Engleski ima 5-6 predmeta na stranom jeziku,,francuski samo 2... npr.nije lako naći profesora matematike sa znanjem francuskog,,dok engleski znaju i oni koji ga nisu studirali... francuski je obično u kombinaciji s predmetima kojo su se mogli dvopredmetno studirati na Filozofskom (npr.povijest, filozofija,,sociologija...)
Tamo gdje ima puno cura!
(Njemu je problem uvjezbavanje i pisanje ( iako mu je shvacanje i logika savrsena).
Sve sto zahtjeva pisanje formula i matematickih zadataka. Zapravo sve sto u procesu ucenja zahtjeva memoriranje pisanjem i vjezbom .
Memoriranje detalja sjedeci na satu ( iako izgleda kao da radi desetu stvar ) nikad mu nije bio problem. U stanju zapamtiti i najsitniji detalj.
Tako da zapravo nismo imali neki izbor obzirom na kolicinu bodova. Otpalo je sve sa puno matematike i tehnickog crtanja , a zdravstvo i obrti ga nikad nisu zanimali. Uglavnom, budemo vidjeli...)
a to je jedna od rijetkih skola koja ima i psihologa u strucnoj sluzbi, pa tako ...
Posljednje uređivanje od sirius : 08.07.2017. at 10:15
Ni mi nismo imali veliki izbor s obzirom na bodove - 60.04
Isto htio račun.tehničar ali ne ulazi...
Ostalo ga ne zanima, osim kemije a ni tamo gdje ima kemije ne može zbog malo bodova.
A ekoloski tehnicar u Prelogu? U moje vrijeme je to bio eksperimentalni program, sad je dosta dobar navodno. A ima dosta kemije
Moga dosta dugo drži želja za vojnu i studiranje preko njih, pa eto - nek' ide u Teslu...moći će dalje za ono što njima bude trebalo
Mogu, ako su te četvorke u 7. i 8. razredu kada u izračun ulaze inocjene iz 6 predmeta ( hrvatski, matematika i strani jezik za sve skole i jos tri ovisno smjeru)
Zar nije jedna četvorka u 7 ili 8 razredu iz hrv=1 bod manje
Napisala je da je imao dvije četvorke![]()
To je previse bodova za dvije cetvorke u 7 i 8 razredu.
Moguce da je jedna bila u 5. ili 6. , a druga u 7.ili 8.
Sirius, komercijalist je smjer u ekonomskoj?
Mislim da se nisam sa svojim prvasem prijavila ovdjeupisuje Lucijanku opci smjer. Htio je matematicki ali je usfalilo bodova, jako im je porastao rejting ove godine, ocito.
Kaj ja znam kako je moguce. Prenosim info od njih dvojice. Mali valjda zna koliko je bodova imao I kakve ocjene. Dalje se ogradjujem.
Jao koji, koji?mozes i na pp
Da, nama s Crnomerca je Lucijanka zapravo nedaleko.
Trgovacka je gdje? Mislila sam da je u sklopu ekonomske.
Aaa, nisam dobro procitala, mislila sam da je obrisao izbor jer se netko tamo upisao.![]()
Pun ti je inbox, ne prolazi odgovor. Poslije cu, kad ispraznis.![]()
Moja je. Tj. nadam se da je. Liste su u podne zakljucane, ali na upisi.hr pise da ce konacni poredak biti 13.7.
Ako je ona 18. iznad crte, trebala bi upasti, je li tako?
Naravno. I moj upada, 11. Iznad crte i ne ocekujem probleme. Jako je sretan.![]()
Cestitam, Barbi! Koju je skolu odabrao?
I moja curka je jako sretna. U zeljenoj skoli je vec nasla i prijateljicu, upoznale su se na prijemnom.
Moj je upao i vec ima organiziranu listu virtualnih poznanika ( na nekoj mrezi) koji idu u istu skolu.
Lucijanka, opci smjer. On zna dvoje iz svoje skole koji su htjeli tamo ali ne zna jos u koji smjer. Ali viber grupa u koju ga je netko ukljucio je jako aktivna i on vec "poznaje"nove skolske kolege.
Čestitam! Drago mi je da su djeca upala kam su htjela.
Evo malo statistike
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...zreda/6348634/
A što se događa od danas u podne do 13.7.? Ja sam shvatila (očito krivo), da je to vrijeme za potpisivanje prijavnica koje se onda evidentiraju u sustavu, za kompletiranje lista u smislu onih mjesta koja su već unaprijed rezervirana (npr. u 4. gimnaziju upisuju 84 učenika, ali su odmah oduzeli 4 mjesta i na oglednoj listi uvjete je uvijek imalo 80 učenika). Ili za klasičnu, na kojoj su 4 mjesta ostavljena za ponavljače, ali ta 4 mjesta se niti ne računaju u tablici...