-
Osoblje foruma
Ostavi 24h u pacu.
Špikaš mrkvom, pancetom i češnjakom PRIJE stavljanja u pac, najbolje po cijeloj dužini (ugurati cijelu mrkvu i cijele štapiće pancete, da bi to uspjela, dobro je štapiće pancete zalediti pa ide lakše). Nakon paca, ja meso prepečem pa ga izvadim da mi se u istoj posudi bolje izdinsta povrće, a tek onda vratim meso pa dolijem tekućinu.
Ako hoćeš više toća, uzmi veći lonac da meso pliva, moraš staviti više sjeckanog povrća i tekućine (vino, voda, povrtni temeljac...možeš i ako ti ostane mesne juhe). Umjesto prošeka, možeš pomiješati crno vino s dosta šećera. Od začina klinčić, korijander, ružmarin, lovor, papar, sol, PUNO suhih šljiva (do dvostruko više nego što je u receptu), med, pekmez od šljiva (ovisno koliko si zakiselila)...štos je da nakon 3h kuhanja bdiješ na loncem i svako malo dorađuješ. Nakon miksanja umaka, opet dorađuješ jer se okus/tekstura malo promijene. Ja volim da je aromatičniji, žešći okus kiselo-slatkog toća.
Posljednje uređivanje od čokolada : 27.12.2022. at 09:25
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma