Stranica 298 od 298 PrviPrvi ... 198248288296297298
Pokazuje rezultate 14,851 do 14,855 od 14855

Tema: Gimnazije i srednje škole

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    A evo vidite meni skroz neobicno da nisi siguran pred sam upis hoces li opcu ili pm gimnaziju
    A potpuno mi je jasno da djeca puno premisljaju izmedju više škola istog smjera tipa hocu opcu al ne znam koju...ili hocu pm (ili opcu), al ovisi kako ce proci prijemni ....
    Za stavljanje Mioca i Tituša na 1. i 2. mjesto sam čula već prije. Nije mi baš skroz jasno, ali izgleda da Tituš ima dosta jake stem predmete, puno jače od drugih općih gimnazija. Voljela bi čuti mišljenje o tome od nekoga tko ide u Tituš.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Većina klinaca iz našeg razreda koja je htjela u Lucijanku , pisala je i opću i pm, čak i cura koja je u samoj najavi odmah htjela tu opću!, koju je i upisala,i većina dečki koji su odmah aludirali na pm i na kraju i upisali pm

Tituš ima jak stem, imao je to i prije selidbe na izvornu lokaciju
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.07.2025. at 07:21

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sve su to jake skole, al mi nekako logicno da su u prva 2-3 izbora skole istog smjera, a ostatak popisa druga polovica nesto saroliko.

To mi je logika.Skole koje ti ne dolaze u obzir zbog nekog razloga ni ne stavljas na popis, al na prve 3 s popisa valjda računaš kao na ozbiljan odabir.

Ninaxy da ocito je stem dio jak tamo kako kaze jelena.o da se dogadja da djeca stavljaju na popis i nju i pm smjer u isti paket.
    90% djece koju poznajem pred upise jasno zna jel bi opcu ili pm jer netko ne moze smislit povijest i geu a netko mat i fiziku. Jednostavno je zapravo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke svima!

Što se tiče PM gimnazija X. i MIOC su tu negdje kao i lani, dok je u I. vidljiv trend rasta s prošlogodišnjih 85,38 na 86,92. Očito im popularnost ide uzlaznom putanjom ili im se prelio dio učenika koji bi inače upisali V.
    Prva PM ove godine upisuje samo jedan razred, zato je ovakav trend.
    Moja je upisala prošle godine i mogu samo reći da je prijemni pun pogodak. Stvarno su dobili izvrsnu djecu i selekcija im je na najvišoj mogućoj razini: gotovo cijeli razred je i dalje nastavio s ocjenama kakve je imao u OŠ, osobito iz STEM predmeta, što očito govori da im ocjene nisu bile poklonjene i da im zahtjevno gradivo nije nikakav problem za svkadati.

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad bolje razmislim nasih je dosta imalo prve dvije opcije Mioc/Titus...i 2./3.PM..
    Decki Mioc/Prelog.

Da skratim priču meni je logičnije otići u školu drugog smijera koja ti je po guštu nego istog koja ti se iz xy razloga ne sviđa ili ne odgovara. Malo i lokacija igra ulogu pogotovo djeci koja idu u dvije srednje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •