-
EKG i nemirno dijete
Radi se o djecaku od nepune tri god, koji doslovno poludi kad vidi doktore i ne voli da ga diraju, jako place. Radi operacije mandula uskoro mora raditi ekg pretragu, i mene zanima gdje u zg je to najbolje napraviti a da imaju dobar pristup djeci koja se boje doktora! Stvar je u tome da mu ne mozemo bas puno ni objasniti da mora biti miran jer ne razumije jos sve, radi mandula i nagluhosti ima problema u govoru i razumjevanju. Bojim se da nece uspjeti obavit tu pretragu a onda nista od operacije koju ionako vec dugo cekamo i jako nam je vazna
( gdje da idemo ?!
-
Rebro, uspjeli napravit ekg mom s 2 godine. Ja sam bila uvjerena da neće uspjeti. Samo ne znam koliko ti je hitno jer se čeka.
-
klaićeva, moji su znali tam izluditi tolko sestre, ali su uvijek napravili sve ok. n e ćeka se dođeš ujutro s uputnicom , obaviš, drugi dan dođeš po nalaz
mi to radimo sve u kompletu kad idemo na kardiološki pregled
pitaj kolko treba biti star nalaz, mislim da ne više od 2-3 tjedna
info 4600127
Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.12.2014. at 12:25
-
Mislim da su nama svi nalazi trebali biti max mjesec dana stari za operaciju treceg
-
Tak je nalazi nam ne smiju biti stariji od mj dana,,,, u ozujku je operacija sad samo prikupljam info gdje ,kako i sto obavit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma