Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: EKG i nemirno dijete

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno EKG i nemirno dijete

Radi se o djecaku od nepune tri god, koji doslovno poludi kad vidi doktore i ne voli da ga diraju, jako place. Radi operacije mandula uskoro mora raditi ekg pretragu, i mene zanima gdje u zg je to najbolje napraviti a da imaju dobar pristup djeci koja se boje doktora! Stvar je u tome da mu ne mozemo bas puno ni objasniti da mora biti miran jer ne razumije jos sve, radi mandula i nagluhosti ima problema u govoru i razumjevanju. Bojim se da nece uspjeti obavit tu pretragu a onda nista od operacije koju ionako vec dugo cekamo i jako nam je vazna ( gdje da idemo ?!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Rebro, uspjeli napravit ekg mom s 2 godine. Ja sam bila uvjerena da neće uspjeti. Samo ne znam koliko ti je hitno jer se čeka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

klaićeva, moji su znali tam izluditi tolko sestre, ali su uvijek napravili sve ok. n e ćeka se dođeš ujutro s uputnicom , obaviš, drugi dan dođeš po nalaz

mi to radimo sve u kompletu kad idemo na kardiološki pregled

pitaj kolko treba biti star nalaz, mislim da ne više od 2-3 tjedna

info 4600127
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.12.2014. at 12:25

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mislim da su nama svi nalazi trebali biti max mjesec dana stari za operaciju treceg

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tak je nalazi nam ne smiju biti stariji od mj dana,,,, u ozujku je operacija sad samo prikupljam info gdje ,kako i sto obavit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •