Stranica 9 od 298 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 14861

Tema: Gimnazije i srednje škole

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Norijada je u srijedu, 20.5. kad je zadnji dan nastave maturantima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok,
    moj ide sam ( s sestrom) idu u grad taj dan nema škole, Dan škole je . pa će usput to pogledat i posjetit koji muzej, on je tek 7 razred

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tko izdaje zdravstvenu potvrdu koju neke skole traze, školska? kada se to predaje?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Koliko ja znam, medicina rada .
    Zovi neku i pitaj

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Medicina rada će tu potvrdu naplatiti, a školska liječnica će napisati besplatno.
    To se meni dogodilo kad je moja Rea trebala potvrdu za natjecanja.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo tu piše gdje se dobije mišljenje: http://zzjz-zz.hr/stranice/index.php

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kakve su to potvrde?
    je l' to treba svima?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su to potvrde?
    je l' to treba svima?
    To većinom traže strukovne škole.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su to potvrde?
    je l' to treba svima?
    ma neeee.
    ne treba ti to, ne brini.
    To je ovak kak je Cathy napisala; za strukovne škole ili kaksevećsvenezovu, tipa: budući vatrogasac mora imati potvrdu da je zdrav, buduća frizerka isto, da ne boluje od kožnih bolesti i sl.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    ma neeee.
    ne treba ti to, ne brini.
    To je ovak kak je Cathy napisala; za strukovne škole ili kaksevećsvenezovu, tipa: budući vatrogasac mora imati potvrdu da je zdrav, buduća frizerka isto, da ne boluje od kožnih bolesti i sl.

aha. dobro onda.

tnx

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pratim temu imamo još dvije godine vremena, ali o jako brzo proleti.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo da se pribiljezim i ja na ovoj temi

sin se odlucio za opcu gimanziju (a i ja mislim da je to dobar izbor za njega), pa me zanimaju sva iskustva i razmisljanja.
    Za sad nam je prva prvi izbor.
    Kako sin ima individualizirani pristup i asistenta u nastavi, vazan kriterij nam je da skola ima vec iskustva s tim, i da ne moramo biti prvi s kojima ce iskusavati proceduru. I vazno nam je da ima dobru i susretljivu strucnu sluzbu, a u prvoj smo bili, i upoznali smo ih, i stvarno se cine super
    I jos im je nastava samo ujutro, to je isto veliki plus.
    Razmisljamo jos i o 2. i 11. (ali one nemaju asistenata do sad) i eventualno 9. (oni imaju dosta djece s teskocama, ali ne slove bas kao dobra gimnazija, koliko sam nacula).
    Posljednje uređivanje od a zakaj : 22.05.2015. at 15:32

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Budem pitala prijateljicu u istoj situaciji za koju se ona odlucila ( isto je opca u igri i dijete sa asistentom).

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jedna mama kojoj je bitan lift odlučila se za ovu: http://www.gimnazija-cetvrta-zg.skole.hr/
    Dijete isto ima asistenta.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a zakaj!, drago mi je da si nam se pridružila

Baš sam mislila na vas ovih dana, idu upisi u srednje škole, kako je Tonček i što je odlučio...

Ukoliko si već čula o pozitivnim iskustvima iz Prve, a čitam i da ste već upoznali njihovu Stručnu službu, go for it! A ukoliko vam je to relativno blizu doma, još bolje.

Btw, Prva i Četvrta su donedavno bile u istoj zgradi, ali mislim da je sad Četvrta odselila na Kajzericu, pa je pitanje je l' vam to odgovara... :/

Sretno!

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili na razgovoru u 1. i 4. Odlucili se za 4. To je nova skola, vrlo svjetla, ima bijele ploce koje su jako vazne mom sinu koji je slabovidan, imaju invalidski wc sto 1. nema.
    za 1. smo dobili preporuku da ne jer imaju slabu strucnu sluzbu i nisu naklonjeni djeci koja imaju teskoce u ucenju.
    iskreno, ni 4. nas ne zeli, diskretno su nas slali u COO Dubrava, ali mi se nismo dali.
    uzet cemo produzeno skolovanje (1 razred se zavrsava u 2 godine), laptop, asistent i prevoz od Grada Zagreba. I citac ekrana takodjer (TTS).
    Odradili smo skolsku medicinu, psihologa koji ga godinama prati i sve papire predali u HZZ. Tamo je imao razgovor s medicinom rada i s psihologicom, cijelo vrijeme je bio prisutan asistent i ja.
    danas sam ga prijavila u sustav, a od 28.05. Ga prijavljujem u gradski ured.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nadica_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo bili na razgovoru u 1. i 4. Odlucili se za 4. To je nova skola, vrlo svjetla, ima bijele ploce koje su jako vazne mom sinu koji je slabovidan, imaju invalidski wc sto 1. nema.
    za 1. smo dobili preporuku da ne jer imaju slabu strucnu sluzbu i nisu naklonjeni djeci koja imaju teskoce u ucenju.
    iskreno, ni 4. nas ne zeli, diskretno su nas slali u COO Dubrava, ali mi se nismo dali.
    uzet cemo produzeno skolovanje (1 razred se zavrsava u 2 godine), laptop, asistent i prevoz od Grada Zagreba. I citac ekrana takodjer (TTS).
    Odradili smo skolsku medicinu, psihologa koji ga godinama prati i sve papire predali u HZZ. Tamo je imao razgovor s medicinom rada i s psihologicom, cijelo vrijeme je bio prisutan asistent i ja.
    danas sam ga prijavila u sustav, a od 28.05. Ga prijavljujem u gradski ured.
    Bravo!

Nadam se da će biti zadovoljan novom školom.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nadice a kako to izgleda u praksi ? Ici ce u dva prva razreda? Ono ko da ga pada? Il kako ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajd da ja sad malo zapaprim diskusiju ...

Vedran se odlučio za upis u prirodoslovnu gimnaziju "Vladimir Prelog" - o njoj smo čuli sve najbolje, za posjeta na Danu otvorenih vrata atmosfera je izgledala odlično, škola je lijepa, njega zanimaju kemija i biologija ... dakle, sve 5.

No, ispostavilo se da će sad, na kraju sezone, imati čak 80 bodova, dakle, potencijalno dovoljno čak možda i za MIOC. No, on nije zainteresiran za tu školu ... u čemu ga i ja potpuno podržavam, jer smatram da je bitnije ići u školu koja ga privlači (iako ona ima možda nešto slabiji "rejting" i ne daje takvo vrhunsko znanje) nego steći apsolutni maksimum znanja i uz to se zaista znojiti od učenja.

Što vi mislite o toj dilemi koja za mene zapravo i nije dilema?
    No, svejedno, opet čujem sa raznih strana kako su zapravo samo V. (bivša Pedagoška Klaićeva) i XV. (MIOC) "prave" gimnazije, a da je ovo sve ostalo tek onako ... Ja se slažem da su to vrhunske škole, no isto tako smatram da za OK naobraznu i dobar životni start nije nužna super ekstra škola, već da se i u nekoj drugoj (dakako, solidnoj) školi može steći dobro obrazovanje koje može garantirati uspjeh i zadovoljstvo (namjerno poboldano) u životu.

Kaj mislite, da li je za dobru naobrazbu nužno izvlačenje maksimuma iz djeteta?

Za usporedbu, ja sam, u doba Šuvarice, završio dva razreda Trgovačke škole, da bi se onda prebacio u MIOC, završio ga (uz dosta učenja, ali ne previše) uz prosjek 4,5 da bi nakon toga FER završio u roku i sa prosjekom oko 4,2. ne smatram da su me dva razreda trgovačke škole usporila u životu, već više da su mi pokazala jednu drugu životnu stranu koju inače ne bih vidio i az koju bi mi bilo žao da sam propustio.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se skroz slažem s tobom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    No, svejedno, opet čujem sa raznih strana kako su zapravo samo V. (bivša Pedagoška Klaićeva) i XV. (MIOC) "prave" gimnazije, a da je ovo sve ostalo tek onako ...
    Evo, ja ću ti reći da mislim da je to pretjerano
    Navedene dvije škole jesu vrhunske, ali ne znači da sve ostale nisu dobre. Naročito pod tim mislim na opće gimnazije. Naravno da nisu sve jednako kvalitetne, ali situacija nije baš ni takva da u cijelom Zagrebu valjaju samo dvije škole.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja stvarno mislim da prije svega treba uzeti u obzir djetetove zelje. Mioc je odlicna skola ali iz kemije i biologije ce bolje i sire znanje dobiti u prelogu. Iz matematike , fizike i inf u miocu. U petoj podjednako. Ali, u petoj se jaaaako puno uci, po onome sto cujem iz prica oko sebe.
    Tako da , ako nema naviku grijat stolac satima, mozda peta nije najbolji izbor.

Sto se preloga tice, ja i kolege smo, jos u vrijeme kad je to bila kgts , drzali jako dobar korak sa ekipom iz mioca na faksu . Tako da...

Iskustveno, ja sam dugo jako zamjerala roditeljima sto su otvoreno ignorirali moje zelje o srednjoj skoli ( moj prvi izbor je bila zrakoplovna, zim tehnicar :D )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam previše upućena u stanje po srednjim školama, ali sasvim sigurno je pretjerano reći da su ove dve nabrojane škole jedine dobre u Zgb.

No, kako sam se već izjasnila na ovoj temi, moje je mišljenje da dijete uvijek treba birati najbolje što može kad je riječ o školovanju.

Nije to samo stvar škole i znanja koje će dobiti, nego i okoline i atmosfere u školi - barem su moja (pradavna) iskustva takva.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno mislim da prije svega treba uzeti u obzir djetetove zelje. Mioc je odlicna skola ali iz kemije i biologije ce bolje i sire znanje dobiti u prelogu. Iz matematike , fizike i inf u miocu. U petoj podjednako. Ali, u petoj se jaaaako puno uci, po onome sto cujem iz prica oko sebe.
    Tako da , ako nema naviku grijat stolac satima, mozda peta nije najbolji izbor.

Sto se preloga tice, ja i kolege smo, jos u vrijeme kad je to bila kgts , drzali jako dobar korak sa ekipom iz mioca na faksu . Tako da...

Iskustveno, ja sam dugo jako zamjerala roditeljima sto su otvoreno ignorirali moje zelje o srednjoj skoli ( moj prvi izbor je bila zrakoplovna, zim tehnicar :D )
    Da, Vedranu "grijanje stolca" nije najdraža aktivnost ... što mi s jedne stran i nije baš drago, no sa druge mi je OK, jer smatram da ima puno pravo izabrati put koji ga najviše zadovoljava ... i do sada je to radio, čini se, OK.

Tanja_b, da, i ja mislim da je pretjerano, ali ... u posljednjih tjedan dana sam od nekih kolega iz firme čuo upravo takve riječi, dakle, takvo shvaćanje je rašireno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja_b, da, i ja mislim da je pretjerano, ali ... u posljednjih tjedan dana sam od nekih kolega iz firme čuo upravo takve riječi, dakle, takvo shvaćanje je rašireno.
    To što je neko shvaćanje rašireno, ne znači da je jedino ispravno
    Inače, ja sam bivša učenica Pete gimnazije, i meni je ta škola bila vrhunska, imam same lijepe uspomene odande, ali ipak nisam toliko subjektivna da bih tvrdila da nijedna druga škola ne valja. Baš suprotno, ima i ta škola svojih nedostataka (bilo ih je onda, ima ih sigurno i sad). Ono što je meni ostalo u najboljem pamćenju je pozitivna i poticajna atmosfera među učenicima, bez obzira na kvalitetu profesora, što ne znači da će nekom drugom baš to najviše značiti u školovanju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tako je meni iz MIOCa najviše u sjećanju ostala jedna liberalna atmosfera, uvažavanje učenika, tretiranje učenika kao ravnopravnih (naravno bilo je iznimaka).

Obzirom da sam došla iz jedne jako krute i konzervativne osnovne škole gdje su učenici po defaultu bili za sve krivi, ovo je za mene bila jako velika i pozitivna promjena.

Jasno, moja iskustva su predhistorijska, i moguće je da su se stvari promijenile.

Međutim, moram još nešto napisati, premda je to samo osjećaj formiran na iskustvima drugih i rekla-kazala naklapanjima iz parka: po iskustvima roditelja nekako mi se stvara osjećaj da si ove "nove" gimnazije pokušavaju stvoriti reputaciju teških i zahtjevnih škola, i da je zato u njima veliki presing na djecu. Kažem, to je samo osjećaj, ali često čujem za probleme koje djeca imaju baš po tim ajmo reći novim školama.
    (naravno ne mora škola biti razlog)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek, već neko vrijeme sam te htjela pitati što V. želi, ali nekako sam si baš mislila da će tvoje dijete izabrati Prelog - i vidim da sam bila na dobrom tragu.

U svemu te potpisujem - danas se prevelika fama stvara oko ove dvije škole (MIOC je bio moja škola i to sve 4 godine) - ali nisam sigurna da bih u današnjim okolnostima volje

la da moja djeca idu tamo. Iako smo baš jučer imali .... godišnjicu mature - i naravno da neki frendovi već imaju djecu u MIOCu - valjad onak - tradicija se nastavlja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tatek, ja se slažem da je ovo za MIOC i V gimnaziju malo pretjerano, ne znam kome zapravo odgovara takvo nabrijavanje tih škola.
    Frend mog sina iz osnovne ide u MIOC, zadovoljan je, ali jako mu je teško. Za Prelog sam od svih čula da je odlična škola, imaju super ravnatelja, dobra je atmosfera i važi kao odlična škola prirodoslovnog smjera.
    Moj sin ide u 1.gimnaziju, jako je zadovoljan, iako je škola iznimno zahtjevna i kriteriji su stvarno visoki.
    Nadice, nije točno da je u 1.gimnaziji loš odnos prema djeci invalidima i da je stručna služba loša, barem prema mom iskustvu, moj sin ima dečkića sa cerebralnom paralizom u razredu, ima je asistenta, super su ga klinci prihvatili....ali činjenica je da će on vjerovatno mijenjati školu jer jednostavno nije mogao pratiti program i bilo mu je teško neprekidno biti u kolicima i sjediti jer je nastava svaki dan osim jednog u tjednu po 7 školskih sati. Koliko sam čula u školi u Dubravi imaju pauze, razgibavanje, možda čak i neke vježbe između satova da djecui olakšaju (ako sam krivo čula, nemojte zamjeriti).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    Tatek, ja se slažem da je ovo za MIOC i V gimnaziju malo pretjerano, ne znam kome zapravo odgovara takvo nabrijavanje tih škola.
    Frend mog sina iz osnovne ide u MIOC, zadovoljan je, ali jako mu je teško. Za Prelog sam od svih čula da je odlična škola, imaju super ravnatelja, dobra je atmosfera i važi kao odlična škola prirodoslovnog smjera.
    Moj sin ide u 1.gimnaziju, jako je zadovoljan, iako je škola iznimno zahtjevna i kriteriji su stvarno visoki.
    Nadice, nije točno da je u 1.gimnaziji loš odnos prema djeci invalidima i da je stručna služba loša, barem prema mom iskustvu, moj sin ima dečkića sa cerebralnom paralizom u razredu, ima je asistenta, super su ga klinci prihvatili....ali činjenica je da će on vjerovatno mijenjati školu jer jednostavno nije mogao pratiti program i bilo mu je teško neprekidno biti u kolicima i sjediti jer je nastava svaki dan osim jednog u tjednu po 7 školskih sati. Koliko sam čula u školi u Dubravi imaju pauze, razgibavanje, možda čak i neke vježbe između satova da djecui olakšaju (ako sam krivo čula, nemojte zamjeriti).
    I ja mislim da se radi o pretjerivanju... Nemam iskustava, ali uskoro ću imati, jer jedno dijete mi se upisuje u MIOC, a drugo iduće godine pikira Prelog, ako sve bude kako su zamislili.

Moj stariji je dugo duuugo pikirao Tehničku školu Ruđer BOšković i mi smo ga bili spremni pustiti da ide onamo iako mi se činilo da je to šteta, ali lobi za XV gimnaziju nismo odradili mi, nego njegovi stariji kolege iz glazbene škole koji su već tamo, pa zapravo ne mogu reći što bi mi učinili da je izabrao školu koja se nama činila ispod njegovih stvarnih mogućnosti. Rekli bi mu svakako, prisiljavali ga ne bi.

Grijanje stolca ovom djetetu nije problem (ja ni blizu nisam bila takav učenik, a odgulila sam bez problema provincijsku varijantu mioc-a prije puno godina). Mlađi sin je druga priča - za njega mi se čini da je baš šteta što ne odabire jezičnu gimnaziju jer po mom mišljenju to bi mu najbolje odgovaralo, ali Prelog je prvi izbor i ja stvarno nemam nikakvih prigovora na to. Rekla sam mu što mislim o jezičnoj i zašto, a za sada je stav slijedeći: Prelog (prirodoslovna gimnazija) je prvi izbor, pa neka opća (recimo sedma), a tek nakon toga jezična. Eto. Dijete je prihvatilo naše argumente i reklo da će se prijaviti, pa kako mu padne grah... On nije još siguran u izbor zanimanja (za razliku od starijeg kojem je informatika prvi i zadnji izbor), pa mu nećemo nametati. Rekli jesmo - porazgovarali jesmo, a bit će kako ispadne. Slažem se da je odabir srednje škole važan, ali isto tako nije presudan za dalje.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja mislim i da djeca trebaju zivot i da imaju 80 bodova sugerirala bi "slabiju" skolu osim bas da se radi o djetetu kojemu je skola zivot . Za sve drugo ok su i druge skole. Nama je za sada prvi izbor 4. Jezicna , i ako ce imat bodove za 16 mislim da ce radije u 4 koja je slabija nama je i jako vazno da je u prvoj smjeni skola da imaju vise slobodnog vremena.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj si je našao život i u MIOC-u. Učeči ništa do povremeno nešto, prošao je s ne baš jakom četvorkom. Tvrdi da je naš problem ako mislimo da je trebao bolje. I živi punim plućima
    Pa uzmite u obzir da su možda i vaši takvi. Jer društvo i okruženje mu jako pašu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja kao vertexin, al u prethistorijsko doba :D. u najzahtjevnijim riječkim školama, mogao si sasvim lijepo živjeti punim plućima ako ti je cilj bio proći s 4. za proći s pet je već bila druga priča. apsolutno se ne sjećam stresa od učenja iz mioc-a, al prosjek mi je varirao oko 3,7-4,2 ako me pamćenje dobro služi

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je manji stres bio u MIOCu neg u osnovnoj školi

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

al isto kad slušam o tim vašim zagrebačkim gimnazijama, zamišljam djecu na apaurinima, ne znam zašto

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    al isto kad slušam o tim vašim zagrebačkim gimnazijama, zamišljam djecu na apaurinima, ne znam zašto
    Joj, meni se čini da ja znam zašto - imam to doma...

Moj stariji je savjestan (najbolje bi ga bilo opisati poslovicom "Ono što možeš napraviti danas, ne ostavljaj za sutra") i to je sva mudrost. Odradi što mora, a onda sve četiri u zrak i udri po elektronici. Prosjek bez mrlje... Nikada nije zaboravio zadaću, bar ja ne znam za tako nešto + profesori se isto nikada nisu žalili.

Mlađi sin je druga priča - on sve što može ostaviti za sutra ne odradi danas, pa pola pozaboravlja, pola ne stigne. Eeee, TAKVO dijete će i te kako nadrapati u srednjoj, ako ne okrene ploču. I žalit će se da je teško, a jedva da će ikada prepoznati da to "teško" ima nekakve veze s njegovim odnosom prema radu... ufff.... Nadam se da će se uozbiljiti, jer ako nastavi kao sada, JA ću biti na apaurinima, he he he....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Htjedoh još napisati - mislim da se to ne odnosi samo na zagrebačke škole, to je opća pojava. Jedini razlog za apaurine mogle bi biti loše radne navike iz osnovne škole, ali tako to ide... Netko ih stekne u osnovnoj, većina u srednjoj (pa im se zato čini teško), netko još kasnije, a mnogi nikada...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    meni je manji stres bio u MIOCu neg u osnovnoj školi
    Ovo mogu potpisati, iako nisam zagrebački đak. Osnovna škola - uaaa, povijest i još neki predmeti, užaaaas.... Srednja škola - ni brige, ni pameti. A na faksu sam se doslovce dvije godine šlepala sa srednjoškolskim znanjem matematike. Tek me na trećoj satrlo....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj muz je uzivao u mioc-u u svakom smislu.imao prosjek 5.0.
    i vec sad govori da ce djeca ic u mioc.inace oni imaju nepune 4 i 6 god ha ha

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je bilo fino u MIOCu.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I meni je bilo OK u MIOC-u, ali zato što sam volio matematiku i išla mi je bez pola muke i učenja ... najviše sam se nagnjavio s engleskim kod gđe Završki. )
    No, ako netko baš ne voli matematiku, tada je, rekao bih, MIOC mučenje, usprkos dobroj škvadri.

Meni je FER bio posve ležerni faks (ako zanemarim drugu godinu kada sam u paraleli radio i studirao i podosta se namučio), ali da sam studirao npr Ekonomiju ili Pravo otegao bih papke ... hahaha.

Mislim da je uz kvalitetu škole i dobru škvadru ipak možda najbitnije leži li djetetu to usmjerenje (predmeti) ili ne.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Krenulo je...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Krenulo je...
    Pa je... već jučer

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I.....

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pratimo liste svaki sat ... za sada je sve OK, dobro kotira na ljestvici.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svaki sat?
    mi dva puta dnevno, i to pod "mi" sam ja. B je skroz zadovoljan svojim polozajima, uvjeren da je to to

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zašto svaki sat, pobogu?

mirakulica baci oko povremeno, premda bespotrebno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo bili na putu i tek sad je upisao svoje izbore i pojma nismo imali kojim tempom se to mijenja ... sad znamo da više nema velikih promjena pa se više niti ne gleda.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam ni ja uspjela pokupiti koliko cesto uopce sustav azurira podatke, prvu vecer je azurirao u 22, a onda tek ujutro opet

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam ni ja uspjela pokupiti koliko cesto uopce sustav azurira podatke, prvu vecer je azurirao u 22, a onda tek ujutro opet
    Cca. svaki sat, malo iza punog.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pisite koje bodove ima zadnji u kojoj skoli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove