Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Trudna sa oženjenim muškarcem

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno Trudna sa oženjenim muškarcem

Lijep pozdrav. Nisam zapravo znala na koji od foruma da se priključim, odlučila sam olakšati dušu ovdje. Olakšati..ne znam je li to pravi izraz jer moje stanje ja doživljavam kao blagoslov i ništa manje od toga. U ranim dvadesetim sam, živim u inozemstvu. Odselila sam ovdje zbog zdravstvenih problema koje u svojoj zemlji nisam uspjela riješiti. Između toga što su mi govorili da neću nikada normalno funkcionirati kazali su mi da nikada neću moći biti majka obzirom na težinu bolesti. Kada sam odselila u inozemstvo, započela je moja nova stranica u životu,nakon depresije i traganjem za riješenjem. Obzirom da imam samo mamu zajedno smo stigle u kliniku u kojoj sam imala zakazani tretman. Ustanovili su da imam potrncijal za živjeti sasvim lijepi život uz provedbu terapije koju će mi pronaći bez obzira na bolest za koju ae ovdje ispostavilo da nijr toliko strašna kako su me plašili kod kuće. No, mama nije imala toliki novac. Imale smo za neko vrijeme skromnog života. Ona se ubrzo zaposlila. Ja sam upoznala muškarca u kojeg sam se zaljubila te mu ubrzo ispričala svoj zdravstveni problem. Isto tako uzvraćao mi je osjećaje i riješio financije oko mog zdravlja i provedbe tretmana. Osjećala sam se odlično zaposlila sam se i nisam razmišljala o povratku kući obzirom da sam dobila nazad svoje samopouzdanje i osjećala sam se baš kao svi ljudi. Redovno sam išla na kontrole, terapije te su ustanovili da se moje oštećenje povratilo za gotovo 50posto. No,to nije bilo sve. Iako je moj muškarac oženjen i ima dijete, mi smo ušli u vezu i svo vrijeme mi je pomagao.Putovali smo, nije mi ništa nedostajalo. U mome životu se pojavio pojam luksuza,nepresušnih lijepih stvari i dobrog zdravlja. Zapravo cijrlo vrijeme mi je govorio da planira otići iz toga braka ne zbog mene već zbog toga jer je nesretan tamo i samo ga malo dijete drži uz tu ženu.No govorio je da to mora polako učiniti i pobrinuti se za sve jer jednostavno ne želi nikoga povrijediti. Kada sam saznala da sam trudna bila je to nevjerojatna sreća no i čuđenje. Kao Božji dar.Njegova reakcija je bila vrlo dvojaka. Rekao je da će se pobrinuti i za mene i za dijete i da ne pomišljam ni slučajno na pobačaj bez obzira na njegovu situaciju. Kod mene su prevladali strahovi. Kako ću sama,u drugoj državi? No ja želim dijete ! Ali kako je došlo ovo vrijeme čini mi se da neće tako lako otići od te žene. Njegovi roditelji su vrlo konzervativni kao i cijela njegova obitelj. Vjerojatno sam pogriješila što sam održavala tu vezu bez obzira što nije fiksirao tu situaciju. No nisam mogla kontrolirati osjećaje i ljubav koja se izrodila prema takvom nesebičnom karakteru. Kada može,odlazi sa mnom na sve moje preglede.Brine o mome kućanstvu, te osvim tim potrebama koje svaka žena ima. Kada je odsutan patim od usamljenosti no on me bodri da moramo patiti da bude bolje jednog dana. U teškim trenutvlcima htjela sam pobaciti u svojim strahovima i boli kada me trazi da drzim u tajnosti. Nekolicina njegovih prijatelja zna te mi pomazu dok je on odsutan poslom ili obiteljskim druzenjima.no me može uvijek biti sa mnom i to me jako boli.doduše ako nije sa obitelji,radi. Kaže da ne želi da radim niti čistim ni kuham ni radim bilo kakve kućanske poslove. Usprkos svemu mene veseli moja bebica jer cijeli život sam sama. I kada sam oboljela sam bila sama. No došavši ovdje i upoznavši njega promjenilo se sve . Moja majka nije presretna jer unatoč nekim dobrim okolnostima apsolutno ne podržava većinu. Nekoliko puta mi je savjetovalapobačaj no nisam ni htjela čuti o tome. Znam da ću tokom života biti osuđena na mnoge osude i zle jezike.. No ja sam odlučila zadržati dijete. I ne predati se..a znam da će biti teško

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Žao mi je što je trudnoća nastala u ovakvoj situaciji, ali teško si došla do nje i to malo biće je blagoslov. Nemoj ga se odricati, pogotovo ako je jedini razlog strah i to hoće li otac biti uz vas. S njim će biti kako će biti. Žao mi je i njegove obitelji. On se izgleda trudi svima ugoditi, ali netko na kraju mora biti povrijeđen. Dobro je što je uz tebe i shvaća svoj dio odgovornosti. Nadam se da će mama biti uz tebe i pomoći ti oko bebe, jer sigurno nije lako, a pogotovo ako imaš zdravstvenih problema. Sretno!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Donijela si hrabru odluku da zadržiš dijete i ostani pri njoj bez obzira na sve ostalo.
    Nek je zdravlje u redu, ostalog će biti.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ovako kako si opisala njega i njegovu siru obitelj, mislim da se on nece rastati uskoro, a mozda uopce ne, jer je i sam vjerojatno konzervativan i boji se reakcije ostalog dijela obitelji. Meni to izgleda kao da si ti u nekoj zapadnoj zemlji, a on porijeklom iz neke istocnije i ako je tako onda su tu u pitanju drugaciji mentaliteti. Ajmo ugrubo reci, to sto je za ocekivati od jednog prosjecnog hrvatskog muskarca u ovoj situaciji i jednog....ne znam....pakistanca....nije isto. Molim da se nitko ne kaci na ovo generaliziranje, nemam vremena za elaborat velicine A4, da bi diplomatski "obradila" , kazem...jako je ugrubo i ne odnosi se na sve muskarce eto!
    A sto se tice tebe i tvog djeteta, uzivaj!! Bit ce i mama s vremenom odusevljena, ne znas koja vise.
    Odnos s ocem djeteta ce se definirati s vremenom, odnosno postat ce ti jasno koliko mozes ocekivati od njega. To sto drzi i do svoje prve obitelji nije minus, al minus je ici "praviti" drugu.
    Al da ne filozofiram previse pored tako malo konkretnih cinjenica:

Kako god da on odlucio i kako god da vam se poslozili kockice, ti imas jednu od najljepsih stvari koja ti se mogla dogoditi u zivotu.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Paola281, vidim da se nalazis u poprilicno teskoj situaciji u kojoj je doticni muskarac dojahao kao princ na bijelom konju. Cestitam na odluci da zadris dijete iako mislim da nije pametno i dalje odrzavati ljubavnu vezu sa tim muskarcem, jer ono sto radi sa tobom, radit ce i tebi. Hvale je vrijedno sto on isto tako brine o tvojim financijskim problemima, ali, iskreno, ovo ti govorim kao majka i udana zena, muka mi je kad pomislim da taj isti muskarac oduzima kruh od vlastitog djeteta i zene i daje ga drugoj. Definitivno te podrzavam u namjeri da taj covjek financijski brine o vasem djetetu, ali, zivot sa njime biti ce ti tezak. On se nece razvesti. Da se htio vec bi se razveo. Sama ces vidjeti da je svaki odnos u krizi kad dodje beba. Najbolji brakovi su opstali samo zato sto jaki muskarci ostaju uz svoje partnerice kad prinova dodje, zaborave na svoje potrebe i brinu o zeni a ne spavaju okolo sa drugim zenama.
    Oprosti ako sam bila malo gruba u svemu ovome, ali vjerujem da zasluzujes u zivotu puno vise od toga da budes necija ljubavnica. Mlada jesi, perspektivna, zdravlje ti se, hvala Bogu povratilo. Ima mnogo muskaraca na svijetu, slobodnih, koji bi bili spremni sa tobom provesti blagdane i vikende. Moj savijet je da se okrenes novim prilikama u zivotu i onome sto je najbolje za tvoje dijete, a vjeruj mi, tata, koji ce slobodno vrijeme provoditi sa svojom "pravom" obitelji nije najbolji izbor oca tvom djetetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •