Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Dječje sunčane naočale

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam vec bila prosli tjedan i obavila tamo shopping , najmanje naocale za klince sam kupila za 135 kn, s tim da imaju novije modele i starije. ubiti su isti, a jedina razlika je da ovi noviji imaju gumicu da bolje drzi. mozete ih vidjeti dolje na www

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle, što mislite da li je prerano da 10-mjesečna beba nosi sunčane naočale ? Dobili smo na poklon Chiccove sa UV zaštitom ..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa

Niko Kalle je prošlo ljeto dobio Julbo naočale. Izabrao ih jesam. Prvo u katalogu, a onda i u trgovini. Imaju zaštitu, ne padaju mu, kaže da su mu "jako dobre".

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zna li itko di u zg ima kupit naoćala al da imaju onaj čičak iza glave a ne da su standardne?! Našla sam u medikoru al imaju samo narančaste i roze, a nama trebaju neke muške boje

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li netko iskustva s naočalama za djecu od DM-a?
    Piše da je zaštita 100% UVA, ali mi je cijena presumnjiva.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Ima li netko iskustva s naočalama za djecu od DM-a?
    Piše da je zaštita 100% UVA, ali mi je cijena presumnjiva.
    I mene isto zanima. Ja sam kupila jedne iz štosa i zezancije, kao "probne" za ovu godinu da cura odmah neke sljedeće, "prave", ne baca s glave, uglavnom smo ih nosale po stanu za igru, ali su joj se cvike svidile i želi ih nositi i vani, valjda je u fazi "copycat" pa hoće sve što i ja.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

N sam kupila ove naočele i odlične su. Neda ih skinuti.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

lovro još nema sunčane jer je nama liječnica specijalistica okulistica rekla da ih djeca dok im se oko razvija ne smiju nositi već u duboki hlad, šešir, suncobran i nikad bez te takve zaštite. kad se oko razvije do kraja (meni je rekla da je to oko cca 1,5 god ali da će mi reći kad je kod njega stalo sa promjenama, imamo redovne kontrole) onda da preporučuje dobre naočale sa dobrom uv zaštitom

thara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Snijeg i sunce, kombinacija na kojoj ni ja ne mogu gledati kak treba bez sunčanih naočala. 8)
    Zanima me gdje se mogu kupiti sunčane naočale za klince u Slavoniji, i je li uopće pametno kupiti mu ih jer još nema ni punih 8 mj a htjeli bi često biti po vani pa ne znam :/

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    lovro još nema sunčane jer je nama liječnica specijalistica okulistica rekla da ih djeca dok im se oko razvija ne smiju nositi već u duboki hlad, šešir, suncobran i nikad bez te takve zaštite. kad se oko razvije do kraja (meni je rekla da je to oko cca 1,5 god ali da će mi reći kad je kod njega stalo sa promjenama, imamo redovne kontrole) onda da preporučuje dobre naočale sa dobrom uv zaštitom
    nama je rođak, koji je isto specijalist oftalmolog rekao da ne preporuča do 3. godine nikakve vrste sunčanih naočala zbog razvoja vida -

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo super sunčane naočale našli u Beba centru 100% uv zaštita od kvalitetne plastike tako da se ne mogu lako polomiti,sa preljepim okvirićima. Bile su 100 kn Chicove ako se ne varam.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •