Većina klinaca iz našeg razreda koja je htjela u Lucijanku , pisala je i opću i pm, čak i cura koja je u samoj najavi odmah htjela tu opću!, koju je i upisala,i većina dečki koji su odmah aludirali na pm i na kraju i upisali pm
Tituš ima jak stem, imao je to i prije selidbe na izvornu lokaciju
Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.07.2025. at 07:21
Sve su to jake skole, al mi nekako logicno da su u prva 2-3 izbora skole istog smjera, a ostatak popisa druga polovica nesto saroliko.
To mi je logika.Skole koje ti ne dolaze u obzir zbog nekog razloga ni ne stavljas na popis, al na prve 3 s popisa valjda računaš kao na ozbiljan odabir.
Ninaxy da ocito je stem dio jak tamo kako kaze jelena.o da se dogadja da djeca stavljaju na popis i nju i pm smjer u isti paket.
90% djece koju poznajem pred upise jasno zna jel bi opcu ili pm jer netko ne moze smislit povijest i geu a netko mat i fiziku. Jednostavno je zapravo.
Prva PM ove godine upisuje samo jedan razred, zato je ovakav trend.
Moja je upisala prošle godine i mogu samo reći da je prijemni pun pogodak. Stvarno su dobili izvrsnu djecu i selekcija im je na najvišoj mogućoj razini: gotovo cijeli razred je i dalje nastavio s ocjenama kakve je imao u OŠ, osobito iz STEM predmeta, što očito govori da im ocjene nisu bile poklonjene i da im zahtjevno gradivo nije nikakav problem za svkadati.
Kad bolje razmislim nasih je dosta imalo prve dvije opcije Mioc/Titus...i 2./3.PM..
Decki Mioc/Prelog.
Da skratim priču meni je logičnije otići u školu drugog smijera koja ti je po guštu nego istog koja ti se iz xy razloga ne sviđa ili ne odgovara. Malo i lokacija igra ulogu pogotovo djeci koja idu u dvije srednje.