Stranica 64 od 298 PrviPrvi ... 1454626364656674114164 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 14858

Tema: Gimnazije i srednje škole

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost nema ti to nikakve veze s kurikulumom. Ljudi su jako u zabludi kada misle da će novi kurikulum tu nešto bitno promijeniti. Ključna je osoba učitelja, oni koji daju učenicima da biflaju udžbenike radit će to i dalje neovisno o nastavnom planu/kurikulumu.
    Istina.

A to se najbolje vidi kod učenika koji imaju IP, koji bi mogli savladati gradivo bez problema da im se prilagode metode, ali u osnovnoj školi tek je manjina kadra educirana, a još manji broj zainteresiran za to.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranu osnovnoškolski kriteriji (o njima znam već i više nego što bih htjela znati ), ali stvarno me zanima kako su se snašli srednjoškolci (odnosno gimnazijalci, imam dojam da su takvi ovdje u većini), kakav je uspjeh na kraju 1. razreda, kako su generalno zadovoljni školama koje su upisali? Dojmovi su vjerojatno drukčiji sada nego nakon prvih mjesec dana...
    Ja cu ti rec za tvoju skolu :D
    U matematickom razredu nitko nije prosao s 5,0,samo troje s 5. Moj sa 4,0. Do kraja je bilo cupavo, s latinskim pogotovo, ima 2.
    On je zadovoljan skolom, ekipom, razrednikom...
    Nezadovoljan ke samim sobom. Jer zna da je mpglo bolje, pa se vec sad nabrijava na drugi razred.

Ja sam zadovoljna I s njim. Uz treninge svaki dan I sve ostalo, super je. Tim vise sto smo pred kraj godine imali jednu vrlo emotivno iscrpljujucu obiteljsku situaciju u kojoj smo se svi, pa I on, jako potrosili.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam zanima li vas, u razredu mog "prvašića" 12tero djece ima 5,0.
    Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu ti rec za tvoju skolu :D
    U matematickom razredu nitko nije prosao s 5,0,samo troje s 5. Moj sa 4,0. Do kraja je bilo cupavo, s latinskim pogotovo, ima 2.
    On je zadovoljan skolom, ekipom, razrednikom...
    Nezadovoljan ke samim sobom. Jer zna da je mpglo bolje, pa se vec sad nabrijava na drugi razred.
    E, ovo mi je baš zanimljivo.
    Dvije - po općem mišljenju najelitnije Zg škole - isti tip gimnazije po usmjerenju, koliko sam pohvatala, isto usmjerenje unutar gimnazije (matematičko). Programi su isti, satnica je ista.
    Kako je moguće da u jednoj školi tako puno djece u jednom razredu prođe s odličnim (i to čak s 5,0), a u drugoj samo troje?
    Ne prihvaćam ideju da su u jednoj školi djeca "bolja" ili ambicioznija od druge, jer obje te škole, koliko znam, upisuju vrlo marljiva i ambiciozna djeca. Dakle, razlike među djecom smatram zanemarivima.
    Je li moguće da u jednoj od tih škola profesori naprosto treniraju strogoću? Ili se radi o nečem drugom?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moguće, kriteriji su od profaća do profača stvarno različiti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dvije - po općem mišljenju najelitnije Zg škole - isti tip gimnazije po usmjerenju, koliko sam pohvatala, isto usmjerenje unutar gimnazije (matematičko). Programi su isti, satnica je ista.
    Kako je moguće da u jednoj školi tako puno djece u jednom razredu prođe s odličnim (i to čak s 5,0), a u drugoj samo troje?
    Ne prihvaćam ideju da su u jednoj školi djeca "bolja" ili ambicioznija od druge, jer obje te škole, koliko znam, upisuju vrlo marljiva i ambiciozna djeca. Dakle, razlike među djecom smatram zanemarivima.
    Je li moguće da u jednoj od tih škola profesori naprosto treniraju strogoću? Ili se radi o nečem drugom?
    Svaka batina ima dva kraja. Doznala sam od razrednice (tj pouzdanog izvora, jer moj sin ništa o tome nije rekao) da su u nekim razredima učenici sustavno izostajali s nastave u dane kad su bili testovi ili planirana ispitivanja, jer im se čini da je bolje imati neopravdane sate nego pokvariti ocjene. To mi je bacilo baš ružnu sliku i na učenike koji to rade i na roditelje koji svojoj djeci višekratno pravdaju takve stvari. Moj sin nije to ni pokušao jerbo se ne bi dobro proveo....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.06.2017. at 21:31

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što se tiče Mioca, tamo sigurno nema labavo.
    U razredu od moje male dvoje ima 5,0 ali svi ostali su odlični, mislim da je svega dvoje-troje prošlo s vrlo dobrim, a manje od toga nitko.
    Profesori, bar ovi koji mojoj kćeri predaju su svi od reda jako strogi i zbilja puno traže.
    Matematiku, kemiju, fiziku, povijest, latinski, hrvatski pa i glazbeni predaju sve jako zahtjevni profesori.
    Za izostanke ne bih znala, ali na roditeljskom nije rečeno da su se povećali, a ni kći mi nije ništa slično ispričala.
    Iako ne vidim svrhu izostajanja s testa kad ga opet moraju pisati i ne znaju što će pisati tako da...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa uvijek mogu pitati kaj je bilo u ispitu

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Od mog T najbolji frend iz os ide u mioc, isto mat smjer.
    Kaze da kad vidi koliko je T ucio ove godine, drago mu je da nije otisao u petu. Mali je prosao, naravno, s odlicnim.

Ovog markiranja testova ima u svim skolama, nemojte se zavaravati da su peta I mioc ikakve iznimke.

Osim toga, ajmo bit iskreni, svi smo nekad markirali, zasto mislite da vasa djeca nikad nece ili da cete vi za to znati? Naravno, ako ne izmakne (njihovoj) kontroli :D

A sto se kriterija tice, T razrednik je prije radio u drugoj skoli I kaze -sto je ovdje dobar, tamo je bio odlican. Oni od ovog profila djece traze jednostavno vise od prosjeka.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tanci, naravno da znaju sto je u testu bilo I naravno da je ponovljeni test vrlo slican prvom. Uvijek I oduvijek. Cak I u miocu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i kod mojeg neki (uvijek isti) markaju neke značajnije testove, ali veli raska kak oni imaju nešto preko hiljadu izostanka, a jedna razred i preko 2.5 tisućice pa si zamislite , ( to je cca 100 po učeniku, a nisu baš svi ni bolesni), recimo moj je imao na bolest skoro isto ko i za natjecanja izostanka, sve skupa manje od 40sati

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kumin sin je maturant u V i veli da za sad je sve ok kaj je polagal

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Možda su u MIOC-u strogi i zahtjevni ali "normalni", tj. upravo nema toga što kažeš - profesora koji treniraju strogoću, profesora kod kojih je "nemoguće" imati pet.

Možda imaju jasno postavljene kriterije.

MIOC je još u moje predhistorijsko vrijeme bio jako liberalna škola, sa stvarno dobrim odnosom između profesora i učenika. Meni je to recimo najupečatljiviji dojam i najveća vrijednost te škole.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem mimu

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Pa uvijek mogu pitati kaj je bilo u ispitu
    Da, i?
    Kaj to vredi kad ima po deset grupa pitanja i ne znaš kaj ćeš dobiti.
    Jedino ako znaš svo gradivo ti je svejedno koju ćeš grupu dobiti.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    zasto mislite da vasa djeca nikad nece ili da cete vi za to znati? .
    pa radi e-dnevnika. na mail iste sekunde dobiješ kad fali na nastavi. jadna djeca :D

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Možda su u MIOC-u strogi i zahtjevni ali "normalni", tj. upravo nema toga što kažeš - profesora koji treniraju strogoću, profesora kod kojih je "nemoguće" imati pet.

Možda imaju jasno postavljene kriterije.

MIOC je još u moje predhistorijsko vrijeme bio jako liberalna škola, sa stvarno dobrim odnosom između profesora i učenika. Meni je to recimo najupečatljiviji dojam i najveća vrijednost te škole.
    Točno, ali ocjene se u Miocu ne poklanjaju.
    Nikome i nikada.
    Već sam pisala da je moja imala iz dva predmeta 4,3 prosjek i nisu joj dali šansu da odgovara za 5.
    Da jesu, vjerujem da bi uspjela.
    Zato jer taj mali pad u ocjenama se dogodio u vrijeme kad maloj nije bilo dobro.
    Dobrih dva- tri mjeseca ona nije bila dobro, ali se borila i izborila ovako kako je.
    Mogla sam tražiti IP, ili nešto drugo ili treće jer ima pravo na to i tada bi, pretpostavljam i te četvorke postale petice, ali nisam.
    Isto kao što nisam ni doplatak, ni invaliditet tražila.
    Nisam nemajka, dapače.
    Mala mi nije dala i ja njene želje poštujem.
    Ne slažem se s tim u dubini duše, ali joj se ni ne suprostavljam.
    Sutra leti zrakoplovom i sad pričamo o tome kako bih ja morala upozoriti osoblje, a ona meni- ne!
    Imat će ljubičastu narukvicu i prijateljicu uza se i ne želi da ja ikome govorim o bolesti.
    Ok, ne slažem se, ali ću ju poslušati.
    To je tak.
    Možemo mi ovdje pisati svašta, ali je na kraju kako oni odluče i naprave.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i?
    Kaj to vredi kad ima po deset grupa pitanja i ne znaš kaj ćeš dobiti.
    Jedino ako znaš svo gradivo ti je svejedno koju ćeš grupu dobiti.
    zadaci su više man je tematski, možeš ti imat i grupu za svakog klinca ak treba, ali mala je razlika u srži

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa radi e-dnevnika. na mail iste sekunde dobiješ kad fali na nastavi. jadna djeca :D
    ne iste sekunde nego sutradan,
    naša je raska obećala da će slati samo jednom roditelju taj mejl, smijem li reći da sam se nadala da neću biti ta ( u osnovnoj nisam htjela sa šalju te mejle) i sad sistem šalje roditeljima ( 2x mejl) s time da meni muž ponekad znao prosljediti i svoj, pa sam ga izribala i ne šalje više.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Točno, ali ocjene se u Miocu ne poklanjaju.
    Nikome i nikada.
    Već sam pisala da je moja imala iz dva predmeta 4,3 prosjek i nisu joj dali šansu da odgovara za 5.
    Da jesu, vjerujem da bi uspjela.
    Zato jer taj mali pad u ocjenama se dogodio u vrijeme kad maloj nije bilo dobro.
    Dobrih dva- tri mjeseca ona nije bila dobro, ali se borila i izborila ovako kako je.

Sutra leti zrakoplovom i sad pričamo o tome kako bih ja morala upozoriti osoblje, a ona meni- ne!
    Imat će ljubičastu narukvicu i prijateljicu uza se i ne želi da ja ikome govorim o bolesti.
    Ok, ne slažem se, ali ću ju poslušati.
    To je tak.
    Možemo mi ovdje pisati svašta, ali je na kraju kako oni odluče i naprave.
    sad kolko je to dobro, mislim da bi trebali znati
    ali ćemu služi ljubičasta narukvica ( ona koja se ne vozi avionom)?

ni u 10. se ne poklanjaju ocjene, čak štoviše iz nekih predmeta ak imaš prosjek x.46-x.60 moraš odgovarati da bi dobio ocjenu x+1
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.06.2017. at 11:12

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u nekim predmetima su profači odmah rekli kaj je za njih znanje , pa možeš ti imat prosjek kolki hoćeš ali ćeš ocjenu dobiti po određenom elementu

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zadaci su više man je tematski, možeš ti imat i grupu za svakog klinca ak treba, ali mala je razlika u srži
    Ako znaš gradivo, da.
    Ali ako ne znaš ništa ti neće pomoći.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

u nekim predmetima su profači odmah rekli kaj je za njih znanje , pa možeš ti imat prosjek kolki hoćeš ali ćeš ocjenu dobiti po određenom elementu
    Kakvom elementu?!?
    Ocjena se ne može zaključiti niža od prosjeka, a ako netko ima 4,3 prosjek onda itekako ima znanje, samo je pitanje; ima li možda za odličan ili ipak samo vrlodobar.
    Ništa drugo.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas u osnovnoj je iz geografije zaključivala na x.5 nižu ocjenu ako je radne bilježnice bilo 5, a test dva npr. 3,5 i dobiješ tri.. na to je vjerojatno mislila

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je tako nekako kak veli ninochka , recimo kod jedne takve profe su biti zadaci, pa posle teorija ( sve ostalo je nebitno- zalaganja, bilježnica itd), a vjeruj mi da se iz sporednih elemenata može navuć lijep prosjek
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.06.2017. at 11:40

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naletila sam negdje na podatak da je za sportski razred prirodoslovne gimnazije u prelogu prag 67, a "obična" gimnazija nema navedeni prag? je li moguće da jedan razred ima, ostatak gimnazije ne? zna li netko iz prve ruke?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    naletila sam negdje na podatak da je za sportski razred prirodoslovne gimnazije u prelogu prag 67, a "obična" gimnazija nema navedeni prag? je li moguće da jedan razred ima, ostatak gimnazije ne? zna li netko iz prve ruke?
    Prag možeš naći za prošlu škg, ali za ovu prag ovisi o BROJU PRIJAVLJENIH UČENIKA i ničem drugom.

Lani je na upisi.hr bilo korisnih materijala, potražit ću.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.06.2017. at 12:26

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, tu ima nešto o bodovima potrebnim za upis: https://www.upisi.hr/docs/Broj_bodov...h_za_upis_.pdf

Krovna stranica je ovdje: https://www.upisi.hr/upisi/
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.06.2017. at 12:28

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tenks, znam za sve te stranice, ali tamo ne piše PRAG, samo najmanji broj zadnjeg upisanog. Ako si ispod praga ne možeš se ni prijaviti, iako bi upao zbrojeći sportske i školske bodove recimo

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ne iste sekunde nego sutradan,
    naša je raska obećala da će slati samo jednom roditelju taj mejl, smijem li reći da sam se nadala da neću biti ta ( u osnovnoj nisam htjela sa šalju te mejle) i sad sistem šalje roditeljima ( 2x mejl) s time da meni muž ponekad znao prosljediti i svoj, pa sam ga izribala i ne šalje više.
    ne. e-dnevnik automatski šalje mail odmah. a ocjene vidiš nakon 48 sati.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    tenks, znam za sve te stranice, ali tamo ne piše PRAG, samo najmanji broj zadnjeg upisanog. Ako si ispod praga ne možeš se ni prijaviti, iako bi upao zbrojeći sportske i školske bodove recimo
    Pa očito žele spriječiti da se upisuje netko sa lošijim ocjenama, a puno sportskih bodova. Koliko znam, to je potpuno isti program kao gimnazija.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

npr. i ŠPUD koji ima prijemni ima bodovni prag za školske ocjene (koji je niži, 58 bodova)

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam razlog, očito, samo pitam zašto normalna prirodoslovna nema prag... mislila sam da sam ga propustila

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Očito im ne treba .. imaju li druge škole definirani prag?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Neke skole imaju prag , neke nemaju. Nema pravila .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, baš gledam, zanimljivo. Npr. vidim da je prag u osmoj gimnaziji 77 bodova! Prilično čudno i bezveze.

Ali moram ovo reći kćeri, ona doživljava kao osobnu uvredu to da se u neke škole ne možeš upisati ako nemaš 5.0 sve četiri godine

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da, baš gledam, zanimljivo. Npr. vidim da je prag u osmoj gimnaziji 77 bodova! Prilično čudno i bezveze.

Ali moram ovo reći kćeri, ona doživljava kao osobnu uvredu to da se u neke škole ne možeš upisati ako nemaš 5.0 sve četiri godine
    Ne znam sto bih ti rekla za te pragove. Imaju ih i strukovne skole. Neke strukovno umjetnicke ( koje imaju i prijemni ) su digle ove godine prag za skoro 10 bodova.
    ( to mi je tek nevjerojatno, ali ocito imaju navalu pa si to mogu priustiti da smanje pritisk prijava)

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je očito podložno mijenjaju iz godine u godinu, ali ja im baš ne vidim smisla. pogotovo što se neke dvije osnovne mogu razlikovati kao nebo i zemlja, a djeca izlaze s istim znanjem s 4,0 i 5,0. tko nema afiniteta za matematiku sigurno neće u mioc pa taman da sa 62 boda može upasti

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ne. e-dnevnik automatski šalje mail odmah. a ocjene vidiš nakon 48 sati.
    meni dođe sutradan da je izostao, ocjene vidim isti čas jer idem prek njegovog računa

sirius kam tvoj planira?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.06.2017. at 13:31

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni za izostanak isto, uglavnom, dođe idući dan, pogotovo kad je škola poslijepodne

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma svima je izostanak slijedeći dan ako ga dobivaju, bez obzira kad je škola
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.06.2017. at 14:15

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam sto bih ti rekla za te pragove. Imaju ih i strukovne skole. Neke strukovno umjetnicke ( koje imaju i prijemni ) su digle ove godine prag za skoro 10 bodova.
    ( to mi je tek nevjerojatno, ali ocito imaju navalu pa si to mogu priustiti da smanje pritisk prijava)

Da, to je glavni razlog zašto je ŠPUD ove godine drastično povisio bodovni prag...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jasan mi je bodovni prag za škole koje imaju neki posebni prijemni, ali za ove koje nemaju ..? Teoretski - što da se u taj Tituš ne prijavi dovoljno djece sa >76 bodova, oni ne bi upisali djecu?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tituš je mala škola, oni upisuju samo tri razreda godišnje i prebukirani su ionako. Zadnji upisani lani je imao preko 79 bodova, a razredi su po 28, 29 djece. Tako da.... postavljeni je prag i prenizak zapravo.
    Moj se mislio prijaviti app, ali vidim da ni ne treba. On ima 76,nešto bodova.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa zato i kažem teoretski, nikad ne znaš, može i prestati biti popularna. (zapravo mi i nije jasna popularnost te škole)

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije ni meni bila, ali sad kad vidim iznutra bolje razumijem. Jako je topla škola, profesori se trude i brinu, vrlo brzo znaju svu djecu i uključuju ih u aktivnosti škole... moj je dojam onako da je to najbliže produžetku osnovne škole. Za bilo koju drugu škola čula sam svega i dobrog i lošeg, ali ni za jednu ništa slično ovoj. Djeca imaju snažan osjećaj pripadnosti školi, brzo je zavole, jako su homogeni i atmosfera je ugodna. Šteta što je samo za hiperodlikaše.
    Još nešto, upisuju se tu i djeca koja nisu iz Zagreba, ima ih nekoliko u razredu naše donedavno prvašice, tako da je konkurencija još veća od samo zagrebačke.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije mi to s pragom jasno svejedno... kaj znači žele spriječiti navalu? upisuju koliko upisuju. ne sjede im na glavi ovih 300 što su ispod crte

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Tituš je mala škola, oni upisuju samo tri razreda godišnje i prebukirani su ionako. Zadnji upisani lani je imao preko 79 bodova, a razredi su po 28, 29 djece. Tako da.... postavljeni je prag i prenizak zapravo.
    Moj se mislio prijaviti app, ali vidim da ni ne treba. On ima 76,nešto bodova.
    Prošle godine je prag za neke u Ruderu bio 70 bodova, a zadnji upisani je imao iznad 75

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prošle godine je prag za neke u Ruderu bio 70 bodova, a zadnji upisani je imao iznad 75
    X

Moj sin je tamo. Zahtjevna je škola. Ali ne radi se samo o bodovima bilo kakvim, oni boduju određene predmete tipa matematika, fizika i tehnička kultura jer im ne trebaju klinci koji prosjek dižu na glazbenoj i likovnoj kulturi, a iz fizike imaju 3.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa normalno, sve škole boduju određene predmete. Pitanje je samo kako oni uopće imaju pravo postavljati takve pragove, sve OK dok je to teorija, ali da se stvarno dogodi da im se ne javi dovoljno djece sa bodovima iznad praga, to stvarno ne bi imalo smisla (posebno ovako visok prag kao u tom Titušu)

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zaato mioc ima prag? I zasto to nikog ne smeta?
    Meni vec lagano ide na neku stvar elitiziranje tog mioca na ovom forumu. I onda pete odmah iza njega. Osma je zahtjevna skola, upisuje samo 3 razreda, daje vrhunsko opce znanje, jer vjerovali ili ne, ne zele svi odlikasi u matematicke I informaticke smjerove. I osma je lani imala zadnjeg upisanog s vise bodova nego peta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •