Page 47 of 298 FirstFirst ... 3745464748495797147 ... LastLast
Results 2,301 to 2,350 of 14889

Thread: Gimnazije i srednje škole

Forka's Avatar

Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
    kod mog 9

zna dvojicu u razredu iz OŠ, a veli da su mu neka druga dvojica OK. Za profesore kaže da su OK, a najvažnija, iz kemije, za sada mu se sviđa.
    Već i prije sam načula, a sada mi je i on potvrdio da je iz glazbenog stroga. E sada kako će on s tim pojma nemam, ali baš da se u matematičkoj priča ( a to sam čula od jedne roditeljice) o strogom glazbenom. Znam da mi Forka ne može pomoći jer ima glazbeno nadareno dijete. valjda bu to nekako zgural

Haha, najveća frka u MIOC-u ispada glazbeni

EK je prekjučer donijela knjige, sve su super, samo je glazbeni izrauban .
    Kaže mm "izgleda da se iz ove najviše učilo"

Šalu na stranu, reci F. da se slobodno javi Mirakulici, bit će joj drago... Ona je sad ipak među drugašima i jako im je super kad mogu savjetima i tips&tricks-ima pomoći prvašima

Forka's Avatar

Quote Originally Posted by Audrey View Post
    Tako nekako i kod nas, jedino što su dečki ti kojih je deficit.

Inače, kad se raspitivala kod jedne cure iz kvarta koja ide u istu školu o profesorima i predmetima, ispalo je da su najgori predmeti likovni i glazbeni . Ali, to su sad likovna KULTURA i glazbena KULTURA, nije nacrtajmo macu i otpjevajmo pjesmicu, sad tu treba i učiti.
    Audrey, a gdje se upisala Zvjezdica?

Forka's Avatar

Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Eh, ja sam sad morala ići gledati na internet tko je taj Sheldon...

Što se tiče seljenja, sve je dobro označeno ali treba naučiti koliko vremena treba da dođeš do određene učionice. Nije sjajno ali ni strašno. Kod toga je moj mlađi sin u prednosti - oni se u Ruđeru ne sele, nego sjede u jednoj učionici osim kad je nastava u laboratorijima. Rekao je "kao u nižim razredima".

Ali zato nemaju ormariće, a kod starijega uredno imaju. Oprema za tjelesni stoji u školi, ne treba ju svaki put tegliti. Četkica za zube stoji u lockeru, kao i sklopivi kišobran. Kaj još ima unutra, nemam pojma. Baterija za mobitel, kablovinje i slična krama. Eto - sve ima svoje prednosti i nedostatke.

Još nešto - mioc i dalje nema kantinu u funkciji, a Ruđer ima - kaže moj mlađi da je lijepa i dobro opremljena.

Meni je M. rekla da nije uopće problem snaći se, jer su hodnici u različitim bojama, pa tako i učionice imaju šifre po boji i broju

S kantinom je malo veći problem, tko zna kad će se riješiti, na žalost

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by Forka View Post
    Meni je M. rekla da nije uopće problem snaći se, jer su hodnici u različitim bojama, pa tako i učionice imaju šifre po boji i broju

S kantinom je malo veći problem, tko zna kad će se riješiti, na žalost
    Da, nije se problem snaći, problem se probiti kroz gužvu za vrijeme kratkog odmora (tako je govorio moj sin lani u prvom polugodištu, da su se "sudarali" po hodnicima, ali on inače ne voli gužvu pa mu je to išlo na živce).

Kantina - nije mi jasno kako se to godinama ne rješava, pa umjesto teksta moram staviti ovo:

NanoiBeba's Avatar

Haha, najveća frka u MIOC-u ispada glazbeni

EK je prekjučer donijela knjige, sve su super, samo je glazbeni izrauban .
    Kaže mm "izgleda da se iz ove najviše učilo"

Šalu na stranu, reci F. da se slobodno javi Mirakulici, bit će joj drago... Ona je sad ipak među drugašima i jako im je super kad mogu savjetima i tips&tricks-ima pomoći prvašima
    hvala, no moje kumče je 4. razred. Već mu je sve izreferirala.
    Možda jedino ak će trebati pomoć oko glazbenog

da, problem je gužva.
    ja sam pak 4 godine bila u plavom hodniku, u istoj učionici
    Last edited by NanoiBeba; 07.09.2016 at 14:56.

Forka's Avatar

Da, nije se problem snaći, problem se probiti kroz gužvu za vrijeme kratkog odmora (tako je govorio moj sin lani u prvom polugodištu, da su se "sudarali" po hodnicima, ali on inače ne voli gužvu pa mu je to išlo na živce).

Kantina - nije mi jasno kako se to godinama ne rješava, pa umjesto teksta moram staviti ovo:

Moja je društvena, pa joj je to super, putem sretne sto ljudi .

Nije da se kantina ne rješava, naprotiv, ali postoje neke zavrzlame koje nisam baš posve shvatila, tako da to ide dosta sporo i komlicirano .

Forka's Avatar

hvala, no moje kumče je 4. razred. Već mu je sve izreferirala.
    Možda jedino ak će trebati pomoć oko glazbenog

da, problem je gužva.
    ja sam pak 4 godine bila u plavom hodniku, u istoj učionici
    ah, onda ništa

NanoiBeba's Avatar

Quote Originally Posted by Tanči View Post
    A inače, glazbeni u Miocu, hm...
    Profesorica je jako zahtjevna, ali nije problem imati odličan kod nje.
    Samo treba naučit.
    Lani je tražila da nauče prepoznati trideset skladbi i tko je naučio bez problema je napisao test.
    Tko nije naučio taj je dobio jedinicu.
    Lani je nekoliko djece poslala na popravni.
    ajme, već vidim svog na popravnom iz glazbenog

Tanči's Avatar

Moj sin je iz glazbenog zasluženo dobio 4... Da sam ga ja ocjenjivala, dobio bi i manje. Napisao je da je Četiri godišnja doba skladao Mozart... Ufff, noge sam mu htjela iščupati iz ležišta, nakon svih tih godina glazbene škole... sramota! A da nije imao doma prilike slušati i Vivaldija i Mozarta, još se ne bih iznenadila. Slažem se s profesoricom. To su elementi opće kulture.

Da, opća kultura.
    Ove godine ih čeka 50 skladbi i ne znam koliko koncerata.
    Moja je imala 5 iz glazbenog, a nije išla u glazbenu i nisam stekla dojam da je krvarila za tu peticu.
    Zna ona prepoznat i Mozarta, a bome i Armina Van Burena.
    Rozgu i Thompsona ne zna.
    Da, opća kultura.

jelena.O's Avatar

a kod vas klinci u osnovnoj nisu imali isto testove iz skladbi?

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    a kod vas klinci u osnovnoj nisu imali isto testove iz skladbi?
    Naši su takav test iz glazbenog rješavali u prvom razredu, za kaznu jer su bili zločesti

Cathy's Avatar

Moja glazbeni i likovni dobiva tek u III razredu. Kaj vaši imaju sve četiri godine?

babyboys's Avatar

Moj ima prva dva razreda.

Mima's Avatar

U MIOC-u je nekad bauk bila likovna kultura, a danas je vidim glazbena

Mima's Avatar

.. ali zato je problem kantine konstantan

Audrey's Avatar

Audrey, a gdje se upisala Zvjezdica?
    IX opća. Možda i najbolje jer ona ionako nema blage što bi u životu.

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by tanja_b View Post
    Naši su takav test iz glazbenog rješavali u prvom razredu, za kaznu jer su bili zločesti
    kod nas je to standard u svim razredima

Tanči's Avatar

Quote Originally Posted by Mima View Post
    U MIOC-u je nekad bauk bila likovna kultura, a danas je vidim glazbena

Profesorica iz likovnog je genijalna.
    Djeca ju zovu :"Točkica"
    I to zato jer im uvijek da te točkice u e dnevnik pa ih onda taj dan nitko više ne smije ispitivati.
    Ne zapisuje izostanke i inače je jako draga i obzirna prema djeci.
    Ne pegla ih jer kako sama kaže; imaju dosta pritiska i obaveza sa drugih strana.

marta's Avatar

.. ali zato je problem kantine konstantan
    Jesi ti bila kad je Mile držao kantinu? LOL

Mima's Avatar

Ha ha a mi smo profesoricu iz glazbene kulture zvali Pahuljica

Ne sjećam se tko je držao kantinu, znam da ili nije valjala ili nije radila. Sjećam se da su nam nekad donosili pizze šizike izvana.

NanoiBeba's Avatar

Ha ha a mi smo profesoricu iz glazbene kulture zvali Pahuljica
    .
    ajme mima, sada si me podsjetila. I ja sam ju imala

Quote Originally Posted by marta View Post
    Jesi ti bila kad je Mile držao kantinu? LOL
    u moje vrijeme čak nije bilo ni dvorane, a kamoli kantine. Išli smo u Kušlanovu na tjelesni, naravno u drugoj smjeni. Te dane sam bila na cjelodnevnom boravku u Zagrebu

NanoiBeba's Avatar

Quote Originally Posted by larmama View Post
    u moje vrijeme čak nije bilo ni dvorane, a kamoli kantine. Išli smo u Kušlanovu na tjelesni, naravno u drugoj smjeni. Te dane sam bila na cjelodnevnom boravku u Zagrebu
    ni u moje.

a oni koji su imali žensku iz tjelesnog (zaboravila sam kka se zvala) su vježbali tamo odmah na ulazu, u predvorju škole

mi smo išli i na dinamov stadion , mislim, kad je bilo lijepo vrijeme. Imana dvojice profaća se sjećam :9

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by larmama View Post
    i mi na početku nismo imali dvoranu, već povremeno ( baš kad bi lijalo) imali mini učionu za judo), u 4. razredu na ledini pored škole izgrađena nova opčinska dvorana pa smo imali zadnju godinu privilegiju ići na tjelesni u dvoranu u suprotnu smjenu, samo kaj sam ja stanovala i na sasvim suprotnom dijelu grada, a na sasvim suprotnijem išla i na praksu.

cvijeta73's Avatar

meni je najveća komplikacija ova druga smjena, naša oš ima samo jutarnju smjenu i ovo mi je sad totalni kaos.

j ima svaki dan sedam sati, osim srijede, dakle škola mu završava u 20. a trening mu počinje u 20.30, doma je u 23.

on je prije nego što je počela škola tvrdio da nema šanse da će nositi od doma marendu, a nije prošlo ni dva dana, da bi on ipak od doma nosio.

i sad, pojede u 12 ručak. to što nam je ostalo od dan ranije od ručka.
    onda za veliki odmor si kupi sendvič. jer je gladan.
    onda kad mu završi škola, u 20, hoće opet nešto kuhano, spakira si opet ono što je jeo za ručak, što smo kuhali dan ranije.
    onda kad dođe doma u 23 je opet gladan i opet hoće kuhano.
    to mu damo od tog dana.
    dakle, svako kuhanje ručka se sastoji od 3 porcije za j i 3 porcije za nas. jer je i ova mala gladna, bez obzira što jede ručak u školi.

nitko me vjerojatno nije shvatio

hoću reć, nikako da se dobro organiziramo i stalno nešto petljamo.
    imate vi neki sistem?

jelena.O's Avatar

kužimo kaj si rekla, dete je gladno, mada mislim da je bolja varijacija da u školi si pojede ostatke od jučer, pa posle kupi nešto za pregristi

nadam se da škola nije samo popodne, ako je ujutro onda mi idući tjedan daj raport kak se on digne nakon lijeganja u ponoć

Peterlin's Avatar

Quote Originally Posted by cvijeta73 View Post
    meni je najveća komplikacija ova druga smjena, naša oš ima samo jutarnju smjenu i ovo mi je sad totalni kaos.

j ima svaki dan sedam sati, osim srijede, dakle škola mu završava u 20. a trening mu počinje u 20.30, doma je u 23.

on je prije nego što je počela škola tvrdio da nema šanse da će nositi od doma marendu, a nije prošlo ni dva dana, da bi on ipak od doma nosio.

onda kad mu završi škola, u 20, hoće opet nešto kuhano, spakira si opet ono što je jeo za ručak, što smo kuhali dan ranije.
    to mu damo od tog dana.
    dakle, svako kuhanje ručka se sastoji od 3 porcije za j i 3 porcije za nas. jer je i ova mala gladna, bez obzira što jede ručak u školi.

imate vi neki sistem?
    Eh, slično kao i kod vas - gledam da ostane hrane od prethodnog dana da si L. može spakirati (obično je to meso od jučerašnjeg ručka + povrće + šnita integralnog kruha) Često nosi voćni jogurt u boci od 2 dl i bocu od 0,5 l s ledenim čajem ili vodom. Oni u školi nemaju kantinu + ima drot za ravnanje zubi (obje čeljusti) pa mu nije baš ni pekara rješenje jer ne može gristi.
    Mi smo već godinu i pol pretežno na mljevenom mesu i ribi više puta tjedno. On ima samo jutarnju smjenu, pa jede ručak kad se vrati iz škole (najranije dođe oko 13:30, ali češće oko 15h, ovisno o broju sati).

Ima plastičnu posudu za hranu (neku za zamrzavanje, laganu i plitku). Ponekad zimi nosi još i bananu ili kolače (šnitu orehnjače i takve stvari) ali ta dodatna hrana ovisi o rasporedu i broju sati.

* * *

E. je sad krenuo u dvosmjensku nastavu i ovaj tjedan je popodne. On je do sada bio u jednosmjenskoj školi, pa se i mi privikavamo. Nosio je hranu prva dva dana, ali kaže da je kantina ok, pa će nam ipak biti lakše. Jučer je uzeo sendvič od tunjevine. Nosi još i čokoladno mlijeko i pecivo jer mu pred kraj nastave padne šećer, a kantina nije baš iza ugla (ne stigne tamo dok je mali odmor).

Ručak kuham dan ranije ili rano ujutro, ovisno kakav je jelovnik. Često je radnim danom sve iz jednog lonca ili kombinacije varivo + meso, da ne kompliciramo jer dolazimo doma u različito vrijeme. Kompletan jelovnik juha-prilog-glavno jelo-salata-desert je na dnevnom redu isključivo nedjeljom. Jako često je topla večera koju si dečki znaju sami napraviti - kuhaju za večeru njoke s gorgonzolom, carbonaru, prže jaja, prže špek i slično...
    Last edited by Peterlin; 08.09.2016 at 14:00.

Mima's Avatar

ni u moje.

a oni koji su imali žensku iz tjelesnog (zaboravila sam kka se zvala) su vježbali tamo odmah na ulazu, u predvorju škole
    PREKODRAVEC Marija .... muči me to od jutra

NanoiBeba's Avatar

bravo mima.

nama je za sada kaos ujutro - svi četvero se budimo u isto vrijeme (iako objektivno jedna ne mora tak rano) i onda je gužva svugdje, a najviše u kupaonici. Horor da nemre veći biti. Valjda ćemo se uhodati

Forka's Avatar

to mu damo od tog dana.

imate vi neki sistem?

ja te kužim u potpunosti .

i kod nas je uvijek neki kaos.

bez obzira što je sad u jednosmjenskoj.
    naime, u drugoj smjeni je u drugoj školi i tako se nikako potrefit

ne želi nositi užinu kao L. od Peterlin, bube su u glavi, nije lako ni nama, ni njoj

marta's Avatar

Opamete se kad tad. Hocu reci ako se ovaj moj nerazumni opametio pa nosi, svi ce se opametit.

Kanga's Avatar

Well come to the club! Mi imamo dvosmjensku nastavu i u osnovnoj redovonoj i glazbenoj školi tako da, obiteljski gledano, svake školske godine imamo ukupno 12 različitih rasporeda sati u opticaju (dva u redovnoj i dva u glazbenoj školi pa pomnoži s troje djece). Ove godine nam je čak i malo lakše što se toga tiče jer u srednjoj školi barem je početak i kraj nastave svaki dan u isto vrijeme (8-14 h ili 14 do 20 h) i nema izbornog jezika u kontra smjeni, što u osnovnoj nije slučaj.

Ni nemamo naviku ostavljati hranu za drugi dan, tj. nikad je ne ostane (ne znam kuhamo li premalo ili predobro ). Obično u jutro prije posla skuham nešto brzinski (npr. danas mahune) što oni jedu za ručak, a navečer mm nešto opet jednostavno što jedemo za večeru (npr. danas meso na tavu i salatu). Između jedu voća, sira, kruha. Nekad se i sami snađu za ručak – ispeku jaja, skuhaju kupovne torteline, paštu, otvore konzervu slanutka, skuhaju kobasice. Nemaju uvijek idealan obrok, ali u većini slučajeva je ok. Kompletan meni (s juhom i svim) i koda nas je obično samo vikendom.

Kanga's Avatar

Ja još nisam uspjela skužiti ima li kantinu u SŠ. Znam da si je nosio neko voće u školu i dala sam mu za pecivo i jogurt, ali ne znam gdje kupuje.

Inače, uspio je shvatiti da se u njihovoj školi uopće ne održava nastava iz dodatne matematike, što mu je još jedan faktor pljuvanja po toj školi. Ja još uvijek mislim da to nije istina, da je takvo nešto nemoguće u jednoj prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji.

seni's Avatar

cvijeta, skuhate ujutro prije posla.

to mu damo od tog dana.

imate vi neki sistem?
    Ja kužim raspored ali ne kužim što bi ti htjela ? Kuhati više puta
    Činiš mi se super organiziranom. Jedino sto mozes umjesto navečer kuhati jutro. Naravno ako si taj tip. Ja recim mogu dok MM uvijek bira večer.

babyboys's Avatar

Ja ne znam ima li kantine u skoli,ali moje dijete jucer citav dan nije jelo. Ustao je kasnije,pa nije doruckovao,rucak mu nije bio lijep,nakon skole si je kupio pizzu i vecerao u 9- kad je dosao doma. Digo mi je tlak na milijun.
    I mi se navikavamo na smjensku nastavu.

NanoiBeba's Avatar

Ja stalno kuham ujutro. Tako da kafa dođu iz skole uvijek ima necega. Slicno kao i kod kange. Navecer im MM nekaj napravi. Doma uvijek ima voća a barem jednom tjedno specem neki jednostavni kolač.
    Za dorucak mu sada uglavnom pecem jaja, jer si mislim da ga to najdulje drzi sitim. I zeli nositi sendvic u skolu.
    Nama je mladja problem, jede samo "gluposti"

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by Kanga View Post
    Ja još nisam uspjela skužiti ima li kantinu u SŠ. Znam da si je nosio neko voće u školu i dala sam mu za pecivo i jogurt, ali ne znam gdje kupuje.

Inače, uspio je shvatiti da se u njihovoj školi uopće ne održava nastava iz dodatne matematike, što mu je još jedan faktor pljuvanja po toj školi. Ja još uvijek mislim da to nije istina, da je takvo nešto nemoguće u jednoj prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji.
    kantina ima, navodno sendvič je 10kn,ali da je gužva, reko mi moj danas (nisu imali prvi sat) DA JE u pekari ujutro bilo preko 100ljudi.dodatnu moj iz matke Nema jer je uzrok dodatni njemacki

Forka's Avatar

Ja stalno kuham ujutro. Tako da kafa dođu iz skole uvijek ima necega. Slicno kao i kod kange. Navecer im MM nekaj napravi. Doma uvijek ima voća a barem jednom tjedno specem neki jednostavni kolač.
    Za dorucak mu sada uglavnom pecem jaja, jer si mislim da ga to najdulje drzi sitim. I zeli nositi sendvic u skolu.
    Ja ne bih mogla kuhati ujutro ni da mi netko životom prijeti

Forka's Avatar

Forka's Avatar

Sorry, otiš'o post dvaput :D

jelena.O's Avatar

ma daj bar usput možeš malo i do rode

Tanči's Avatar

Kod nas kaosa nema.
    Ujutro se prvi ustaje muž pa probudi malu.
    On joj napravi doručak jer je gladna čim oči otvori.
    Spremi se i ide na bus.
    Tada ja ustanem i imam kupaonu samo za sebe
    Mala iz škole dolazi uglavnom oko 15,30 i tata ju čeka s ručkom koji sam ja skuhala dan ranije, nekad i ujutro.
    Za večeru nešto pripremim ja.
    Triput tjedno ima trening do pol 21,30 i to ju tata vozi i čeka.
    U školu si obavezno nosi vodu ili sok, a od nošenja klope je odustala.
    Kupi si nekaj u Mlinaru ili Dubravici (ostale pekarnice zaobilazimo)
    Uglavnom, meni je super od kad je muž u penziji i većinu brige oko male obavi on.

jelena.O's Avatar

kod nas uvijek kaos

Peterlin's Avatar

Ja radim od 7 pa mi isto nije špica filma kuhati ujutro, aliiiii ima hrane koja ne valja ako je od jučer. Obično ujutro pržim meso na naglo (jučer je bila piletina s curry-jem), a varivo skuham dan ranije.

Danas ujutro sam se pretrgla - otvorila konzervu slanutka i konzervu leće i napravila salatu s malo luka i bučinim uljem. Filete soma u pivskom tijestu ispržila sam sinoć, ohladila na plitkom tanjuru i frk u frižider. Tako izgleda kuhanje ujutro. Krumpir salata - isto, ali krumpir se na brzinu skuha u ekspres loncu, ohladi u hladnoj vodi i dalje je isto. Čak znam staviti lonac da se kuha (uz timer) i vratiti se u krevet na još pet minuta, počešati mužu leđa i slično .

Ponekad ujutro skuham bezglutensko tijesto s brokulom po sistemu - to na peć, a ja u kupaonicu. MM je prvi u kupaonici, pa ja obično te kuharske poslove odradim u pidžami što je dvostruko spretno - ne zasvinjim se i ne pokupim kuhinjske mirise na dnevnu odjeću. Kad mm izađe, ja uletim u kupaonicu, a on pripremi doručak - kava, čaj, jogurt... za sve osim eventualno za mlađeg sina ako ima školu popodne, pa ustane tek kad mi ostali odemo.

Za jutarnje i kasnovečernje kuhanje zakon je ekspres lonac, oštri ribež za povrće, doooobri noževi i dobra teška tava + mrežica protiv špricanja i poklopac. I otrovne kuhinjske maramice da se na brzinu može radna ploha i peć dovesti u red. Ali ujutro kuham samo hranu koja loše podnosi stajanje.

NanoiBeba's Avatar

meni je lakše kuhati ujutro. ali su to uglavnom neka jednostavnija jela - imam ih par koje vrtim. i kuham usput, dok radim doručak, hranim mačka, vadim suđe iz suđerice, vješam veš - ok , nije da MM ne uskače. U svemu osim u kuhanju, ali je onda on zadužen za večeru.

Oboje djece ujutro i doručkuju, to je ostalo iz doba jaslice - jednostavno sam ih natjeravala da doma nešto pojedu. sada čekam naranče - pa će mi trebati još više vremena ujutro jer im i cijedim sok. Uglavnom, kad dođem na posao, treba mi neko vrijeme da dođem k sebi od tih jutarnjih kućnih poslova

Kanga's Avatar

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    kantina ima, navodno sendvič je 10kn,ali da je gužva, reko mi moj danas (nisu imali prvi sat) DA JE u pekari ujutro bilo preko 100ljudi.dodatnu moj iz matke Nema jer je uzrok dodatni njemacki
    ni moj nije imao prvi sat, jesu to oni u istom razredu??

ne, vjerojatno nisu - moj ima pojačanu (NE dodatnu) matematiku pa nije mogao uzeti drugi strani jezik (što mi je jako žao jer prestaje s talijanskim kojeg je učio 5 godina u OŠ).

Peterlin's Avatar

meni je lakše kuhati ujutro. ali su to uglavnom neka jednostavnija jela - imam ih par koje vrtim. i kuham usput, dok radim doručak, hranim mačka, vadim suđe iz suđerice, vješam veš - ok , nije da MM ne uskače. U svemu osim u kuhanju, ali je onda on zadužen za večeru.

Oboje djece ujutro i doručkuju, to je ostalo iz doba jaslice - jednostavno sam ih natjeravala da doma nešto pojedu. sada čekam naranče - pa će mi trebati još više vremena ujutro jer im i cijedim sok. Uglavnom, kad dođem na posao, treba mi neko vrijeme da dođem k sebi od tih jutarnjih kućnih poslova
    Zapravo slično... jedino kod nas nije u igri sok za djecu nego frape.

Imam sreće što moja djeca i muž vole jesti žlicom pa ih je lako nahraniti. A kod nas je mm isto uglavnom dežurni za večeru, pogotovo one dane kad ja imam svoj fitness, a ja uskačem kad on ode obići mamu. Ali to sve rjeđe treba jer djeca se za večeru uglavnom sama pobrinu. I nisam bez razloga napunila špajzu ciganskim grahom, đuveđom, šalšom i kiselim krastavcima. To spašava nakuhavanja i za ručak i za večeru.

X
    da nam prehrana o tom ovisi jeli bi samo sendviče

Sorry, otiš'o post dvaput :D
    trebalo je to 2x naglasiti

cvijeta73's Avatar

lol aleks. da bi riječ rekla. nikad nisam ništa osim kave ujutro skuhala :D