-
jaki kašalj u visokoj trudnoći
Pardoniram ako sam nepotrebno otvorila novu temu, ali zaista ne mogu pronaći info koje me zanimaju
U 8mj trudnoće sam i imam već 3 dana izrazito jak konstantan kašalj koji nikako da stane, noćas dok sam ležala na lijevom boku me nešto štrecnulo na desnom gornjem dijelu trbuha prilikom zakašljavanja ( točno kod usjeka ispod grudi di počinje trudnički trbuh ) i boli sve do sada ko sam vrag, ne mogu se nakašljat od boli, a ne mogu ne kašljat, grozota, nisam spavala cijelu noć jer čim se legnem kašalj postaje sve gori, a ako glavu povisim jaka mi je nelagoda u trbuhu kad sam na boku, na leđima ne mogu jer mi je pritisak prejak, na desnom boku me još više boli to što me štrecnulo, i inače mi je samo privremeni položaj za odmaranje ukočenosti lijevog kuka tokom noći jer mi je jedino ugodno spavat na lijevom boku..bojim se jako da nije pukla membrana mišića, ligament ili tako nešto..čak sam se sjetila da je jedna bivša kolegica s posla napukla rebro od kašlja i nije ju jako bolilo i slučajno su to otkrili dok su joj snimali pluća :s Naravno strah me jer je termin jako blizu, tiskanje,trudovi, itakoto
Je li netko imao slična iskustva, je li bi trebala ići odmah kod doktora ( koji mi je dosta daleko ) ili kod gin na uzv?
Iskreno panika mi je još zato što toliko kašljem da maloga ne isteram prijevremeno van od kašlja, je li to uopće moguće?
-
Przeni secer s mlijekom, ispiranje grla slanom vodom ce pomoc s kasljem.. u ostalo se nazalost ne razumijem...
-
hvala ti ivana.sky na savjetu, pijem već đumbirov čaj sa poprženim šećerom ali nevjerojatno nimalo ne pomaže nažalost :s a mlijeko ne pijem
ne pamtim da sam ikad ovako kašljala
-
ne znam kašlješ li još...htjela bi ti samo reći da sam ja kašljala gotove cijelu trudnoću i da su moje muke nestale samo s porodom. obilazila sam i pulmologa i otorinca jer su me mučili i sinusi, nitko nije znao što je...uz to su leukociti bili preko 20. svi nalazi su bili uredni i savjetovano mi je jedino čekati porod.
-
ja sam jako kašljala U 8mj trudnoće i preporuka je bila sirup od sljeza. Iako mi je dok.opće prakse koji se savjetovao sa nekim svojim ginićem rekao da pijem prospan u ljekarni su rekli rađe ne. Moj ginić se uopće nije oko toga zabrinjavao,kao neću se otvoriti od kašlja ni ništa sl.
-
Prestala kasljati nakon 2tj, med+topla voda/caj+sirup od islandskog lisaja+enormne doze vit C . Mene bilo strah da se ne otvorim vec tako u visokoj trudnoci,i da malog ne poteram prije vremena van,ali eto sve je proslo ok,makar sam bila cijelo vrijeme u strahu i osluskivala je li u trbuhu sve u redu ( bolili su me svi misici trbuha i prsa i stalno me nesto probadalo), da ne kazem da je bilo mnogo neugodno svako malo se popiskit na ulozak prilikom jakog zakasljavanja lol :s
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma