada na državnoj maturi, baš ću pogledati, ali ne zvuči mi da bi bilo fer da netko iz opće gimnazije ne može položiti višu razinu matematike jer se pojavljuje gradivo koje nije obrađivao. Dakle, čisto sumnjam da je tako.
    A na faksu se sve te matematike i fizike i informatike ionako uče opet od početka - tako da ti eventualno može biti lakše ako učiš nešto što si već učio u srednjoj školi (ili ti ne mora biti lakše, kao meni na FER-u).
    Nisam ni ja na prijemnom imala derivacije i integrale, ali smo derivacije i integrale odmah primjenjivali pri rješavanju zadataka iz fizike. Pa ti sad to rješavaj ako su integrali u programu matematičke analize tek u drugom semestru.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne sjećam se kako je bilo sa fizikom na faksu. To mi je uvijek bila slaba točka.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa svakako nije nimalo blesavo platiti pripreme za državnu maturu,
    Mima, jedno su pripreme (po meni ponavljanje gradiva), a drugo učenje novog gradiva.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa dobro, ali ne treba mu to gradivo za državnu maturu. Možda na faksu da, ne mogu tvrditi jer se ne sjećam što je bilo sa fizikom na prvoj godini.
    Matematika 1 i 2 su definitivno bile ponavljanje onoga što smo radili u srednjoj, samo na toliko višem nivou da mi znanje iz srednje nije puno koristilo.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cvijeto, neće mu trebati informatika za upis na FER, ali oni koji nisu imali programiranje u SŠ dosta se muče s laboratorijskim vježbama na 1. i 2. godini studija (primjerice, s predznanjem nešto možeš riješiti u dva dana, bez predznanja treba ti dva tjedna). Iako, u pravilu oni koji zapnu, zapnu na matematici, a ne na tim predmetima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam ni ja na prijemnom imala derivacije i integrale, ali smo derivacije i integrale odmah primjenjivali pri rješavanju zadataka iz fizike. Pa ti sad to rješavaj ako su integrali u programu matematičke analize tek u drugom semestru.
    Ovo je i meni ostalo u ne baš ugodnom sjećanju, matematika koja je trebala za fiziku i naročito osnove elektrotehnike bila je naprednija od matematike 1 na faksu. Blažena srednja škola, ali nije mi bilo lagano. Nastavni plan nije bio sjajno koordiniran. Nadam se da je danas bolje, ali ne bih se iznenadila da nije.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam u školi učila osnovne derivacije i integralne ali sam imala društvo iz škola koje su to naprednije učili od nas pa sam to naučila da bi njih mogla učiti, ko i snalaženje u logaritamskim to u običnoj nastavi nismo učili, ali velim mene su spasili drugi iz drugih škola pa sam sve naučila, ujedno u Ruder u smo imali dosta kruzoka u školi ili po domovima/kućama i puno smo pomagali jedni drugima

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne razumijem otkud to da od skolovanja nema korosti. Ono ja sam prof i svakako imam povjerenja u nas skolski sustav i bas zbog toga vjerujem da mi sinak ako zavrsi opcu i ima volje moze sam svladat ono sto ce mu eventualno nedostajat za tehnicki faks. A u slucaju da ne bude islo platit cu mu pomoc ili cu ja sjest s njim ne bude li para. I stvarno mislim da si na krivu osobu reagirala...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem otkud to da od skolovanja nema korosti. Ono ja sam prof i svakako imam povjerenja u nas skolski sustav i bas zbog toga vjerujem da mi sinak ako zavrsi opcu i ima volje moze sam svladat ono sto ce mu eventualno nedostajat za tehnicki faks. A u slucaju da ne bude islo platit cu mu pomoc ili cu ja sjest s njim ne bude li para. I stvarno mislim da si na krivu osobu reagirala...
    Ma nisam ja reagirala na tebe, nego na tvoj stav da je dio matematike koji se uči u završnom razredu matematičke gimnazije pis of kejk i da se to sve nauči iz tutoriala na netu. Mislim da tu griješiš. Jako. To se ne može savladati u 10ak sati instrukcija (to ti je ekvivalent 100 eura). Drugo je ako si ti prof matematike pa ćeš s njim cijelu godinu kontinuirano raditi.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    U moje vrijeme (upisala mat. gimnaziju '93.) opca je bila zakinuta skoro za cijelo gradivo 4. razreda koje je slusala matematicka (limesi, integrali, derivacije). Na faksu im je to poslije bio problem.
    Meni to nije bio ni najmanji problem, iz jezične na FERu, ono, duže sam učila, al savladala sam normalno.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Covjek od 17 godina koji misli upisat tehnicki faks da ne moze sam savladat matematiku koja mu nedostaje za taj faks? Gle ne savrseno nego dovoljno da upise faks... Ako to ne moze onda kako ce na faksu. Desetak sati instrukcija je samo da bude sigurniji. Uzasno me smeta gotovanski mentalitet i meni bi bilo neprihvatljivo da mi kaze da mu netko treba sve ispredavat i pokazat.
    Ja sam upisala jezik koji sam ucila dva mjeseca u toj zemlji i dvije godine na tecaju te dva mjeseca doma sama gramatiku. Gle i tad je bilo ovih pa to nije pis of kejk stava. Al nije to ni nuklearna fizika.
    Inace zar tehnicke fakseve upisuju samo oni iz matematickih gimnazija? Ne, i nekako ne vjerujem da svi ti imaju prof. matematike doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •