Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Pašticada

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    844

    Početno

    Ovako ja, za druge ne znam:
    Dan prvi: meso u komadu (frikando) stavim u pac i pustim preko noći.
    Dan drugi:
    meso špikujem mrkvom, nekad i pancetom, premažem senfom i popečem sa svih strana u tavi.
    U peć stavljam (količine su otprilike, ovisi o veličini komada mesa s kojim se radi): 3-4 kom kapule(posoljene), glavicu češnjaka, 1-2 mrkve, komad celera, skupa stavljam i meso.
    Kad je pečeno stavljam u lonac (npr.za gulaš) i dodam 4-5 suhih šljiva, 1 naribanu jabuku i senfa vrlo malo, lovorov list, narežem meso na malo deblje fete od šnicla i kad prvi put prokuha dodajem crno vino. Puno, puno crnog vina. (po potrebi dodajem temeljac ili običnu vodu)
    Uz ovo je stvarno šteta jesti kupovne njoke, par puta sam zafušarila pa radila njoke od kruha, ali nije to to.
    Ahhhh, prati me ova tema, najbolje da se prihvatim posla!!!
    Posljednje uređivanje od innu : 11.12.2014. at 22:26

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •