Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Priznavanje djeteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno Sto napraviti kada je zena u braku a ja nisam njen muz???

Kako ja mogu sto bezbolnije priznati dijete uz pristanak majke tj tene koja je u braku ali ne samnom...??? Jer moja partnerica je udana zena muz joj ne zelim dati rastavu a nase djete se treba roditi kroz koji mjesec... I napomena ona ima sa mužem djecu!!!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Antonio tisljar prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ja mogu sto bezbolnije priznati dijete uz pristanak majke tj tene koja je u braku ali ne samnom...??? Jer moja partnerica je udana zena muz joj ne zelim dati rastavu a nase djete se treba roditi kroz koji mjesec... I napomena ona ima sa mužem djecu!!!
    Nikako.
    Zakonski se djetetovim ocem smatra majčin suprug i tako će biti i upisano u matičnim knjigama.
    Nakon toga djetetova majka treba pokrenuti postupak na Sudu vezano uz promjenu djetetova oca i prezimena.
    Postupak ide vanparnično i traje cca dvije godine, ali ako se sadašnji suprug s time ne složi, postupak se dodatno produžuje, a i više košta jer treba utvrditi stvarnog djetetovog oca.
    Sve u svemu, komplicirano, ali ne i nemoguće.
    I što to znači- ne da joj rastavu?!?
    To ne postoji.
    Nema što on njoj dati ili ne dati.
    Sud razvodi brak, bilo sporazumno ili kad se supružnici ne slažu oko rastave.
    Da je ona podnijela tužbu za razvod braka, to bi bilo u postupku i brak bi Sud razveo. To je vrlo jednostavan postupak.
    Dakle, laže ili izbjegava iz bilo kojeg razloga pokrenuti razvod.
    I još nešto:
    Jesi li siguran i kako možeš biti siguran da je dijete koje se treba roditi tvoje?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •